СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 880
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 475
Звънче, пак знае нещо. Моят младеж и това не знае:(

# 2 476
Еее фег е лесна- нали им дава да изберат. А и под секрет....ще натиснете мадам и ще ви даде каквото искате...оправни сте... обаче важно е да си харесвате френски език. Иначе ще е мъка ...

# 2 477
Като подредихме паралелките и гимназиите и ме хвана шубе. Моята е толкова неориентирана, че знае само какво не иска и общо взето решението е наше, което е огромна отговорност.😱
На същия хал съм... навремето се наредиха нещата...сега... втори път тази отговорност... особено с тези профили...
А с профилите е ужас. За ФЕГ не намерих нищо и пишем ангро по признак втори език.
Ние с Доди си говорехме, че искаме МАТ+ИТ за трети и четвърти профил. По информация на дете 10 клас фег, такъв щяло да има.

# 2 478
  • София
Ще има, ще има. 😃
Бисето ми се изгуби нещо.

# 2 479

4. Как точно става освобождаването на места за второ класиране, след като всички или се записват или запазват местата си, в които са приети на първо? И не е ли почти никакво изместването..
Подавайки заявление за участие във 2-ро класиране, ти на практика освобождаваш мястото, като отново кандидатстваш за него и по-предните си желания на втората врътка. Няма кандидат с по-висок бал от твоя, който да ти вземе спечеленото на 1-во място.

Подавайки заявление за 2-ро класиране НЕ освобождаваш мястото си ,което си заел на 1-во.Ако минеш на по-предно желание чак тогава мястото се освобождава и се появява на 3-то класиране.Не е вярно,че НЯМА кандидат с по-висок бал от твоя - може и да има и ако мястото се освобождава при подаване на заявление за участие на 2-ро класиране като нищо ще загубиш мястото си от 1-во класиране.Точно за това / не се освобождава мястото ти от 1-во/ участието във второ класиране е без опасност да загубиш.Следващите 3-то и 4-то носят огромен риск защото трябва да се отпишеш /ако си се записал на 2-ро/ или да не се записваш изобщо на 2-ро.

# 2 480
За мене мат им е слабичка, ниво обикновено училище си е, Simple Smile, но ИТ е много добре застъпено, един учител там бая ги тормози,забравих му името сега, а щерката ми говореше и за някакви клубове по тая част...тя, милата, е много далече от тях Simple Smile и не знам много.
Но моите задръжки по отношение на фег са основно за езика. За мен френския е труден и непонятен. Ако не го харесва човек и ако не му се отдават езици, си е мъка.

# 2 481
  • София
А пък днес бабата на щерката се обади да я разпита за желанията, за резултатите за надеждите, Нашата разправя, че може би да учи френски в 35то,  испански в 22ро или дизайн, където успее да й стигне резултатът, а пък баба й накрая така позитивно обобщи, че всичко е толкова хубаво, че и трите училища много й харесват и  единственото лошо е, че не може да се запише да учи и на трите места. Simple Smile

# 2 482
  • Върху лъчите на Слънцето.
Извинявам се, че въпросът ми не е по темата, но пък е свързан с възрастта на децата ни.
Детето се сърди, че не го пускаме до 22:00 часа да е навън. Приятелите му се прибирали тогава.
Вие до колко часа оставяте децата си да са навън?

# 2 483
О,аз съм от майките параноички Joy

# 2 484
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз я пускам да излиза само през деня, досега никога не е искала да излиза вечер или да стои до късно. Но по тъмно не бих я пуснала.

# 2 485
  • София
Stanislavchen, колко хубаво нещо са бабите! 😊
Странна птица, и ние водим подобни спорове. Според разбиранията на мъжа ми и моите, трябва да са си в къщи по светло. 19:30 ми звучи разумно за лятото, айде зимата е по-различно, но все пак около този час улиците са пълни с ученици.
В 22 часа се предполага да бръмнем да я вземем с колата.

# 2 486
  • София
Извинявам се, че въпросът ми не е по темата, но пък е свързан с възрастта на децата ни.
Детето се сърди, че не го пускаме до 22:00 часа да е навън. Приятелите му се прибирали тогава.
Вие до колко часа оставяте децата си да са навън?
От няколко дни до 8. Преди това до 19.30. По-късно не давам. И е в училището до нас - обикновено ритат топка.

# 2 487
Наглеждам ви, Red:-)
Много си мила❤
Нямам с какво да се включа по темата с паралелки и т.н., а и не смогвам да изчета всичко:-)

# 2 488
  • София
Започвайте да премисляте, защото като гимназисти, пръснати из цяла София, след втора смяна на училище, ще им се налага да са по улиците и след 20.30 ч. Тогава ще ви контрират, че на училище до късно и по тъмно може, а навън с приятели не може... Smirk
И аз трудно го преживях този момент Joy

# 2 489
  • София
Биси, много се чудех дали да не ти пусна съобщение да питам как сте. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт