Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 310
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз си мислех, че щерката пише нечетливо, а тя имала решителен, мъжествен почерк. Joy

# 151
  • В средата на времето
Izida, то нали и рибките като близнаците са две и то гледат в различни посоки, та рибката не е самотна, винаги има и втора рибка в нея. Simple Smile
Права си, така е. Simple Smile По навик виждам двойни само близнаците, но и рибките са си все е с другарче. Simple Smile

# 152
Имате ли спомен, коя дама беше от Ст.Загора? Мисля,че имахме в темата?
Искам да я питам нещо на лични, не е спешно,не е и важно, но търся някаква информация.

# 153
Искам да я питам нещо на лични, не е спешно,не е и важно, но търся някаква информация.
Мисля, че Петенка.

# 154
  • София
Petenka1983, ако не бъркам, надявам се Simple Smile

Fair Lady, живо и здраво да ти е момичето ! Добри приятели, сбъднати мечти !

Сънчо, и аз към вашата група за след 3 години, Jenap май е година след нас с младежа. Аз пък съм обратната формула - сега беше младеж, после девойка. Но това не ме успокоява, защото от сега (това дали заедно се пише Blush ? ) е дива и щастлива...

# 155
  • у дома с любимите си хора
Светкавичка,пиши какво те интересува.

# 156
Дъщеря ми днес имаше последно контролно по испански, оформиха ги и по Математика. В понеделник и вторник ще си имат часове, нЕма лабаво до последно Simple Smile. Доволна е, ще завърши с една петица и ще взема стипендия догодина.
Планират другата седмица да се съберат класа с класната прощално, догодина няма да им преподава тя, води само осмокласници, прекрасен млад педагог, който ми вдъхва надежда, че не всичко е изгубено още в българското училище!

# 157
  • нейде там, където ....
Ходих на връчването на дипломите на големите, бяха прекрасни.
Като се върнах, в школо-то ме чакаше приятна изненада с годишното оформяне. Остава само две оценки неясни, стиснете по един палец да се случи чудо.
За момчешкия почерк - дисертация мога да напиша с примери, но не и как да се подобри. А не иска и доктор да става, че поне полза от това да има.

jd , поздравления за младежа! И аз бях, разминали сме се. Да, прекрасни деца!

Благодаря!
Таз глава, за какво по-напред да я ползвам ... ама кой да се сети да си уговори среща при 12-ти клас в осмокласната тема. Иначе ми беше супер забавно, като гледах сред приятелите на моето дете много други форумни сладури. Ама така, де, нали ... за крушата и корена ... пардон, дървото ..

# 158
Нашите днес ги изненадаха с някакъв тест по АЕ, нещо като директорско изпитване. Девойката писа до преди малко.
Имаме приятелско детенце със 100 и такова с 30 точки по МАТ. Много ми  е тъжно за второто Sad.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:26 от Филифльонка

# 159
Ние вече сме с нанесени оценки и за срока и за годината. И нека да ни е Честита тази така дългоочаквана ваканция !  Simple Smile

# 160
Petenka1983
Имаше и MTV, но май отдавна не е писала, не я виждам и на 1 стр., но я срещам в други теми..

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:52 от Сиси ♥♥

# 161
  • София
strong10, сериозно ли? до 19 и10, че и на 30-ти... хахава работа.
Jiema, въртеше ми се J, но реших, че се бъркам заради Жени (jenap).
Значи дотук сме 4.

Сиси, коя тема - за пети клас ли? Да взема да потърся.., то след тия умнотии нови сигурно ще се раздвижи..
Направо настръхвам като се сетя за този пети клас - в нашето училище има две много силни учителки по МАТ и БЕЛ, дъщеря ми не ги улучи и двете, надявам се синковец да има повече късмет.

И аз малко надникнах при дружките от седми клас - преди няколко часа бяха на 98 страница, вече са на 113.
хаха, много съм гадна - веднага фиксирах една мама дето не знае къде се слага "й" и къде "и".
Тази грешка ме влудяваааа..., а става все по-масова.
Апропо, в нашия си форум никога не съм виждала такова нЯщо (както казва една моя чужбинска леля, дето от 9-годишна, сега е на 75 години, живее в Англия, но не е забравила майчиния си език).

Стискам палци на всички деца - да влязат, където искат и да се чувстват добре там.

# 162
Сиси, коя тема - за пети клас ли? Да взема да потърся..
Още няма нова, но скоро, заповядай. Flowers Hibiscus

# 163

И аз малко надникнах при дружките от седми клас - преди няколко часа бяха на 98 страница, вече са на 113.
хаха, много съм гадна - веднага фиксирах една мама дето не знае къде се слага "й" и къде "и".
Тази грешка ме влудяваааа..., а става все по-масова.

Аз само да се маркирам, че доде почета малко и ми спрат известията."Айдеее, викам си, нова тема" Simple Smile
Та бях виждал всякакви кретениЙ Simple Smile, ама за пръв път преди час точно видях "проЙзведени"... И мен ме влудява.

Малееее, помните ли се миналата година по това време? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
  • София
Пате, помня и ужасно се кефя, че вече не се пека на този огън.

Общи условия

Активация на акаунт