СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 064
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 280
gadamer, шегувам се. Просто ми се иска да няма много желаещи с по-високи балове за училището.
И при нас е същото положение с руския. И тези училища не ги иска.

# 2 281
Като човек, знаещ така непопулярния и недолюбван от много хора руски език, все път се чудя на разсъждения кой език е по-по-най. Нека детето учи това, което иска, винаги може после да надгражда. По повод немския - познавам деца, учили немски и после висше в Германия с английски, щото немският не им е бил на ниво. Още ме е яд, че в гимназията реших, че френският е лигав и няма да го уча. И успях, нищо , че имам 5.

# 2 282
  • София
Ще съм доволна, че детето ми ще има съученици като децата на Мария и Додиела. "Семпли" деца, които не слагат етикети и не определят хората по финансовото им състояние и битие.
Още не мога да се отърся от някои писания и опитвам да прочета нещо, което съм пропуснала.
Този ваш отбор за АК ли го гласите или за ФЕГ?
Ако е за ФЕГ, има теоретична възможност да ви се натресем и ние. 😁

# 2 283
Аз много искам форумските мами да идат във фег и да направят яко настоятелство Wink

# 2 284
Аха-ха, Хепи,  директорът дано не те чете,  ще хвърли оставката на 14,09

# 2 285
Аха-ха, Хепи,  директорът дано не те чете,  ще хвърли оставката на 14,09
Да хвърля,тая...Close

# 2 286
  • софия
Ще съм доволна, че детето ми ще има съученици като децата на Мария и Додиела. "Семпли" деца, които не слагат етикети и не определят хората по финансовото им състояние и битие.
Още не мога да се отърся от някои писания и опитвам да прочета нещо, което съм пропуснала.
Този ваш отбор за АК ли го гласите или за ФЕГ?
Ако е за ФЕГ, има теоретична възможност да ви се натресем и ние. 😁
Това вече окончателно затвърди първо място за надменните французи 😁
На 14-ти ще знаем.

# 2 287
  • София
Моето дете вече не знае изобщо къде иска да учи. София, момиче, 477 бал и 482.5, ако математиката е по три. По принцип иска АЕ и ФЕ по възможност, но и да е що-годе близо до нас, т.е. в южните квартали, център или с удобен транспорт. ИЕ и НЕ не са нежелана опция, както и РЕ, а пък математическите паралелки в НПМГ не лош избор, че е математичка по душа със сантименти към физиката.
Kissing Heart
Егати, накъде да я насоча?

# 2 288
  • София
НПМГ
2 АЕГ - паралелката с математически профил

# 2 289
  • София
Предложих ѝ. Ама има иска и втора английска, че е близо, нищо, че е без  френския. И за немския се чуди колко го иска... С голямата кошница сме, искаме да учим всичко, а и да продължим да спортуваме сериозно. Миналата година се пазареше за полиграфията, добре, че ѝ размина поне едно желание.

# 2 290
  • София
Наборът е много доволен от физиката. Видях си детето щастливо Simple Smile

# 2 291
  • София
Предложих ѝ. Ама има иска и втора английска, че е близо, нищо, че е без  френския. И за немския се чуди колко го иска... С голямата кошница сме, искаме да учим всичко, а и да продължим да спортуваме сериозно. Миналата година се пазареше за полиграфията, добре, че ѝ размина поне едно желание.
О, колко интереси... Simple Smile Не ви е лесно.
Поне да реши математика или език. Но и аз бих препоръчала НПМГ.
Аз също все се чудя на интереса към испанската и 73-то. Кои деца ги предпочитат?
А защо НФСГ е с толкова ниски балове и извън топ 80 паралелки? Аз го завърших преди 20 години-разкошно училище, среда, образование, езици и сертификат някакъв за Германия имам дори. После в УНСС умрях от скука-цялата икономика и счетоводство бях научила в средното.

# 2 292
  • Бургас
Здравейте момичета. В тази прекрасна, слънчева неделя и аз да си кажа питанката, а дано да има някой, който да има желание да отговори. Според статистиките за Бургас (поотделно за БЕЛ и Математика) с по-висок резултат от дъщеря ми са 248 по БЕЛ и 408 деца по математика. Според моите разсъждения по бал не би трябвало да има повече от 408 деца с по-висок резултат от нейния, при БЕЛ х 2 и мат х 2(ПМГ не ни интересува) Права ли съм или са ми криви сметките?

# 2 293
Звънче, с Мария и за двете училища ли сте заедно, да няма някакъв гаджелък или и двете сте с момичета? 😉

# 2 294
Момичетата на Звънче и Доди, както и моето имат еднакви желания. И трите харесват и ФЕГ, и АК. Къде ще учат ще решат, когато се разбере решението на АК за таксите. Така или иначе, нито АК, нито ФЕГ е компромис за някоя от трите, а информиран и желан избор.

Общи условия

Активация на акаунт