Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 015
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Bubble79 , от моята операция мина повече от година, но аз също си усещам дясната така понякога.
Мисля, че обикновено от дясно е по-развита мускулатурата.

# 571
  • София
Ако не сте левичари, и използвате дясната си ръка, нормално е там мускулът да е по-силен и да се съпротивлява повече. Аз в началото направо все едно като забиване на нож го усещах там.

# 572
На мен също не ми тежат 350, въобще не ги усещам като тежест, само нощно време сега лятото спя без сутиен и ми е малко странно как се местят при обръщане. Надявам се това се дължи на това, че станаха и по подвижни от преди и че всички тези усещания са нормални.

# 573
Скрит текст:
Момичета ,ето "естествените" ми гърди.Операцията ми беше януари.Много съм щастлива и доволна!

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 22:38 от bubanka

# 574
Това снимка след операцията ли е?

# 575
Здравейте, както обещах да дам обратна връзка от консултацията с Д-р Хатър, ще напиша накратко впечатленията за първата ни среща. Като начало ще кажа, че определено съм изненадана от към отношение, внимание и отговаряне на всичките ми въпроси, които бяха изключително много. Консултацията продължи час и половина. Започна с въпрос как аз се виждам и какъв резултат очаквам. Последва обстойно мерене, обяснения, показа ми снимки на близки като моята анатомия оперирани жени. Беше важно какво ми харесва, а не ми бяха предложени директно определена марка, размер и прочие. Не искам да правя реклама, особено когато не съм се оперирала при нея, но определено останах доволна от целия разговор и от видяното от нейната работа. В последствие, когато вече придвижа нещата ще дам отново мнение Simple Smile

# 576
  • София
Дармичка, радвам се, че си харесала докторката. Ти реши ли дали ще си при нея или ще отидеш и при друг? Колко кубика ти предложи?

# 577
Дармичка, радвам се, че си харесала докторката. Ти реши ли дали ще си при нея или ще отидеш и при друг? Колко кубика ти предложи?
Почти сигурна съм, че ще се оперирам при нея. Хареса ми изчерпателността и търпението относно хилядата въпроса, които зададох 😄. Стигнахме до Мотива Ергономикс Фуул 315сс. Това ми е макса на мен. И на предишна консултация единия доктор ми каза, че този размер е най-добре за мен. Доверявам се на преценката й, така че вече резултата ще чакам и ще се надявам да се харесам 😊

# 578
  • София
Др Хатър е готина, мила и интелигентна. Но че ти е предложила Ергономикс беше пределно ясно от самото начало. Дано останеш доволна!
Толкова ли ти са ти малки размерите, та 315 да ти е макса? Колкото ти е подгрдната и размера на основите?

# 579
  • София
Моята подгръдна е 70 см, тогава може и по-малко да е била, 68-9. Максималното за мен беше 325 сс или 315, нещо такова.

# 580
  • София
Хатър работи с разрез през ареолата, а Мотива позволяват минимален разрез, тъй като могат да се свиват много. Не виждам нищо лошо да й предложи тях, ако с тях й е по-лесно да работи. Аз сама си избрах Мотива, след което тя вече ми препоръча размер според мерките ми. В никакъв случай не ме е насочила тя към Мотива, но и да беше не виждам нищо нередно.

# 581
Предвид моята форма и размери, съчетано с липса на мастна тъкан и жлеза, това ми е макса. Романски ми каза 330сс, като и той предложи 315сс като най-добър вариант. Генов беше готов и на 400сс, но в комбинация с дабъл бабъл, което автоматично ме отказа. Относно ергономикс, аз ги исках тях, но изчаках да видя тя какво ще предложи. Реално не ми каза "Това са твоите", а ми показа различни снимки на жени с различни марки, за да види аз какво търся и така стигна до тях.

# 582
  • София
Аз въобще не казвам, че е нередно, а че тя явно е голям фен на марката и то точно на Ергономикс. Не случайно и предлага по- малки кубици, защото оперира през ареолата, а там има праг за кубиците. На мен ми каза, че само от там е добре да ми ги сложи, защото разрез отдолу нямало да се скрие от гънката, което и Молов и Георгиев напълно отрекоха, то аз и сега при скромния ми размер си имам гънка, пък какво остава като сложа импланти.

# 583
Пропуснах да напиша, че при мен няма почти долен полюс и разрез отдолу не е препоръчителен, защото ще бъде много видим белега, съчетан с виждане на ръбовете. Това не е само нейното мнение, така че се доверявам в преценката. Не гоня големи размери, по-скоро чашка Б без подплънки, така че количеството не ме притеснява толкова, колкото да нямам риплинг и дабъл бабъл. Лично на мен на допир Ергономикс най ми допаднаха, като по никакъв начин не налагам моето мнение. Всеки има различни виждания и желания Simple Smile

# 584
А, как ще стане бабъл като нямаш своя жлеза?

Общи условия

Активация на акаунт