Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
slan4ogled (хехе, от 2 часа само слънчогледи гледам, пътувайки), на 4то нали искаха оригиналната диплома. Някъде минаха с копия, ако не се лъжа това заверяваха при нотариус, за да не теглят истинската от училището, където е записано детето.

Лятото не готвя, освен ако нямам гости. Децата ги гледат баба им и дядо им плюс леля ми, ние сме уикенд посетители.
Но онзи ден правих ризото с манатарки (баща ми беше набрал много) и още са ми на небцето.

Слънчевата (дано не бъркам, че изчетох 7 страници накуп), добър астролог може да ти изчисли часа на раждане по събития, които си преживяла.

Перличке, на твоите да им дърпаш ушите. На теб ти е зле,  а те - три вида яйца.. Оставяш ги да се оправят.

# 556
  • София
jd, честит ви кандидат-архитект! Много добре се е ориентирал в бранша!

Сънчо, не бъркаш. Дай го тоз астролог, то май се е видяло, че няма да похарча пари по море, поне една прогноза да направи! Grinning

# 557
  • София
jd, честит ви кандидат-архитект! Много добре се е ориентирал в бранша!

Сънчо, не бъркаш. Дай го тоз астролог, то май се е видяло, че няма да похарча пари по море, поне една прогноза да направи! Grinning

Важно е човек да си знае точния час на раждане не просто заради асцендента. Той е само началото на 1-ви дом от рождената карта. От там насетне се определят и останалите домове/сфери на живота в кой знак са, следователно коя планета ги управлява. А това, на свой ред дава добра идея кой дял на личността (лична планета - Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн) с какви сфери от живота се идентифицира и проявява. Например, втори дом в Рак, Луната го управлява. Значи чувството за сигурност (Луна) е твоите движими притежания - финанси, таланти и обратно. Да се чувстваш сигурен си го умееш, както и парите са ти нужни, за да се чувстваш сигурен. Следва в кой знак е Луната и в кой дом се намира. Например е в Лъв, в трети дом. Значи да си спонтанен, прям, забележим, единствен е нужно, за да имаш базисна сигурност, емоциите са експлозивни, драматични, бързопреходни. Използваш всички ресурси на непосредствената си среда, навици, познатото и рутината (3-ти дом) за да поддържаш сигурността си. Възможен сюжет - драматизираш липсата на пари и без оглед на чуждите интереси налагаш своите навици/искаш да си център в комуникацията само и само да възстановиш баланс в сигурността си. 
И какво ако знаеш това? Разбираш някои свои поведения откъде се мотивират и ако знаеш че сигурността може да се поддържа и без външни основания, можеш да си малко по-независим в щастието си.
Асцендентът е знакът на първи дом - аватарът ти, образът, който виждат другите, щастието ти и здравето. По аналогия на горния пример като го знаеш може да видиш с коя енергия (планета управител) се свързва, т.е. с кой аспект на личността се свързва щастието ти, а и най- видим за останалите.

# 558
Димитрина, супер си го описала, ама нищо не разбирам от тези неща Close
Сигурно е много интересно да си знаеш къде са ти слабите страни и съответно силните такива. Ще взема да пробвам, да видим какво ще ми изчисли някой сайт (сигурно има такива), ако майка ми си спомня правилно часа на раждането, де Grinning

# 559
  • София
На мен ректификация (тъй му се вика) ми прави преди много години една рускиня - Антоанета Георгиева. Но отдавна нямам връзка и не съм ходиля при нея.

Но попаднах миналата година на Венета Матева, може да и разгледаш писанията, във фейса е Юпитер и да и пишеш, офисчето и е срещу Съдебната палата. Много ми допадна, ако искаш мога и аз да я попитам дали прави това изчисление, но няма начин да не го прави

# 560
  • София
И на мен ми е интересно, но е абсурд да го разбера и да го приложа. Трябва някой на готово да ми го поднесе. Joy

# 561
Има ли други потопени от пороя? При нас в междустълбищното пространство течеше водопад от 19-тият етаж и надолу. Наводниха се етажни площадки, пред блока течеше река. Стаята на хлапето протече през ПВЦ дограмата.
Имаме ли си фенове на хюман дизайн?
Бтв скорпионите сме твърдо номер едно в анкетата - и няма как да си загубим първото място.

# 562
  • София
Филифльонка, дано да няма големи щети. Но като чета и гледам снимки си е било страшничко. Аз утре имам рожден ден. Преди няколко години голямата градушка в София беше точно на моя РД.

Иначе аз съм фенка на Human design. Не съм си правила карта при професионалист, отдавна се каня, но дори това, което четох между другото много ми помогна да разбера себе си и ми даде насоки как да действам в определени ситуации.

# 563
jd, поздравления за младежа, нека върви уверено и успешно по избрания път!
Аз днес чакам резултатите от СУ и Лесотехническия университет, не ме свърта.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 10:57 от Rady

# 564
  • Sofia
jd, и от мен поздравелния за архитектурата! Да му спори ученето! Hands Plus1 Много мразя ремонти, съчувствам ти, но чувството след приключването най-често е прекрасно Simple Smile

Стиснати палчета на всички, чакащи някакви резултати днес Flowers Four Leaf Clover

# 565
  • у дома с любимите си хора
Има ли други потопени от пороя?
Има. Снощи след тренировката към 22.15 се обади детето,че не могат да излязат от подлеза,защото плуват във вода и реки текат по стълбите. Клип ми снима. Чакаха с девойката да дойдат да ги вземат с кола. После не зная откъде са се прибирали ( май по заобиколни пътища), щото бул.България бил наводнен.В 23.45 ми се обади,че са се прибрали намръзнали,мокри до кости.Тази сутрин имаха ранна тренировка,още не съм го чула.
А ние тук ще умрем от жега. Преваля за кратко по обед колкото да стане още по-задушно.
Rady,да се похвалиш със студент наесен.
jd, честито на младежа!

# 566
Вилиан , твоето момче ще порасне много силен и отговорен мъж. А на теб прегръдка, какво ли е все да го мислиш!
Благодаря за стиснатите палчета за кандидатстудента! Свършихте работата си повече от добре. Започва голямото мислене, приет по първо желание биология в СУ и приет по първо желание ветеринарна медицина в Лесотехническия университет. Аз съм малко повече за ветеринарната медицина, но да видим какво ще реши младежа.

# 567
  • Sofia
Чудесни новини! Revolving Hearts

Ще ми кажете ли тази моята лична лекарка, при положение, че за 7-8 години, в които цялото семейство сме при нея, съм взимала направления не повече от 5 пъти, може ли да ми се дърпа - трябват ми за двама специалисти, щяла да ми издаде само едното ?!

# 568
Честито на новоприетите студенти! Ей така ще се изтърколят още 4 години и тук ще си тръпнем за младежите!
На мен ми е много тъжно тези дни, момчето ми се справи чудесно на състезанието за МГ, но няма да влезе, понеже не се е явявал на Олимпиадата през февруари, а беше класиран...обвинявам себе си, понеже заминахме на почивка и се надявахме на другите състезания, те пък отпаднаха и така... не му било писано. Има шанс за математическите паралелки, но ще чакаме. Здраве да е, като се затваря една врата - друга се отваря!

# 569
  • Там, където мечтите се сбъдват
Slavena, стискам палци да влезе в математическа паралелка, защото е работил и показал какво може...не е честно спрямо децата...
Аз пък си чакам резултатите от щитовидната жлеза, които пуснах днес и сърцето ми го усещам в гърлото...

Общи условия

Активация на акаунт