Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
....
Е, толкоз зор за едни дрожди! Joy Няма страшно - ако вземат да умрат, веднага ти носят дрожди от чужд бидон, барабар с част от естествената им среда. Simple Smile

ох, стига вече Laughing Толкова се смях на дискретния изказ на Патето, Sanaka ги намества право в 10-тката, бременските истории къртят, просто седя и си се хиля, а още не е дошло бирено време.

Обаче само се присещам на час по лъжичка, 'щото Горгонзолата спомена мадам Б. - тая задълж.литература ще ги напъвате ли да я четат Confounded

# 451
  • Там, където мечтите се сбъдват
След като прочете Библията не знам какво може да го спре набора:))) Той е съвестен и след като нещо е задължително го отмята, за сметка на това откъм препоръчителната литература на английски още не си е избрал книга щото нали била препоръчителна, можел каквато и да е да прочете:)))

# 452
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани ще питам довечера моя математик, футболист на 11 😂 кой е най-якия подарък 😉

# 453
Сега ще ви разкажа една история ,на която нищо чудно някое от вашите деца да е станало свидетел.
Миналото лято се връщаме от море специално и бързайки за Комикона.Билет е купен отдавна.Не може и дума да стане да се пропусне.Пристигаме си късно , но на вилата ни , която е около София.Сутринта ставаме рано и синът ми казва , че му трябва раница.Неговите всичките са вкъщи и аз решавам да му дам на баща му , като го моля старателно да я изпразни от всичко.Тръгваме, питам , всичко ли махна (а раницата е една с много джобове и джобчета) , той категоричен- да и аз му се доверих.Закарвам го , оставям го да си виси на една тлъста опашка и се връщам обратно.След около час и нещо мъжа ми изскача от спалнята с телефон в ръка.Синът ни е на телефона. Ревящ съобщава , че на влизане охраната е извадила пистолет от раницата и сега е с полицаите , веднага да пристига баща му.Мъжът ми има право на оръжие и си носи въпросния пистолет с него , явно и на море.Веднага отиде ....върна се след два часа и разказа , че общо взето само дето телевизия не е дошла.То излезнало като терористичен акт - да влезнеш на мероприятие с хиляди хора със зареден пистолет.Горкото дете обяснява , всичко няколко пъти , пише показания...Пълен ужас е било.Накрая са го пуснали да си влезе на Комикона , на баща му акт , отнемане на пистолета .Накрая аз излезнах виновна , че съм го пуснала с тази раница , ама аз откъде да знам, че в нея има пистолет.Известно време му викахме  Ристо Терористо. Смятам , че ако живеехме в Щатите социалните щяха сигурно да ни го вземат.

# 454
Ани ще питам довечера моя математик, футболист на 11 😂 кой е най-якия подарък 😉
Питам го моя какво ще препоръча, споменавам интересите, той се замисли замалко и с едно бързо "не знам" изчезна. След 10 сек. се появява пак на вратата и:
- Е, ти намери какво да ме питаш - математика и футбол.
Избухнахме в смях, защото съзнах колко точно ме заби - тотално е скаран с футбола, за разлика от нас с брат му, а математиката му е най-големият училищен кошмар.
Та така, няма да участваме със съвет. JoyJoyJoy

п.п. иначе описанието колко ми напомни за брат му - футболист, математик, учил в СМГ. Simple Smile

# 455
  • Там, където мечтите се сбъдват
Уникални сте! Heartpulse

Я да поискам аз съвет - подарък за момче на 11г. отличен математик и футболист. Най-близкото детенце ни е, затова ми трябва нещо яко, модерно сред момчета на тази възраст, а нямам никаква идея Confounded Рожденият ден е на 7ми юли, когато си чака и резултатите за СМГ, но сверявайки отговорите му, вътре е Blue Heart

Rady, Revolving Hearts

Бих подарила лятна школа или лагер. Примерно, лятна школа по астрономия на Фондация Миню Балкански или нещо свързано със спорт - сърф лагер. Но зависи от детето, ако е социално и обича да е с непознати хора, разбира се.

# 456
  • нейде там, където ....
Лагерите на Миню Балкански са под въпрос за тази година, а и записването за тях беше доста по-рано. Не съм сигурна, че може просто така да запишеш някое дете.

За подарък, след ДО и застояването в къщи, бих наблегнала на спортните увлечения, за математика ще има време. Вратарски ръкавици (ако играе на този пост)? Екип/шалче на любим играч/отбор? Тениска със закачлива картинка (имаше в The Mall, но не съм стъпвала там от 12.03.)? Ваучер за "Декатлон"? Хамак (беше под 20 пари в Декатлон миналата година)? Слушалките също са добър вариант, ако си няма хубави, има на много места, в доста широк ценови диапазон. Торта с елементи на футбол и математика? В пети клас тортата на набора беше такава - годините не бяха изписани с цифри, а трябваше да се смята израз с няколко действия, пък името беше съставено от чертожни инструменти и спортни пособия.

И аз си имам рожденник край мен, на 07.07., че и повече от един, но съм приключила с подаръците, а и те са в друга възрастова група.

# 457
  • София
Ма много сте наивни да се доверявате на мъжете да ви изберат дрехи за след раждането. Аз моите ги бях приготвила, сложила в чанта и само трябваше да ги вземе. Пак, че не ги е забравил, като знам къв шемет е.

Ани, ваучер за някой спортен магазин? Моето 12 годишно си пада по големи глупости, ама като им чух желанията за разменени подаръци по Коледа, всичките са така.

# 458
Оох, добре, че са маските! Качила съм се в автобуса и ще ми се разчекне устата от хилене!
Ристо - Терористо е велико! Горкото дете. Joy
И аз си бях приготвила всичко в торба за родилния дом, иначе щеше да се наложи мм да се оправя в моя гардероб, което неминуемо щеше да го вкара в депресия и най - вероятно да помрачим празничния ден! Неговият е като аптека, с равни отстояния между всяка дреха, всички закачалки гледат в една посока и е подредено по нюанси!

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 01:02 от silver pearl

# 459
Перличке, мъжът ти Дева ли е? Grinning

# 460
Пате, много ясно! Днес, в опит да проумея необяснимото, му изчислих и асцендента. Бях почти сигурна, че и той е Дева, но се оказа Скорпион!

# 461
  • София
Аз толкова се бях ошашкала с това раждане, че хич не ми беше и до дрехи. Викам му: " Вземи някакви там от гардероба, все тая какви" и той взел.
Същият този паметен ден се прибираме вкъщи с бебето. Аз, както ви казах, супер ошашкана. Моите приятелки, които вече имат бебета, са ми казали, че първата нощ почти не са спали от притеснение и са слушали бебето диша ли, не диша ли... Аз си знам, че няма да мога да мигна... Ужасявам се от тази първа нощ, тъй като в болницата бебета не бяха с нас през нощта и това е първо рандеву. Joy Да ама в момента в който полягам на моето легло и си помирисвам възглавницата съм чао. Kissing Heart
По някое време в просъница чувам, че някакво бебе плаче упорито и си мисля ядосано:" Какво е това бебе сега дето реве и няма ли да млъкне. Спи ми се" и до съненото ми съзнание въобще не достига фактът, че това е моето собствено, което съм родила само преди няколко дни. Joy Събудих се от мъжа ми, който само дето не беше почнал вече да ме реанимира Joy

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 20:40 от jenap

# 462
  • София
Хахаха, jenap, а на мен ми го дадоха веднага в стаята. Раждането ми беше малко преди полунощ, донесоха го към 10 ч сутринта, спящо.
Заобикалям го това дете, разглеждам го, опитвам се да го събудя, не става! А аз не мога да мигна от любопитство, искам да го гушна,  ама не смея, чула съм, че бебета много реват! 😂
Така до надвечер... По едно време, като ококори очи туй дЯте, като отвори уста, стана страшно. Дойде ми ред да го гушна, да го разнасям, да го целувам, от минута на минута, ревът все по-силен става. Аз вече съм се препотила няколко пъти, защото осъзнавам, че битката съм я изгубила предварително. Реших, че може да се е наакало, с какво не знам... Взех да събличам, да събувам, да свалям памперси, а то милото се гърчи в ръцете ми...
Докато се боря с него, влиза с ряз една сестра. Аз чорлава и изнервена, борила се 2 часа с пищящо бебе...
- Какво му е на детето?
- От къде да знам! Ако знаех, мислите ли, че щях да го оставя да реве?!?!
- Кога го хранихте за последно?
- 😳😧😫 ... амиии, не съм го хранила, то реве!
Седнах, накърмих го и сърдитата сестра си прибра бебето. Явно й се сторих неблагонадеждна... 😂
Останах през нощта без него, разсъждавайки над екзистенциални въпроси, като " Дали не си провалих живота?" и "Къде ми беше акъла, преди 9 мес.?". 😂

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 20:54 от Слънчевата

# 463
  • Plovdiv
Перличке, мъжът ти Дева ли е? Grinning

А, моля, моля и моят е Дева, обаче в гардероба му е като в моя, пък аз съм от онези двойнствените, с творческия безпорядък.Joy  Казва, че е така защото аз имам пръст в подреждането. Много е смешно, подреждам книгите в библиотеката, трябва да има пространство, въздух и движение. Минава след мен и ги нарежда .... като събраните томове на Большая медицинская энциклопедия.
Девата му се проявява избирателно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 464
  • Sofia
А, моля, моля и моят е Дева, обаче в гардероба му е като в моя, пък аз съм от онези двойнствените, с творческия безпорядък.Joy  

Е, и нашият така. Как пък малко не хвана от подредеността на девата Confounded Познавам толкова много представители на този знак - едните са супер подредени (приятел си подреждаше в чинията под конец кокалчетата от оглозганите пилешки крилца), а други са в творчески хаос. Много се изкефих на silver pearl благоверния, макар че не знам пък мъжът ти да е по-подреден от теб дали не е задушаващо. Те и скорпионите си обичат реда.

За изписването всичко ми беше приготвено. ММ не си знае собствените дрехи и обувки, не би се оправил с моите. За безпроблемна първа среща с първородния голяма заслуга има Rady Revolving Hearts С нейните съвети и показно, всичко изглеждаше по-лесно. Като се прибрахме в къщи, аз като една модерна майка, от първата вечер го сложих в отделна стая в неговото си легло. Не знам колко смела съм била да разчитам на бейбифона само - притичвах по няколко пъти на нощ. Помня съня си от онази първа нощ - нося го в ръце, но не му придържам гърба отзад и той се огъна и се счупи Confounded Спа сам до две  годишен, докато едно лято баба му не развали цялата дисциплина и после години наред все искаше възрастен в стаята.

Благодаря за идеите за подарък! Ще натиря ММ и малката днес да ходят да търсят нещо. Ще празнуваме следващия уикенд, така че имам време и онлайн да погледна. Значи това спортът така ги дисциплинира децата, че и в ученето са отговорни (estelliana, Вилиан, Alex, на Патето големия син...).

Важното да го болдвам, че съм многословна - В НВО 10-ти клас влиза ли и чуждестранната литература? Гледам сега един модел в сайта на МОН и виждам само BG. Въртя го пак около това да не го насилвам за задълж.литераура това лято. Той по немски нещо да прочете, ще съм доволна.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 07:29 от aniK

Общи условия

Активация на акаунт