Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Точно влизах да кажа, че Славена ще търсят аналог на 107, но във Варна.
Аз може и да се възползвам от съветите ви за 107 догодина, въпреки че ако не стане там, където искаме, може би ще си го оставя в неговото училище.

# 586
  • Там, където мечтите се сбъдват
Slavena не е ли от Варна?!? Щото чета, че препоръчвате 107....
Сега е моментът да ви разкажа една смешна случка от кандидатстването след 4 клас на набора. Отиваме да го запишем за състезанието в 107 Еврика ли беше....обаче нещо се замотаваме и изпускаме пресечката и започва едно лутане из район и както си се лутаме виждаме една жена идва към нас и учтиво я питаме дали знае къде се намира 107. Тя сопнато ни казва, че няма представа и ни подминава. Ние продължаваме да се лутаме и накрая го намираме, влизаме в стаята, където се записват децата и виждаме същата тази жена как си записва детето за състезанието....Спогледахме се с набора и бурен кикот:)))

# 587
  • София
За свое оправдание ще кажа, че съм през телефона в момента. Пише само, че slavena е ентусиаст. Joy

# 588
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на бъдещите студенти и техните успехи!
estelliana, хубаво е, че резултатите са добри. Хубаво е по възможност хормоните да се пускат през есента, когато организма е събрал достатъчно витамин Д. В късната пролет той вече се е изчерпал. От години се борим с наборката с Хашимото и отказ от моя страна да а оперираме преди и по време на пубертета.
Slavena, сигурна съм че така му е било писано. Ще се намери най-доброто училище! 😘

# 589
Хубаво и предлагате на slavena 107-мо, само че под аватара и пише Варна. Satisfied

Sweat Smile Срам и стыд - казват руснаците. Не погледнах.

# 590
  • нейде там, където ....
Благодаря за пожеланията и поздравите към младежа! Много наситена с хубави емоции ни е тази седмица. Днес и рожден ден има, утре официално влизаме в апартамента (намерих си почти всички майстори, да живее бг-мама!), а в други ден трябва да се запише ...

Rady, честито и на твоят младеж!
Много се радвам на успехите и сбъднатите мечти на вашите момчета с jd, знаете защо! Hug
Предполагам, че и при вас е имало объркване на плановете, предвид обстановката в света, но чисто егоистично, радвам се, че свестни млади хора остават тук! Дано да са им на сърце и на късмет избраните професии и да им донесат достатъчно финансово спокойствие и обезпеченост.
....

Слънчице, при нас объркване на плановете нямаше. Имаше залитане по Холандия за кратко, ама много кратко и още по-кратко - към Барселона. Казаха му, че може да му искат матура на философския цикъл, а той дори не провери и просто си се отказа. 10 години, -+ 3 месеца слушам само и едниствено мантрата "Архитектура, УАСГ, никъде другаде".

Дано и във Варна има училище, като 107-мо.

И друго щях да пиша, ама .. извинете. Да знаете, че съм чела и ви мисля, кой за каквото е казал. Само не успявам да пиша навреме.

# 591
Благодаря ви, момичета!  107 не ме устройва във Варна Simple Smile и тук имаме 2 училища с математически профил, надявам се там да се класира.
Жени, тази година МГ Варна взе невероятно неадекватното решение Олимпиадата и МВ да са с равни коефиценти при очевадната разлика в състезанията като трудност,  всички недоумяваме защо - в другите градове дадоха доста голяма тежест на новото състезание, но при нас това е положението! Не съм убедена, но подозирам, че просто е трябвало да влязат определени деца, и тук, както и в София, бизнесът с курсовете и уроците процъфтява... обезсмислиха обаче  трудa на много хлапета в тези тежки няколко месеца...

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:08 от slavena

# 592
  • София
Спунк е чудесно - днес случайно се засякохме в една пробна Kissing Face
Нещо София не ми действа добре и смятам с пълна сила пак да изчезна след утре.
Пуберът остава в къщи, че от събота малко ще поработва в магазина на приятели - нека види как се изкарват пари . А най-хубавото е, че сам си намери тази работа и няма право да мрънка Satisfied

# 593
  • София
Хвал, хвал - Телекомуникации 🤩
Изборът беше между ТУ, СУ и УНСС. Щастлива съм, че се вслуша в съвета ми и се моля да не е бил грешен.

Вале, след като си тръгна, още десетина парцала премери щерката. Тръгнахме си с първите четири, което е само с два повече от първоначалния лимит. 😆

# 594
  • София
Честито на студентите!
Естелияна, много се радвам, че всичките резултати са в норма!

За съжаление и ние сме на вълна щитовидна жлеза тези дни. Моята девойка от 2 години има увеличена жлеза и следим редовно тсх и стоеше над норма, но в рамките на 5 - 6. Сега освен, че е качила килограмите се качил и тсх на 9. Днес изписа ендокринолога за пръв път хормон. Лятото се надявам да се подобри положението.

# 595
Чета ви по никое време, честито на щастливите студенти и техните родители. Отдайте се на заслужена почивка и се радвайте на успехите от сърце!:hibiscus:
И около мен приятелски деца седмокласници, трябва да ви кажа, до се е отразило на родителите повече, отколкото на децата - крайно неадекватни решения в подредбата на желания и както пишеше една госпожа тук миналата година - не искат да пишат нежелания.

# 596
  • No Line On The Horizon
И аз да се похваля със студентка, да не изостана от отбора!
Тази година емоциите бяха съсредоточени върху голямата и учебната година на гимназистката мина доста неусетно. Добре, че ми се разминават, че имам приятелка с деца в 1, 7 и 12 клас. Вчера обсъждаме подредбата на седмокласника и след малко звъня да й кажа, че има резултати в ПУ и тя изненадана: Точно днес ли трябваше да излезнат!

# 597
  • Sofia
...
Не могат да дават две направления наведнъж. Първо едното, в друг ден другото. Затова не ти е дала и двете.

beki8, това не го и знаех, но понеже я знам, че е стисната на направления, ѝ предложих едното този месец, другото - другия. Съобразявам се и да е в началото на месеца, да не са ѝ свършили (каквото и да означава това, но така ми е казвала)... жалко, че няма с кого да я сменя - един дол дренки са и трите, кото са в близост, а на мен ми трябват много рядко за направление и също толкова рядко за бележка за отсъствие от училище.

Спунк, да му е честита телекомуникацията!!! С много кеф да учи! Аз казах ли ти, че онзи ни племенник от старозагорската немска (споменавала съм го тук) преди 5-6 години предпочете тази специалност пред н'ам каква си в немскя отдел на ТУ? Запъна краката и каза - само това искам. Това звърши бакалвар, това записа после и магистър (послуша ме да не се оставя само с бакалавърска, но не ме послуша магистърската да е нещо различно, за да си има две специалности. Искал да му е лесно...). Даже и работи вече по специалността.

fros, честита студентка и на вас!
jd, хубав рожден ден да имате и леко да мине с майсторите!

Вчера излязоха резултатите за СМГ след 4-ти клас и нашето приятелско дете е с челен резултат. Знам колко са емоциите и искрено съжалявам за детенцето на slavena (знам, че е във Варна). Дали няма да се намери начин през годината да го преместите?!

# 598
  • Варна
Славена, предполагам ще изберете Найден Геров?
В класа на сина ми в 6 клас /МГ/ приеха дете извънредно. Не знам обаче подробности.

# 599
  • София
Спунк честити да са ви телекомуникациите! Само ти ми се губеше от абитуриентската групичка!

jdчестит рожденик-архитект и честита нова къща! Усещането на новото място е прекрасно - ние преди 4 години влязохме в ново жилище.

Общи условия

Активация на акаунт