Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Момичета Two Hearts

"Поиздуха" ме вятърът, но пък аз стоях здраво на земята с... куп пазарски чанти.
Всичко ми се прииска да купя от пазара, но... всичко на ръце плюс "здравословното" ходене пеша не се спогодиха много-много, затова редуцирах покупките до най-необходимите.
Вече съм с кафето и чакам новини и снимки...

Още един любител на дайвинга. Ами те направо да започнат да  си "снимат" под вода - преди време рускините се шегуваха, че Енгин/Санджар не искал да излиза от морето. Ами те почти всички "слязоха" долу при него...

Сами/Неждет

https://www.instagram.com/p/CDCDP5OHsEI/

# 661
  • Пловдив

С интерес чакам как ще ни представят Санджар и Мелек след прострелването.

# 662

https://twitter.com/eleniard/status/1286735549429161984

Сет днес. Колата на Санджар.
Да предположим, че се е възстановил отдавна...
Другото наесен.

Ама и Санджар е вътре. Къде е, какво гледа, кого чака...

# 663

"Всяка ситуация е дар и във всяко изживяване има скрито съкровище."
Нийл Доналд Уолш, американски духовен посланик

Точно изживяванията на Санджар с Мелек, го държат в борбата да не я изгуби/да не я вижда/.

# 664
  • Пловдив

https://twitter.com/enginsever_/status/1286966537677668353

В ТТ: Семейство Ефеоглу.

# 665
Представям си дългия път, през който минават, изпълнен с много болка, драма и житейски уроци. Духовното и емоционално израстване на всеки от геройте.. И на края се събират.

И аз като Мелек се замечтах, след думите на онази жена. Ще видим, това е  моя сценарии, този на сценаристите е различен.                                 Все пак малцина са тези които намират такава споделена и дълбока любов. Винаги има пречки, предизвикателства,грешки, прошка...като млад всеки греши. Живота е един, стига за грешки, прошка, изкупление, уроци и промяна.  Мисля, че има надежда да се събере официално семейство Ефеоглу.
  Нека да видим как ще завърши този епична любов.

# 666
  • Пловдив

От сета днес.
Колата на Санджар се вижда също.
Другого - наесен...

От 29 юли излизат в почивка.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 16:13 от mariana51

# 667

Доста сериали се завръщат наесен, други ще стартират, а трети ще се "борят" да продължат - така, че екипът да се взима в ръце и с един добре прецизиран сценарий да направят  достоен втори сезон.
Ако обаче заложат на стари сериални клишета, продължат изкуствено да разделят  и държат на разстояние основната сериална двойка -  рискуват зрителите да им обърнат гръб. Времената се промят много динамично и най-естественото нещо е хората да се стремят към позитивното, красивото, към любовта и разбирателството.
Много е важен  анонсът който ще направят за втори сезон - трябва да има нещо наистина супер интригуващо и грабващо вниманието.

# 668

Думи нямам, за това представяне.Heart

# 669
  • Пловдив

Как да не го обичаш???

https://twitter.com/neskadfanss/status/1287092797502369792

Сет днес - Вижда се Неслихан, колата на Санджар - вътре ли е Енгин...

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 22:00 от mariana51

# 670

Радват се, споделят...

# 671

Нито Енгин, нито Санджар ни показват, но снимки спомени, много.Heart

# 672
Марта  и  аз съм на твоето мнение. Дори към склонна да си представя пълно преобразяване на сериала, персонажите и чувствата им, но към позитивно начало  . Например примиряването на Санджар, че е загубил Наре, отдавайки се на работа, децата си, защо не и на жена си. Преоткриванета на Гедиз от страна на Наре, приятелство което прераства в любов. Ще  ми се да има повече усмивки  и удовлетворение за героите. Тези два примера не са ми на сърце. Никак не  ми се връзват със случилите се събития. Тази любов няма да свърши толкова скучно, ще е  епична. Тя е основата на сериала.  Лека...

# 673
Добро утро !

Благодаря за преводите Purple Heart Интересно ми беше ревюто на кариерата на Енгин до момента, само не разбрах ирония, сарказъм или шега беше, че не бил достоен за Фахрие Евджен Thinking или ситуацията е от вида "загубени в превода" Simple Smile Иначе и за мен най-красивият филм на Енгин е "Малкия проблем на Ейлюл" Heart Eyes

Хубава неделя!

# 674
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да пожелаем успешна работа на екипа в оставащите дни за снимки.
А на нас - успешна неделя.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 08:27 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт