Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 405
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дано да е шега , че сме доста момичета
Въобще не е шега. Това е истината. Аз чакам все още, след 8 месеца вече. Има момичета от по година и повече. Но, задейства нещата и ще си я взема. Защото за мен това е не професионално, несериозно. Медицинско лице съм, работя в една от големите болници в София и това е недопустимо. Търсете си документа.!!!!

# 376
  • София
Аз мажа с Кело Кот веднъж дневно. На следващата консултация ще попитам до кога  и ще споделя.

# 377
Аз мажа с Кело Кот веднъж дневно. На следващата консултация ще попитам до кога  и ще споделя.
Странно,в упътването пише през 12 часа,т.е. 2 пъти на ден за 60-90 дни и така се мажа.Дали има ефект по веднъж? Колко време вече го ползваш,виждаш ли ефект? Аз трябваше да се снимам като започнах на 5 юли,за да сравня.

# 378
  • София
На мен докторът ми каза веднъж на ден, след като се изкъпя (вечер или сутрин по мой избор). Аз мажа сутрин, защото ми каза също и че образувал филм върху разреза и имал УВ защита, за това прецених, че тази УВ защита е по-добре да я слагам сутрин преди да отида на работа, когато кремът е прясно сложен. Мажа от по-малко от седмица, така че за ефект още не може да се говори при мен.

# 379
  • София
Аз се надявам нещата при Молов да се оправят, защото все пак ми се иска да се оперирам при него. Като оперирана веднъж там му имам доверие, но се е обградил с разни некомпетентни хора. Операцията ми е за 5ти октомври и се надявам да се състои. Иначе, той отдавна вече приема в кабинета си в Адела, а не в онзи стария, като склад. Друг, не по-малко важен за мен момент е, че аз харесвам работата му, а и цената от 4400лв,която ми дава за кръгли импланти, е просто страхотна.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:45 от Buena esperanza

# 380
Чета темата информативно и направо съм втрещена от развитието последните страници. Липсата на медицински документи, мистерията около имплантите не е обикновена мърлявост, която също е недопустима, когато говорим за такъв тип интервенция, но е и опасна в дългосрочен план. Човек предприема поставяне на импланти с намерение за дългосрочност и успешност и какво се случва, ако нещо не е ок след 5 години, да речем, а документите липсват и реално нищо не може да се докаже?

Може би наистина трябва да бъде изпратено официално запитване към Ментор с конкретика - серийни номера, информация за лекар и прочее. Отделно официално запитваме към Молов, не звънене по телефона. Цялата история около смени на клиники, екипи, двойно по-ниска цена на операцията и т.н., са все червени лампички за мен.

# 381
  • България
Странно,в упътването пише през 12 часа,т.е. 2 пъти на ден за 60-90 дни и така се мажа.Дали има ефект по веднъж? Колко време вече го ползваш,виждаш ли ефект? Аз трябваше да се снимам като започнах на 5 юли,за да сравня.
Аз използвам кело кот вече почти три месеца.На последната консултация ми казаха да мажа сутрин и вечер след баня три месеца.Тъй като прочетох че моят доктор Милко Ковачев е починал ,няма кого да питам дали да продължа.Не ми е удобно да звъня в клиниката ,но най вероятно ще бъда прехвърлена към друг доктор ,който да ми провежда след оперативните прегледи.Дори трябваше в краят на този месец да имам преглед,но май ще отложа на 6 месечният.

# 382
Как така е починал, че той си беше сравнително млад. Доста шокираща новина.
Иначе доволна ли си от гърдите, аз бях при него за първа консултация, но мина много бързо и бях разочарована. Но беше и първа и не бях много наясно.

# 383
  • София
Момичета, Стоянов работи ли с Ментор? И също, може ли д ами кажете защо варира цената му за кръгли импланти от 3800 до 4000, явно зависи от имплантите, нов се пак, има ли го разяснено в сайта му?

# 384
Момичета, Стоянов работи ли с Ментор? И също, може ли д ами кажете защо варира цената му за кръгли импланти от 3800 до 4000, явно зависи от имплантите, нов се пак, има ли го разяснено в сайта му?
Работи с Ментор. По втория ти въпрос-не знам. Мотива ергономични при мен- 4000 евро.

# 385
  • България
Как така е починал, че той си беше сравнително млад. Доста шокираща новина.
Иначе доволна ли си от гърдите, аз бях при него за първа консултация, но мина много бързо и бях разочарована. Но беше и първа и не бях много наясно.
Да, доволна съм от д-р Ковачев .Че е починал прочетох в нета, но не съм звъняла в болницата.Беше ми неудобно. По напред бяха качили докторите с лицензи ,които оперират по темата за Молов.Влезнах да проверя със сигурност той дали има,въпреки че имам епикриза и паспорт и там така пишеше починал 22.06.20.

# 386
  • Germany
Здравейте . Търсих информация за имплантите Мотива и ми излязоха , че имат два вида повърхности. - Копринена SilkSurface™ и Кадифена VelvetSurface™текстура.

Копринена текстура - SilkSurface™ нанотекстура – 8000 пори на 16 микрона дълбочина на квадратен сантиметър

- Кадифена текстура - VelvetSurface™ текстура – 1800-2200 пори на 40-100 микрона дълбочина на квадратен сантиметър

Това значи ли , че нямат гладки и че всички са им текстурирани ? или аз нещо не разбирам?

# 387
Ходих на две конституции и на двете имплантите на Мотива бяха гладки.

Не виждам много мнениея за др. Мартин Генов. Беше много подробен и внимателен. Трябва да направя повдигане и поставяне на импланти. Само в инстаграм видях негови снимки, хареса ми как ги е направил.
Споделете мнения ваши или на близки около вас

# 388
 SilkSurface™ са гладките, аз съм с такива. Велвет са леко текстурирани.

# 389

Вижте д-р Молов какво е постнал във фейсбук !

Общи условия

Активация на акаунт