Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

Драма, драма, но искаме и усмивки.
Е, като видим историята и през живота на Санджар, как са минали за него тези 9 години.

Nina_richi, ето какво пише - туитът с новината е изтрит вече:
Утре екипът ще завърши снимките на епизод 21 и така са заснети 4 епизода от втория сезон. Актьорският състав ще излезе във ваканция за две седмици до месец, след което ще се върнат към снимките отново в началото на сезона.

Не ми харесва тази снимка...
Но, нищо не е невъзможно...

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 18:30 от mariana51

# 706

Не ми харесва тази снимка...
Но, нищо не е невъзможно...

Горят маслиновите дървета - кой ли ги е запалил?
Защо имам чувството, че втори сезон ще започне с "шок и ужас".

# 707

Само сълзички ли ще гледаме???Да се стягат СЦ....

# 708
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CDJqk6yA4eb/

Сега пусната снимка в акаунта на режисьора.

Марта, то си завършихме шокирани и ужасени.
Ще продължим естествено, как се зарибяват зрители.
С интерес очаквам промотиррането на 2 сезон.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 19:43 от mariana51

# 709

"Първата любов"  - Керим Ългаз не се забравя...
Сега си мисля как Наре ще забрави Санджар... Нали Акън го обяви за застрелян. А ние пък видяхме как потъна ...

# 710
  • Пловдив

Като приключат със снимките, преди ваканцията, ще си направят ли прощална вечер...

# 711

Като приключат със снимките, преди ваканцията, ще си направят ли прощална вечер...

Нали си правиха такава след края на първи сезон. Сега да си изкарат празниците и да се захващат отново за снимки. Всички останали екипи се завръщат и наесен конкуренцията ще е убийствена.
Нашите трябва да са една идея напред, ако искат да разчитат на успех.
Оставиха на зрителите доста въпроси в края на първи сезон и хората ще искат правдиви отговори.
Стегнато, интересно продължение на историята, а не да навлязат в обичайните за втори и пореден сезон небивалици и излишество.
Дано нацелят правилната стратегия с нещо интригуващо преди старта месец септември.
Летните сериали имат хубав рейтинг и няма да се "дадат" лесно, още повече, че "корона"-времето не препоръчва драми -  още повече тежки, така че  хората ще искат нещо необременяващо ги допълнително и от екрана .

Да се стягат и да работят, докато са здрави, че дойдат ли ненадейни карантини в екипа -  сериалът ще е до там.

# 712
Ще видим кой е запалил марината,има много варианти. Очаквам размествания във фронтовите лагери,всеки  търси своето възмездие.

Дано екипа се пази много през почивката, да се завърнат здрави и заредени с нови сили...Август е любимият ми месец за почивка. 
Напоследък си мисля колко добре сц подбират песните, идеално пасват на сцените, като допълнение и  пояснение.   

[videohttps://www.youtube.com/watch?v=uVaG7dvT91s][/video]

Поздав и лека нощ!

# 713
  • Пловдив

Да започнем деня с  нова снимка.
Май сме намалили още косата...

Допълвам снимка и с Неслихан.
Можем да се ориентираме, кога са направени снимките по часовника - 0:25 ч на 28.07.2020.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 06:02 от mariana51

# 714
Добро утро и приятен ден!
Хубави среднощни снимки 👌

Намалена е косата определено, никой не харесвам с 1 номер острижка, не е мойта прическа, съжалявам. Ама явно това ще е Санджар 🙂 Наш си е, ще си го гледаме 😜

Обаче май коляното е травмирано, ако не е грим или отражение това червеното 🤔

# 715
Добро утро,

Мустафа Булут.Heart

Най-после, нова снимка.Flowers Bouquet

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 716
  • Варна
Добро утро Smile

Слагам по едно кафе и ви пожелавам да ви е хубав деня!

Скрит текст:

Чудесна нова снимка Two Hearts

# 717

Красота, умножена по пет.  Hug

# 718
Добро утро,
желая ви приятен и усмихнат ден!

Страхотни са Енгин и Неслихан и с новите прически-сладури...Очакват ни нови изненади...
Настроила съм се за позитивни моменти, дано да има по-малко драма. Ще остана малко разочарована.Thinking

# 719

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Снощи  при мен имаше много красиво небе /малко преди да се съберат дъждовните облаци и да завали/.
Снимах го, но някак не остана време да ви го покажа. Обаче  да ми остане снимката "зян"/напразна показвам сега.

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Общи условия

Активация на акаунт