Нашите цветя - обща тема

• 35 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 645

Новата ми приумица. Посях в саксий те вербена и градинска бегония, защото само такива разсади намерих в нашите магазини, но дали ще се получи на този пек времето ще покаже.
От къде се сдоби с момата, много е интересна?
Мъжът ми я направи, както и всички цветарници в къщи. Доде мрънкаше за цветята сега и той подпали
Hands ClapHands ClapHands Clap
Браво, имаш способен мъж, че и ти угажда. Понеже няма китки  на гърдите на момата Smirk, помислих че е серийно производство.

# 646
  • на чист въздух

Росни, росни

# 647
Здравейте, да попитам за съвет, купих си глоксиния, преместих я внимателно в нова саксия, цъфтеше си беше добре, видях ,преместих я от терасата , че щом започна да се стопля времето клюмна.След като я прибрах си цъфтеше, и по-късно направи  много пъпки, но всички изсъхнаха още в размер на бобче, защо става така, иначе листата ѝ са добре, торя , какво не ѝ харесва.

# 648
  • Карлово
Здравейте, да попитам за съвет, купих си глоксиния, преместих я внимателно в нова саксия, цъфтеше си беше добре, видях ,преместих я от терасата , че щом започна да се стопля времето клюмна.След като я прибрах си цъфтеше, и по-късно направи  много пъпки, но всички изсъхнаха още в размер на бобче, защо става така, иначе листата ѝ са добре, торя , какво не ѝ харесва.
Ето моите преди 5 дни, сега са точно както описваш твоята. С изсъхнали пъпки, клюмнали листа. Гледам ги само в стаята, на светло, но не силно слънце. При мене май от преполиване в събота. Сега - каквото стане. Имам нови растения, отделени от старите февруари месец, бях ги обещала за подарък, но ще се отметна, понеже не искам да се лишавам от красотата на глоксиниите.

# 649
Ах че са красиви тези глоксинии, много, много ги обичам, но при мен мисля, че няма къде да ги сложа. В стария апартамент на майка ми, целият източен прозорец беше нареден с такива и направо откачаха от цветове. И съм останала с впечатление, че това им е идеалното място.

# 650
Здравей имам тераса но не знаех, че мога да го сложа там. 🙄 Аз имам и бегонии ама защо има пъпка и след това пада без да цъфне? На терасата и те
denitsaxx, а тераса нямаш ли? Моята бугенвилия е навън. Сутрин и следобед е на сянка, но между 10 и 4 грее много слънце. Розичката ми е дерт на мен. Но гледам новите листа засега си растат и зеленеят, много се надявам да оцелее дори и да не цъфне отново. Повечето ми китки са едногодишни, мисля какво друго да добавя, затова искам жасмин. Тук и хибискусите виреят много добре, но аз нещо не съм им фен.

Натуся, наистина пощуря. И не са само цветовете, клонки има много нови и вече е двойна на размер. Напролет ще я местя в по-голяма саксия. Heart Eyes

# 651
Ехааа, Дама Трефа, разкошни са, много нежни и красиви тези глоксинии ! И как си подбрала цветово саксиите Simple Smile.

# 652
  • Карлово
Цветовете на саксии са случайни. Когато ги сложих, не знаех коя глоксиния какъв цвят ще излезе.

# 653
  • София

Поздрав с едни морски китки. Simple Smile

# 654
Ехааа! Simple Smile Прекрасни!

# 655
Всички са прекрасни, но най-най е Китчицата с розовите връзки на маратонките, да ви е жива и здрава!

# 656
Днес мислех да поливам, но като гледам времето, няма да има нужда.
Петуниите ми от семена са отрупани с цвят, докато тези от раззад освобождават сандъчетата една по една.
Скрит текст:

# 657
  • SF

Поздрав с едни морски китки. Simple Smile

Ехаааа, колко време ти отнема поливането на тези цветя? Предполагам, че го правиш ежедневно. А може и два пъти на ден?

# 658
Предполагам, че това е къща за гости. На морето китките виреят много добре. Най-завиждам за смокините, които могат да отглеждат там. По нашият край им е студено.
Да питам нещо, което сигурно е коментирано. Имам вътрешен коридор, където нормално растение не може да вирее, защото е тъмно. Идеи? Сещам се само за едни мечове, не им знам официалното наименование, но не ги харесвам особено. Нещо друго да предложите? Даже се замислям за изкуствени, срам.😏 За два ъгъла ми трябва нещо.

# 659
  • SF
По-добре си сложи картини, отколкото изкуствени цветя.

Най-много някакви такива декорации: https://yellowhome.ru/wp-content/uploads/2016/11/5-19-300x365.jpg

Аз скоро изхвърлихмоите красиви клони, които сама си бях донесла от Витоша и ги бях боядисала в тъмно сребро.

Общи условия

Активация на акаунт