ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 38 861
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Когато правите чийт дей с какво прегрешавате? С вида или с количеството храна?
Аз си правих със сладолед.. около 5-6 за деня (фунийкааа, клечкаааааа...) Simple Smile Simple Smile Simple Smile ама само това ядох.. Нямах пюс. Поне си отядох на сладолед хаха Simple Smile

# 691

Когато правите чийт дей с какво прегрешавате? С вида или с количеството храна?
Аз лично за себе си видях, че ми е по-лесно да се върна в релси, ако контролирам количествата или не чийтя с най-лошото.
Последните ми отклонения бяха по 2 малки парчета Доминос на хранене; 1 плодово млекце в края на деня; няколко хранения с печени пресни картофи с масло (не в един ден всичко, разбира се). Оказа се, че това ме задоволява и не ме влече да злоупотребявам с повече или за по-дълго време. Покрай МЦ пък имах няколко дни, в които бях откровено гладна и вдигнах количествата на режимната. С първото останах на място - без щети и без отслабване; с второто размърдах, но не знам от него или от края на МЦ.

# 692
И аз предпоследно вдигнах калориите с 2 парчета Доминос + 1 айрян, като останалото хранене през деня си беше режимно. В други два дни(не поредни) се изкуших от солети с подправки, но ми се върна тъпкано с жестоки стомашни болки, та дотук бях със солетите.
Днес съм на пилешки шишчета и зелена салата.
Някой може ли да ми каже какво количество ядки дневно е ок да се консумира?

# 693
Аз след МЦ съм 61кг, поне стопирах качването, че беше станала изтървана работа.
Обядвам кило праскови,за вечеря ще има салата микс + скаморца + бело винце.Fork And KnifeCocktail

# 694
  • Велико Търново

Максимум 40 грама и то накисната от предната вечер във вода, и то не всеки ден.

# 695

Максимум 40 грама и то накисната от предната вечер във вода, и то не всеки ден.
Благодаря! Предполагам овесените ядки имаш предвид, т.к. споменаваш накиснати. Предполагам, че количеството важи и за дневен прием на други ядки(овесените вече ми втръснаха).

# 696
  • Велико Търново
Имам предвид-орехи, бадеми, лешници, сурово кашу.
Когато се цели отслабване е по-добре изобщо да ги няма, както и тахани, маскарпонета и други храни, които са вкусни, калорични и предразполагащи към грях.
Теорията ми е много силна както знаете..
Отивам на море и за пръв път от 8 години изглеждам кошмарно......

# 697
Отивам на море и за пръв път от 8 години изглеждам кошмарно......
Абе яяяяя Simple Smile кошмарната Two Hearts

За вечеря смятам да пробвам таз рецепта, ако някой има по-сполучлива изпитана - да дава идеи Simple Smile
Ако е без брашно (каквото и да е) още по-добре Simple Smile

Кашкавалени гофрети
3 яйца
150 гр кисело мляко
300 мл прясно мляко
30 гр масло
100 гр кашкавал
40 гр настърган пармезан
2 чаени чаши бадемово брашно
сол и черен пипер
1 пакетче бакпувер

# 698
Ядките аз ги избягвам, защото са опасни.
Ако имате ангели за тях, мисля 10-20 гр на ден сурови и без сол са ОК.

# 699
Миа даде рецепта за омлет-гофрети, само яйца и стърган чедър. Аз добавих отгоре още стърган чедър и станаха хрупкави.
На Дени рецептата е 3 яйца и пакетче крема сирене.
Опалянките ставали хубави на гофрети (пак 3 яйца, но белтъците са разбити на сняг отделно и 100 г крема-сирене).
"Мекиците" на Милена също стават на гофрети: 2 яйца, 2 лъжици крема сирене и 2 лъжици с връх кокосово брашно, бакпулвер, "тесто" по-гъсто от това за палачинки, трябва да постои 15 минути за да поеме влагата кокосовото, ако е много гъсто се добавя вода.
Омлета ми е любим, а "мекиците" ми наподобяват на кекс, който наричаха "дунапренов" едно време. Не е лошо, но ми идва сухо на мен. Другите неща не съм правила още.

# 700
Таня, супер си! ей сега ги мятам наред, че изглеждат по-лесни и бързи с по-малко продукти  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 701
Казвай резултата да не се мъча и аз.
Аз си замразих от тези с кокосовото брашно за бързи закуски. Минават през тостера и ...готова закуската.

# 702
3 яйца, 1 топка моцарела и малко пармезан 😁
Това беше налично в хладилника.. 2 двойни квадратни излязоха..
Много готини! Хлапето ми изяде едната и  посегна и на другата, ама не позна  🙄 😁

Като се снабдя с чедър и крема ще бъркам пак 😊

# 703
  • Велико Търново
Много вкусно изглежда Kissing Face Нямам гофретник, но ще го метна на омлет.
За ядките - на мен ми е слаб ангела, не мога да се спра като ги почна, няма значение дали са от полезните, сурови, или печени. Затова - по-добре да не посягам изобщо.

Тази вечер - салата домати и краставици с няма и 20 гр.сирене, и после пъпеш. Тежко ми е. Не е добра идея да ям плодове вечер. То, по принцип ям 1-2 пъти в седмицата, че и по-рядко, но си казах - лятото ще мине, аз още пъпеш и диня не съм опитвала...

Това, което спазвам засега без отклонение е  фаста 16:8, и ям два пъти дневно. Другото - не е за коментар.
Както писаха по-назад някои момичета, чакам да ми мине и се връщам в правия път.

# 704
Аз искам да направя чийт дей не защото не мога да се сдържа да хапна някой храни, яде ми се, но имам силна воля, а искам да раздвижа малко метаболизма си. Усетих се, че от известно време си държа калориите много ниски и може би това е причината за застоя при мен. Не искам сладко или джънк, там много лесно се залита. Бих си хапнала обаче чушки с доматен сос, сирене и малко домашен хляб. Само като го написах и ми потекоха лигите 😀

Общи условия

Активация на акаунт