Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 091
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Аз съм Мая Пенчева, старша медицинска сестра на "Инвела Клиник - Медицински център" ЕООД. Информирани сме за проблема с епикризите и искаме да се извиним на всички наши пациентки за тревогите, които сме създали в тях! Работим само с оригинални импланти "Ментор" в регистрирана, лицензирана и уютна клиника за пластична хирургия. На задачата сме намерили разрешение и в кратки срокове тя ще бъде решена. С реверанс и уважение към всички наши настоящи и бъдещи пациентки!

# 436
  • София
Момичета, днес получих епикризата си от др. Молов. Най сетне. След 8 месеца и осем дена. Паспорта ми е оправен, стикерите вече са различни😂 и отговарят на тези от епикризата и на тези от кутията. Преди операцията аз си снимах кутиите, сякаш съм знаела за цялата тази сага. Съветвам всички да правят точно така. И да гледат внимателно какво пише в документите и паспорта на имплантите. И си снимате кутиите с имплантите преди операцията. Търпение и кураж на всички. Дано скоро и вие си вземете важните документи от операцията, защото това е много важно. 😊

# 437
Днес ми махнаха шевовете и си взех епикризата.Докторът искрено съжалява за ситуацията и напълно оправдава реакцията на пациентките. Каза, че заради бързото разрастване на практиката са се получили пропуски, които са недопустими в медицината и нямат извинение. Взел си е бележка, от сега нататък лично да следи тази част. Имало е и кадрови проблем. Аз му вярвам, понеже ми е симпатичен като човек от самото начало. Дано скоро всички да са с изрядни документи и да си носим с гордост и спокойствие красивите гърдички😊
P. S. Няма търпение да се изкъпя по класическият начин... 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:13 от SaharaLea

# 438
Днес ми махнаха шевовете и си взех епикризата.Докторът искрено съжалява за ситуацията и напълно оправдава реакцията на пациентките. Каза, че заради бързото разрастване на практиката са се получили пропуски, които са недопустими в медицината и нямат извинение. Взел си е бележка, от сега нататък лично да следи тази част. Имало е и кадрови проблем. Аз му вярвам, понеже ми е симпатичен като човек от самото начало. Дано скоро всички да са с изрядни документи и да си носим с гордост и спокойствие красивите гърдички😊
Само това ли е епикризата или има и първа страница на която пише какви изследвания си правила преди това и как е протекла операцията?

# 439
Само това ли е епикризата или има и първа страница на която пише какви изследвания си правила преди това и как е протекла операцията?
Три страници са, да.

# 440
  • Germany
Извинявам се , не можах да не се намеся! Дори има правописни грешки в тази така наречена епикриза и езика с който е написана не е никак  професионален ! Лично аз смятах да посетя доктор Молов за консултация , но след последния поток от  информация от близките дни  се отказах на 100 процента. Просто толкова много неща се събраха, че милион червени лапми святкат при мен като страничен (за щастие) наблюдател. Споделям аз какво мисля. Не ангажирам никой с мнението си. Дано с всички нещата са наред.

# 441
  • Варна
Относно епикризата - в медицински център няма Отделение.
Отделението е структура на болница, не на медицински център! Отделението като структура на болница трябва да отговаря на определено ниво на компетентност, ако има действащ медицински стандарт.
Инвела е медицински център.
Молов няма как да е началник на отделение в структура, която по закон я има само в болница.
Да не говорим, че вътре в епикризата се говори за болница, а Инвела е медицински център.
Това е огромна разлика!

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 08:14 от missNoir

# 442
  • София
Много е хубаво, че се задействаха бързо с документацията. Дано епикризите да са коректни, въпреки че след толкова време при някои, не е ясно. Аз така и не успях да си отговоря на въпроса защо са лепени стикерите на единия имплант, а според версията тези от другия са в неговата кутия. А се пазят всички кутии. Къде е техническата грешка, не се разбра. Има ли документи в болницата, които да показват кой точно имплант на кого е поставен, както казват от фирмата дистрибутор... Дано да не се случват повече такива технически грешки.

# 443
Аз се включвам с хубави вести на фона на последните коментари.
Вчера бях за сваляне на конци при д-р Хатър.
14 дни след операцията. Мога да се движа перфектно, нямам отоци, синини, част от коричката на единия белег вече падна, а отдолу няма следи. За епикризата тя отвори дума, че е останала в Панагюрище. В последния момент смених локацията за консултацията на Пловдив, защото от Созопол ми бе по-удобно. Каза, че ще ми изпратят епикризата на адрес и се извини, че не е могла да я вземе от Панагюрище. След ден 20 мога да тренирам долна част и се почва с масажите, тя ми показа как. От утре (ден 15) мога да влизам и в морето. Animal Whale
Ето как изглеждат в момента:

Изключително доволна съм. Изглеждат страхотно. Тя ме увери, че това им е постоянната позиция и няма да дропват повече, само ще омекват. Радвам се, че я послушах за 400сс, а не поисках повече. Получих балансираната и естествена визия, която целях. Heart Exl

# 444
Това с лепенките може да е недоглеждане или незнание. Мисля, че не докторът се занимава с администрацията, макар че той сам каза, че е длъжен да проверява и вече няма да го кара на доверие. А за всяка операция, предполагам, има оперативен протокол, това не е шега работа... и съответно там е записано кой имплант къде е поставен. Относно епикризата-чак пък правописни грешки... Повече изобщо не мисля  да се вкарвам в някакви паники-имам подробна епикриза, имам договор, паспорт, навсякъде са данните и подписа на доктора... И най-важното-чувствам се добре и резултатът е по-добър от очакванията ми. Почвам да си се радвам на придобивката вече, че от тези конспиративни полемики се ошашках предните дни... 😆

Скрит текст:
Перфектни, все едно не са пипани😊

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 17:37 от AnMary

# 445
  • София
Аз се включвам с хубави вести на фона на последните коментари.
Вчера бях за сваляне на конци при д-р Хатър.
14 дни след операцията. Мога да се движа перфектно, нямам отоци, синини, част от коричката на единия белег вече падна, а отдолу няма следи. За епикризата тя отвори дума, че е останала в Панагюрище. В последния момент смених локацията за консултацията на Пловдив, защото от Созопол ми бе по-удобно. Каза, че ще ми изпратят епикризата на адрес и се извини, че не е могла да я вземе от Панагюрище. След ден 20 мога да тренирам долна част и се почва с масажите, тя ми показа как. От утре (ден 15) мога да влизам и в морето. Animal Whale

Изключително доволна съм. Изглеждат страхотно. Тя ме увери, че това им е постоянната позиция и няма да дропват повече, само ще омекват. Радвам се, че я послушах за 400сс, а не поисках повече. Получих балансираната и естествена визия, която целях. Heart Exl
Чудесен резултата. Перфектни са. Един съвет от мен - пази се от мокрене на белезите. Все още е доста прясно. Не е шега работа.

# 446
  • София
На мен Хатър ми разреши да се къпя без проблем след първата седмица. Смятам, че две седмици са напълно Ок, за да могат вече да се мокрят.

# 447
Да се изкъпеш за 5-10 мин е едно, да киснеш в море и басейн, друго. Знаете как от водата набъбва кожата, това може да разшири белезите да не говорим за инфекции и бактерии, които могат да влязат на 15 дневна операция. По добре да не се рискува.

# 448
Дами, много благодаря за съветите, ала все пак смятам да се доверя на лекарката.
Тя ми даде разрешение специфично за морето. Каза, че няма никакъв проблем, но да не правя състезания по плуване.  Simple Smile

# 449
  • София
Дами, много благодаря за съветите, ала все пак смятам да се доверя на лекарката.
Тя ми даде разрешение специфично за морето. Каза, че няма никакъв проблем, но да не правя състезания по плуване.  Simple Smile
Замисли се само мокрият бански как поне час ще стои на прясната рана. Понякога си мисля, че ни е по-спокойно да обвиним лекаря след нашата грешка. Той ни е разрешил, каквото и да стане ще е виновен той.

Общи условия

Активация на акаунт