Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 149
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • София - Бургас
SaharaLea още от сега са много красиви.Представям си след 1 година...Heart
Браво на д-р Молов.
Не знам какво се е случило и защо се бавят с епикизите, но моите гърди са перфектни вече на почти година и половина. Епикриза си имам вкъщи и я получих адекватно навреме, както и договор.

# 421
  • София
Сега очаквам защитничките на топ хирурга да се активизират. Всички ще имат епикризи и редовни паспорти.

# 422
Много интересно как толкова страници се изписаха, толкова момичета с проблеми, без епикризи и с объркани номера, а изведнъж точно след като историята стига до доктора изкочиха няколко човека, на които всичко им е изрядно.Само наблюдение.

# 423
Аз сега се включвам, понеже скоро съм оперирана и има какво да споделя. От всеки доктор има и доволни и разочаровани. Днес следобед имам час и ще видим , дали ще взема епикриза.
Боля ли ви, като махаха конците, струва ми се ужасно...
Каleia, благодаря ти за комплимента😘

# 424
Защо ви шият с конци, които се махат? Някой питал ли е хирурга си? Имам наблюдения върху няколко хирурга на гърди, които използват саморазграждащи се конци.

# 425
Аз бях със саморазграждащи се и е супер чиста работата, не се занимаваш въобще и не ги следиш излязли ли са всички. Може и да има недостатъци от друга гледна точка, но операцията беше в чуждина и трябваше.

# 426
  • Бургас
Аз пък от операцията и резултата съм доволна (и това не е защита, а самата реалност), но все още нямам епикриза и картончето ми е с еднакви номера (13 месеца след операцията)...
И като гледам колко негативни емоции са се излели тук напоследък, едва ли ще отварям скоро темата...
Да непрофесионално, некоректно, неприятно е и уронва престижа на всеки който си го позволи, но чак пък такива конспирации които изчетох...
Много негативизъм за такава хубава тема, трябва повече подкрепа и съпричастност, а не критики с които допълнително да притеснявате пострадалите (без значение по какви причини са избрали конкретния лекар)!
В крайна сметка, тук сме да си помагаме, а не да си мерим финансовите възможности, радвайте се (тези които имат по-големи) и не тормозете тези които са с по-малки затова че имат същите желания и мечти като вашите, в крайна сметка всички сме хора и имаме повече нужда от съчувствие, подкрепа и съпричастност, а не да се мерим кой-кой е!
До всички които имат проблем с епикриза и номера (включая и аз), надявам се всичко да се оправи и да сме наред здравословно и емоционално и да ни останат само хубави спомени, на тези които тепърва им предстои (без значение при кой лекар), да не се сблъскват с никакви проблеми, всичко да им е наред и да са доволни!
Не на последно място, честито на всички новооперирали се (без значение при кого), бързо и леко възстановяване и много да Ви радват новите придобивки!
shampein1 много съжалявам за това което се е получило при теб, много се надявам да се оправят възможно най-скоро нещата при теб и вече да си спокойна и доволна, стискам палци!

# 427
Вижте, липсата на епикриза се наказва с глоби - изобщо не говорим само за липса на професионалност, а за пропуск, който очевидно е съзнателен - как по друг начин ще обясните липсата на десетки такива документи, не на един или два. Задавате ли си въпроса защо го прави този лекар?
На мен лично много ми е интересно какво ще пише в епикризата ви 1 година по-късно и дали всички издадени със задна дата няма да са копи-пейст.

Ако наричате заравяне на главата в пясъка спокойствие, ок, така да бъде. Но не подвеждайте останалите хора в името на някакъв измислен позитивизъм.

# 428
  • Пловдив
Аз никъде в предишните изписани страници не видях, някой да изтъква финансови възможности, изобщо не е засягана темата по този начин.
Впрочем с оглед на финансовата част - моята операция е в Турция (имам издадени изрядни документи), на цена по-ниска от тази на Молов. За това което правих, Стоянов тук поиска над 10 000лв, и да се направи на два етапа операцията. Да, вероятно толкова струва, операцията е по-сложна по ред причини. Скоро бях на преглед при д-р Желев. Като разбра, че съм оперирана в Турция, скептично подходи към резултата, но като се съблякох и направи прегледа каза - "отлична работа на колегата. Трудна операция - много слабо тяло, с никаква подкожна мазнина, голям естествен бюст, увисване и асиметрия. Не съм вярвал, че ще видя толкова добър резултат от турски хирург. Досега съм преглеждал, главно жени с лошо направени операции".
По скоро в темата беше акцентирано на липсата на епикризи с оглед на това бъдещите му клиенти да са по-взискателни.

# 429
  • Бургас
Въобще не заравям главата в пясъка и съм сигурна, че както на мен и на другите са им минали какви ли не мисли в главата, също че сме достатъчно притеснени и какво, кога и дали въобще ще получим, и с колко глупости ще трябва да се сблъскаме още докато получим коректно това което ни се полага..
Тук обаче прочетох конспирации хиляда и то изказано по назидателен начин, отделно се споменава непрекъснато за пари и избора свързан с тях, което не е никак коректно..
Изказаното от Вас, звучи нормално и разумно, но има дами в чийто тон си лъха на назидание и злорадство, та призива ми беше към тях, а не към останалите които разумно и съвсем добронамерено изказват мнение, в крайна сметка всички които сме споделили проблема, търсим гледните Ви точки и мнение, не назидание, унижение и злорадство..
Определено бъдещите му клиентки изрично трябва да му го подчертаят (въпреки, че и аз специално наблегнах, че това е едно от изискванията ми), и да са внимателни какво получават и да са много настоятелни, това е документ който може да ни потрябва в бъдеще и се отнася до нашето здраве и живот, не е шега работа...

# 430
  • София
Аз никъде в предишните изписани страници не видях, някой да изтъква финансови възможности, изобщо не е засягана темата по този начин.
Впрочем с оглед на финансовата част - моята операция е в Турция (имам издадени изрядни документи), на цена по-ниска от тази на Молов. За това което правих, Стоянов тук поиска над 10 000лв, и да се направи на два етапа операцията. Да, вероятно толкова струва, операцията е по-сложна по ред причини. Скоро бях на преглед при д-р Желев. Като разбра, че съм оперирана в Турция, скептично подходи към резултата, но като се съблякох и направи прегледа каза - "отлична работа на колегата. Трудна операция - много слабо тяло, с никаква подкожна мазнина, голям естествен бюст, увисване и асиметрия. Не съм вярвал, че ще видя толкова добър резултат от турски хирург. Досега съм преглеждал, главно жени с лошо направени операции".
По скоро в темата беше акцентирано на липсата на епикризи с оглед на това бъдещите му клиенти да са по-взискателни.

Може ли на лично съобщение или тук името на доктора?

# 431
Въобще не заравям главата в пясъка и съм сигурна, че както на мен и на другите са им минали какви ли не мисли в главата, също че сме достатъчно притеснени и какво, кога и дали въобще ще получим, и с колко глупости ще трябва да се сблъскаме още докато получим коректно това което ни се полага..
Тук обаче прочетох конспирации хиляда и то изказано по назидателен начин, отделно се споменава непрекъснато за пари и избора свързан с тях, което не е никак коректно..
Изказаното от Вас, звучи нормално и разумно, но има дами в чийто тон си лъха на назидание и злорадство, та призива ми беше към тях, а не към останалите които разумно и съвсем добронамерено изказват мнение, в крайна сметка всички които сме споделили проблема, търсим гледните Ви точки и мнение, не назидание, унижение и злорадство..
Определено бъдещите му клиентки изрично трябва да му го подчертаят (въпреки, че и аз специално наблегнах, че това е едно от изискванията ми), и да са внимателни какво получават и да са много настоятелни, това е документ който може да ни потрябва в бъдеще и се отнася до нашето здраве и живот, не е шега работа...
Единствената в чиито постове има преекспониране са вашите постове. Аз лично никъде не видях някой да говори за нещо повече от липса на епикризи и паспорти с еднакви стикери.
Ако ви хванат да излизате от магазина без касова бележка могат да ви наложат глоба,  а се примирявате с липсата на епикризи и фалшиви паспорти.
Ако в Бг беше като в чужбина и доктора беше задължен да регистрира имплантите какво щеше да прави? Или пък ако имаше национален регистър на жените с импланти ( което е чудесна идея) как щяхте да се регистрирате без епикриза?

# 432
  • Пловдив
merychery, аз съм споделяла във форума, докторът който избрах е д-р Йоздемир. Изборът ми се спрая на него, главно заради отличната му работа при ринопластиката. Гърдите също се получиха добре, макар ММ да "очаквал повече"...Simple Smile, мъжка му работа.

# 433
mamaden, колко повече иска твоя мъж!! Големи са си!! А има ли промяна някаква от последния ти пост, предвид и че си имала и собствена тъкан да се намества?

# 434
  • Пловдив
mamaden, колко повече иска твоя мъж!! Големи са си!! А има ли промяна някаква от последния ти пост, предвид и че си имала и собствена тъкан да се намества?
О да, има промяна към подобрение Simple Smile, но все не ми остава време за снимки. Наистина си трябва търпение. Аз не повярвах когато доктора ми каза, че 6 месеца до 1 година ще ми е възстановяването, но факт. Скоро ще станат 5 месеца от операцията и още се променят гърдите.
Мъжът ми иска да са малкооо по-големи, и малко по-виснали. Явно носталгия по старите ми форми Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт