Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Хора, ако продължавате така и петъка ще го пиша дъждовен, не мога да се концентрирам в работата... Joy
После ще чета, но Sanaka е неизчерпаем извор и на все презабавни истории...Simple Smile

# 436
  • София
Пате, затова днес си взех отпуска.
Чакам и sanaka  утре да каже как е минала Кулата-Промахон QR-кодово
И приятна почивка

# 437
  • София
Ма така де, трябва настроение, хумор... Няма за "Мадам Бовари" да си говорим с техните  драми.

# 438
Сетих се нещо от младежките ми години.
 Заминавам за малък град на гости на скъпа приятелка, още първите дни на лятната ваканция. Вечерта минаваме по " главната" и сядаме в едно кафене. Във въпросния град имам далечен братовчед, Милчо, в когото моята приятелка се оказва безнадеждно влюбена и аз се озъртам за него, за да ги запозная.
По едно време го съзирам, махвам му и той усмихнато тръгва към нас. " Ела да те запозная с една приятелка", казвам му, той протяга ръка,с тарикатско изражение и пита: "Как се казва тази симпатяга?", а моята приятелка се изправя глуповато ухилена и от вълнение казва: "Милчо"!!!
Можете да си представите неговото изражение.

# 439
Добре, петъчно продължаваме. Grinning
Приятели на мои приятели решават да се сдобият с екологична модерност на вилата във вид на контейнер (бидон) вместо септична яма. В него се завъждат специални дрожди, които се хранят с всички остатъци от кулинарните подвизи на семейството. И така, цялата канализация води натам, но не се налага онези оранжевите специализирани уханни камионни да източват ямата от време на време.
Речено-сторено, купуват съоръжението, багери, вкопаване, всичко по ръководство и накрая влагат немалка сума пари в доволно количество дрожди, които настаняват удобно в контейнера.
В един момент обаче се оказва, че силите на семейството са крайно недостатъчни да изхранят малките гадинки и те съвсем реално са застрашени от измиране и формиране на значителна фискална загуба.
Тогава на симпатягите им хрумва гениалната идея и решават да организират голямо парти с прeспиване, като събират максимално голям брой хора, чинно уведомени за естеството на доставката, която домакините се надяват да получат. JoyJoyJoy
Моите приятели са били на това парти и според тях дрождите през уикенда със сигурност са били спасени, но историята мълчи за по-нататъшната им съдба. JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:04 от Na_Vesi_Pateto

# 440
Към Шарлот,
по закон твоят колега има право да извърши граждански арест. Но как,ако няма белезници? Ако пък крадецът е бил бабанка и кибритлия е можело да му направи главата мека,въпреки заплахата от пистолета.

Не разбирам как може да се изгубиш в нашето миниатюрно метро? В гигантското метро на Париж - да,но в софийското...?

# 441
Радвам се, че Ви развеселих с моите перипетии. Когато съпругата ме уведоми за 2та леви ботуша, ми мина като светкавица през главата да й затананикам "Боси по асфалта, вървиимее...", но надали щеше да ми оцени хумора, то на нейно място и аз сигурно нямаше да си го оценя Simple Smile

Гледам сме станали 6 рибки, направо напълнихме аквариума.

# 442
  • В средата на времето
Цецо, ама и ти си бил майстор в дългия разказ. Simple Smile

# 443
Цецо, ама и ти си бил майстор в дългия разказ. Simple Smile

Simple Smile

# 444
  • София
Моят мъж също ми донесе на изписването едни дънки, които бяха от най-слабия ми период от преди забременяването. Мислил си, че като родя и ще си стана веднага пак същата. Joy Като ги видях ми идеше да го замерям с тях и без това бях супер депресирана, че на нищо не приличам, а той сипА още сол в раната. Търча в последния момент за други дрехи, иначе трябваше по нощница да си ме прибира. Joy

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 15:13 от jenap

# 445
Чудесен купон се е завихрил тук. Много ме усмихнахте!
Днес имах малко неприятности , но не са свързани със здраве и хора , така че са бял кахър.  Пожелавам слънчеви и спокойни дни на всички!

# 446
  • Sofia
Уникални сте! Heartpulse

Я да поискам аз съвет - подарък за момче на 11г. отличен математик и футболист. Най-близкото детенце ни е, затова ми трябва нещо яко, модерно сред момчета на тази възраст, а нямам никаква идея Confounded Рожденият ден е на 7ми юли, когато си чака и резултатите за СМГ, но сверявайки отговорите му, вътре е Blue Heart

Rady, Revolving Hearts

# 447
Ще предложа нещо, което иска моята девойка, джобен фотопринтер.
Аз мисля подаръци за двама абитуриенти - за девойката почти сигурно ще е бижу - висулка на синджирче.
И за един младеж, където си мисля за книга. Въпросният иска да става писател. Та ако се сещате нещо вдъхновяващо за бъдещ творец....

Аз се кахъря, че ме изписаха без бельо нагоре след раждането. Директно един пуловер донесе скъпият. Имах си мека жилетка за размотаване из болницата и си я сложих отдолу. Беше февруари и точно беше заледило и станало кучи студ.

# 448
  • В средата на времето
Aни, някакви супер-друпер, мега, гига, хипер яки геймърски слушалки? Simple Smile

# 449
  • София
Скрит текст:
Добре, петъчно продължаваме. Grinning
Приятели на мои приятели решават да се сдобият с екологична модерност на вилата във вид на контейнер (бидон) вместо септична яма. В него се завъждат специални дрожди, които се хранят с всички остатъци от кулинарните подвизи на семейството. И така, цялата канализация води натам, но не се налага онези оранжевите специализирани уханни камионни да източват ямата от време на време.
Речено-сторено, купуват съоръжението, багери, вкопаване, всичко по ръководство и накрая влагат немалка сума пари в доволно количество дрожди, които настаняват удобно в контейнера.
В един момент обаче се оказва, че силите на семейството са крайно недостатъчни да изхранят малките гадинки и те съвсем реално са застрашени от измиране и формиране на значителна фискална загуба.
Тогава на симпатягите им хрумва гениалната идея и решават да организират голямо парти с прeспиване, като събират максимално голям брой хора, чинно уведомени за естеството на доставката, която домакините се надяват да получат. JoyJoyJoy
Моите приятели са били на това парти и според тях дрождите през уикенда със сигурност са били спасени, но историята мълчи за по-нататъшната им съдба. JoyJoyJoy
Е, толкоз зор за едни дрожди! Joy Няма страшно - ако вземат да умрат, веднага ти носят дрожди от чужд бидон, барабар с част от естествената им среда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт