https://twitter.com/EnginGeoFans/status/1287449704956035073
Видео - сет от днес.
Нещо се карат, блъскат... Дали Санджар и Гедиз пак са в сблъсък?
Или Акън???
В гръб като че ли виждам Кахраман...
Би могло да са Гедиз и Акън.

Това реших да е обедния ми пост към вас. Желая ви го от все сърце, да бъдете здрави заедно с хората които обичате. А относно Наре и мен понякога ме хваща яд на постъпките. Всъщност и двамата ме дразнят често. Но както и в живота, когато не си на мястото на някой, не го разбираш напълно. Често се опитвам да си обясня, защо Наре не разказа всичко преди сватбата. Но гледайки си дадох сметка, че тя познава своя любим, знае каква ще бъде реакцията му, когато научи,ще отмъщава... Жалко, че е избрала този път, явно не е преценила всичко, все пак не познава света през неговия поглед. Ако му беше разказала , нещата сигурно щяха да бъдат различни. Но дали щеше да й повярва? А и нямаше да я има Мелек, защото това е истинската любов която го спря да убие... Реакцията му е и разбираема и неприемлива. Аз лично го разбирам,също съм мн ревнива, трудно вярвам, имам проблем със съмнението. Реагирала съм по подобен начин на 18 години, после съжалявях.. Изпитвам чувство за собственост, избухлив характер съм , реагирам емоционално.. С годините започнах да имам така наречената емоционална интелигентност, но това е благодарение на много житейски уроци. Поставям са на мястото и на двамата. Ако ми отнемат най-хубавото време с детето, не бих простила. Надявам се, че ще престанат да се държат като деца и ще бъдат по зрели. Истината е, че е двамата са правили и правят мн грешки. Не мота да ги изброя. Дано се съберат или спрат да се обичат, защото така ще изпепелят всичко и всички. Да вметна, Менекше за мен нито познава, нито обича Санджар. Ако обичаш не шантажираш по толкова долен начин. За мен е убийство да знам, че държа някого насила до себе си, а той обича друга. Бих го пуснала, бих се примери а, бих избягала на край света за да бъде щастлив и да не го гледам с друга.. Тя обича парите, интригите, лукса, своите мечти и слабости... Идва август и ще видим какво ще стане.. Препоръчани теми