Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Rady, Спунк, fros, честити студенти и да са успешни!
Jd, да ти е жив и здрав рожденника и да е успешен!

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:57 от selena6

# 601
  • София
Успеваемост НВО 2020 по училища
Дидева и оригинален линк е пуснала, но тук пускам нейния ексел, в който може да се сортира и отбира.
Продължение малко на снощната тема, поздрав за всички с по-малки деца и бъдещи по-големи планове за тях! Wink

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 12:17 от Слънчевата

# 602
Присетих се нещо- къде изчезна M.I.A.?

# 603
  • някъде ... тук ...
Браво и успех на новите студенти!
Моето голямо гардже взе всички изпити. Сега остава да си намери стаж за поне 14 раб. дни и може да започне втори курс. Голям зор се очертава намирането заради короната.
Наборът го вее вятъра и се е отдал на мързел и тренировки.
Но все пак снощи се прибрахме от море и още ме сме се настроили на работна вълна.

# 604
  • София
Честито и на студентите на Спунк и fros!

Слънчевата, предполагам тези таблици са причина за активността в седмокласната тема.
Като видях броя на новите отговори само от днес реших, че са ги изненадали със светкавично класиране.Smile

Мина в нелегалност.

# 605
  • Sofia

Стана вид италианско меко сирене, звучащо като Горгоната медуза Grin

# 606
  • София
Обсъждат ДО. Smirk

# 607
  • София
И короната и др. 😉

# 608
  • София
А кога ще им излезе класирането?

# 609
  • София
А кога ще им излезе класирането?

До 13.07. Всички чакат и по-рано Simple Smile

# 610
  • София
Благодаря ви за пожеланията. Не смеех да се похваля докато не потвърди, че ще запише ТУ. От някои от вас търсих съвет и наистина ми помогнахте. Шарлот, Ани Hug Ако пропускам някого, моля да ме извини. Hug

Честито и на останалите майки на новоизпечени студенти, макар че и в другата отчетна тема се поздравихме. Абе, хубави поводи да има, ние ще пишем Joy
jd, за следващия ремонт  архитектът да има грижата.

Ами за НВО успеваемостта мога да кажа: откакто не сме в старото училище и е слязло в класацията. Али, Stuck Out Tongue Winking Eye

Много проблеми с щитовидната жлеза. При възрастните зная, че се срещат често, ама при децата ...Sad Правилно постъпвате, че не неглижирате проблема на принципа "ще го израсне".

# 611
Славена, предполагам ще изберете Найден Геров?
В класа на сина ми в 6 клас /МГ/ приеха дете извънредно. Не знам обаче подробности.
Да, утре ще подавам там, днес подадох в Славейков.

# 612
Ей, нашето  (старо на наборката, настоящо на малката) училище е 5-то от държавните в тази класация. Да се ненадява човек.

Честито на всички приети и записващи се студенти! Да им върви по вода! Голяма радост е това.

# 613
Честито на студентите !
Момичета търся в архивите от преди няколко години, но явно са ми били на флашката, която се самоизтри остарелите  думи от "Под игото", ако някой ги пази  ще съм благодарна ако ми ги прати. Продължавам да имам проблем с търсенето в стари теми.

# 614
Браво за хубавите новини.
Честито на всички млади хора, които ще учат за студенти.  Stuck Out Tongue Winking EyeHug

Общи условия

Активация на акаунт