Частни училища-информативно-дискусионна тема 41 - ваканционна

• 39 983
  • 852
  •   1
Отговори
# 765
Айде да заковем на първа страница, че 20то е най-добро ДУ, НДК е най-хубав квартал, следван само от Драгалевци. И мир.
Какви бяха оценките ти на изпитите след 7-ми клас? П.П. Andariel, понеже днес доста триха и не можах да прочета каква е твоята средна оценка от двата изпита. Ще те помоля пак да я напишеш. П.П. Санака, мисля че след като говорим за България се подразбира, че нямам предвид влизане в Харвард. Но понеже явно не съм се изразил ясно, ще поясня, че имах предвид, че след завършване на топ гимназия може да се влезе където поискаш в България. Допълнителни уроци ако ще се кандидатства например Право в СУ вероятно ще трябват, но няма да струват някакви сериозни пари. За майтапа НБУ и тем подобните му въобще няма да коментирам. Там маймуна да кандидатства ще влезе.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 02:43 от Анонимен

# 766
  • София
Нико, нещо зацикли в идеята си да докажеш нещо, което дори не мога да разбера какво е. Ще обобщя с няколко думи за семейството относно оценките. До момента 2 броя родители и 2 броя деца - отличници. Естествено децата са по-добри от родителите. Гледам за теб бъдещето на детето ти е само в бръшляновата лига. Предлагам да добутате детето до завършването на гимназия и ще броим пилците. В момента това, което за мен е история, за теб е още желание и планове с неясен резултат.

# 767
  • София
Нико много смело нещо разпитва каките за оценки тука. Жената ли иска да сменя Joy? Съмнителен ми е.

# 768
  • в страната на чудесата
Е баш отличничка ли да търси?
По-скоро селф-естиима му се е бъгнал.

# 769
  • София
Второто за комплексите е очевидно, ама като гледам с какъв плам говори за оценките на жена си и току вземе, че подпита с колко еди коя си е приета някъде си ... ами, прокрадват се известни съмнения.

# 770
  • София
Ахахаххаха, вярвайте ми, снощи след като пуснах поста, си казах, еееей, забравих да напиша и че всички трябва да докладваме оценките си след 7 клас JoyJoyJoy После се загледах в Робърт Редфорд и забравих, хак да ми е сега!
Аз, честно, моите не ги помня, плюс че съм древна, от времето, когато за всяка гимназия имаше отделен изпит. Но ме бяха приели навсякъде в първите бройки де, само дето не знам това какво отношение има към 20то. Аз пак ще се подпиша, че то е най-доброто, разбира се!

# 771
  • София
То е ясно, че хората, които са в темата са влезли и излезли от учебните заведения съвсем успешно. Сега пасът е към децата, с те имат солидна семейна основа като философия и ресурси. Нататък зависи от следващото поколение как ще оползотвори възможностите. Анализът е след резултатите.

# 772
Ей, пак отклонихте темата.
Все още чакам ТОП училишето от Niko.
Ама 20 предлагам да не го броим. Там мога да започна с примери. За не топ -училище.

# 773
  • София
Нещо си се объркала, Хоуп, какви ти бяха оценките след 7 клас?  Joy

# 774
Нещо си се объркала, Хоуп, какви ти бяха оценките след 7 клас?  Joy
Извинете, дърта съм и не помня Simple Smile
Влязох в математическа и езикова гимназия. Много мрънках за многото изпити които държах. Майка ми секна мерака за математическата, била съм мързелива, била съм бунтар тоест не съм била за там Simple Smile Ама ходих на курс по математика и на частен по БЕЛ. Simple Smile До тука...гинкобилобата не върши повече работа Simple Smile

# 775
  • софия
Ей, пак отклонихте темата.
Все още чакам ТОП училишето от Niko.
Ама 20 предлагам да не го броим. Там мога да започна с примери. За не топ -училище.
Недей, моля ти се! Ще трябва да четем колко не си права, защото най-вероятно примерите ти ще се окажат на някои индивидуални неудачници с/у които системата все пак няма механизъм за напълно предотвратяване и са попаднали случайно там ( защото все пак в този район всички са успешни и децата на някоя чистачка може да са попаднали там, но те толкова могат, не че училището не става)

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 15:06 от Амели

# 776
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен от училища до 7 клас, единствените, които поне до някаква степен могат да "гарантират" топ прием са тези със засилено изучаване на математика, доколкото изпитът по математика е най-големият препъни камък. Всички останали не гарантират абсолютно нищо. А няма по-лесно от отлични оценки в училище. Който не е пожелал, той не ги е изкарал. Става дума до 7 клас в нормално училище, дори и в ЧУ. Да изкараш 6 в училище изисква съвсем малко усилия, така че не бих си правила извод, че който има 6 в училище, автоматично ще успее в живота и ще го приемат навсякъде.

# 777
  • София
Ако на 40-50 години, това, което ме определя е оценката ми на изпит, който съм държала на 13, ще се гръмна, чес'но.
Нико, частните уроци за завършилите топ гимназии струват точно толкова, колкото струват и за завършилите БУЗЕМА.

# 778
Пак не мога да се класирам. Исках единственно да какндидатствам химия. Мама каза не, и въобще не кандидатвствах. Въобще срам за родата. Същото го изиграх и на кандидатстудентски - какво, че всички са инженери, защо и аз трябва да съм...и броих гларусите на един съседен покрив. Добре, че детето не прилича на мен.

# 779
  • софия
Не се оправдавайте!
Неудачници сте, просто го приемете!

Общи условия

Активация на акаунт