Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
buni, много ме изненада твоята конспирация за еврото и Ковид. Точно това няма как да стане.

# 661
  • София
Кризата с липса на учители ще се задълбочава все повече. Доста тъжен факт.
С много лоши последствия.

Търговските банки лека-полека вдигнаха курса. Уж с малко, но ако превалутираш, виждаш, че не е пренебрежимо.

# 662
  • София
Слънце, и аз се редактирах. Wink
И нашето училище търси учител по математика... Защо ли?

# 663
Във вашето училище може би някой се пенсионира.

# 664
  • София
Хм, к`во съвпадение и в НПМГ се търси.

# 665
  • нейде там, където ....

Само по математика ли? А случайно нещо по философия да си търсят? Или надежда всяка тука оставете?

# 666
  • София
Ще, jd! Wink

# 667
  • София
buni, много ме изненада твоята конспирация за еврото и Ковид. Точно това няма как да стане.
В смисъл не вярваш, че курса на еврото може да се повиши? Аз искрено се надявам да греша.

# 668
  • София
Синът ми в началото на учебната година много беше харесал учителката по химия и се оказа, че я смениха поради майчинство. С тежка въздишка ми каза : "Защо тези, които харесвам все забременяват..." Simple Smile

# 669
В смисъл не вярваш, че курса на еврото може да се повиши? Аз искрено се надявам да греша.
Принципно, не би трябвало. Изненадва ме по-скоро, че всичко се обвързва по някакъв начин с пандемията.

# 670
  • София
Мисля, че buni имаше предвид, че шумотевицата около вируса отвлича вниманието от курса, а не че Ковид е причината.

Филифльонка, а защо изключваш възможност за корекция на курса след влизането в чакалнята?
Абе, откъде го измисли това завързано име?

# 671
Да се похваля и тук. От днес вкъщи има официално студент ветеринарна медицина първи курс, записа се след кратки логистични проблеми, породени от младежката му припряност.   Relieved   Heartbeat

# 672
Честито, Ради! На добър час на студента!

# 673
  • София
Мисля, че buni имаше предвид, че шумотевицата около вируса отвлича вниманието от курса, а не че Ковид е причината.
Точно така, не съм предполагала, че съм разбрана погрешно Blush. Не ми е известна никаква законова причина, заради която не може да се коригира курса от момента на влизането ни в чакалнята. Ще се радвам, ако има такава, защото е ясно накъде ще ни поведе повишението му.
rady, здраво, щастливо и успешно да ти е момчето!

# 674
  • Plovdiv
Да се похваля и тук. От днес вкъщи има официално студент ветеринарна медицина първи курс, записа се след кратки логистични проблеми, породени от младежката му припряност.   Relieved   Heartbeat

Поздравления, Ради.Heart

Общи условия

Активация на акаунт