Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 867
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

https://twitter.com/EnginGeoFans/status/1287449704956035073

Видео - сет от днес.
Нещо се карат, блъскат... Дали Санджар и Гедиз пак са в сблъсък?
Или Акън???
В гръб като че ли виждам Кахраман...

Би могло да са Гедиз и Акън.

# 691
# 692
Струва ми се, че се сдърпаха  Санджар и брат му..Не,че няма за какво да се сдърпа и с другите  в марината.

Лека нощ..

# 693

Добро утро момичета Two Hearts
Нова седмица, нови предизвикателства, нови очаквания...
Нека да имаме един хубав и спорен понеделник - последният за месец юли. Другият - вече ще е август.
Времето лети, както се казва. Няма да се усетим и ще дойдат  чаканите трейлъри, промо снимките за втори сезон, някое интервю /надявам се/ и сериалът, който чакаме с нетърпение.
Нека сме живи и здрави да гледаме и обсъждаме видяното. Всеки има някакви очаквания, да видим до каква степен ще се сбъднат.

Сега да пием по кафе и каквито задачи имаме за днес - да ги захващаме.

Скрит текст:

# 694
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и приятен понеделник

# 695
  • Пловдив

Здравейте и добро утро, и от мен.
Започваме поредната нова седмица. Щом от 29 ще са ваканция, остават ни два дена за снимки. Да видим днес, какво ще прихванем.
Успешен понеделник.

# 696
Нов ден, нова седмица ,
ново начало,обещание
за нещо ново, непознато и по-добро!                   Добро утро, Приятели!        Здраве,Успех и Късмет пожелавам на всички!

# 697

Момичета Two Hearts
Докато се рових из архива снимки за да си избера някоя и да напиша нещо върху нея,  открих страшно
много въпроси на които ще чакам адекватни отговори в продължението на историята наесен.
И да му се невиди всички те са свързани с Наре.
Ще ме попитате защо съм я подхванала сабах-сабах в понеделник?
Защото в поведението ѝ има много несъответствия.
И особено голяма избирателност в отношенията ѝ с хората.
По принцип най-боли когато близък човек те предаде. Но ако разбереш, че това "предателство"  е в резултат на натрупана болка, разочарование и несъстояли се очаквания - тогава?
Не трябва ли да се замислиш дали "правотата" ти наистина е "истината" в случая или е просто твоето моментно състояние.
Всяка грешка води след себе си безброй други - малки или по-големи. Важното е да разбереш къде е точно твоята, защото чуждата се вижда.

Да, Санджар направи грешки за които горчиво се разкайва. Той беше на фаза - виновен е друг. Но истината рано или късно /след 9 години/ излезе наяве и се разбра за голямата конспирация на която е станал жертва в миналото. Поведението му спрямо Наре в началото също беше грешка /впрочем, от която Гедиз се възползва доста умело/. Но Санджар  направи огромно усилие, въпреки мълчанието и скриването на истинските факти и не остана на позиция "истината е моята" - да разбере.  И в момента в който прозря своите грешки - дойде разкаянието и молбата за опрощение.
Дотук образът на Санджар е прекрасно изграден. Искам да видя  последващото му развитие.  Има още доста предателства около него за които той само подозира, но рано или късно и тук истината ще излезе наяве.
Обаче нямам притеснения относно Санджар, защото при него СЦ използват една желязна принципност. Поне досега, надявам се и в продължението на историята да е така.

Не мога да кажа същото за Наре. Затова очаквам с нетърпение нейната трансформация, защото тя /за разлика от Санджар/ знае всичко. Казвам това и ще се поясня. На този етап  Наре не я интересуват другите. Тя си стои "заседнала" в своята болка отпреди 9 години - "Санджар не я разбрал, Санджар не ѝ повярвал, Санджар я изхвърлил от живота си."
В ума и сърцето ѝ стоят /наред с болката и обидата/ желанието да накаже и да отмъсти. Засега вижда единствено своята "правота" не и тази на останалите. За нея са просто един фон.
Преди време  си говорехме тук в темата за това - ще видим ли Наре и Менекше да се "борят" за Санджар?
Да видим коя от двете наистина го обича и какво би направила за любовта си?

Е, видяхме на какво е способна Менекше.  Показа, че познава много повече Санджар. Той никога няма да напусне семейството, където чака дете. Пропуснал е много години от живота на Мелек, няма да повтори това с другото си дете.
Писала съм, колко съжалявам, че Менекше не е добра и грижовна, истински да обича и да иска дом със Санджар  заради него самия.
Но тя е точно обратното и всъщност  бракът който имат -  е наказанието на Санджар.
Обича Наре, но цял живот ще е с Менекше.
Сърцето му ще бие за Наре, но тялом ще при Менекше.
Ще боготвори дъщеря си, но ще живее законно с другото си дете.

Много въпроси се поставят, много отговори чакам.
За себе си ги имам, но честно казано бих се радвала, ако тази история бъде разказана  правдоподобно и след финалните надписи да имам удовлетворението, че въпреки всички беди - накрая идва добро, въпреки всички грешки и нанесени обиди - накрая идва прошката, въпреки всички обстоятелства - човек трябва да бъде с хората които обича и които го обичат.
Защото животът на човек е просто един миг от необятното време.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 10:52 от Марта_49

# 698
  • Пловдив

Обеден поздрав.
Марта, на много въпроси чакаме отговор.
Пустата му корона, обърка всичко в живота ни.
Както в реала, така и във виртуала. Но, трябва да свикваме с новото...

# 699

"Понякога човек създава силно впечатление казвайки нещо, а понякога създава също толкова значимо впечатление чрез мълчанието си.”
Далай Лама

# 700
  • Пловдив

Днес снимат в конака.

# 701

"Всеки от нас има своя звезда, що го води дорде е жив.
Кога свети ярко - човек има живот, кога гасне - судбина.
Ех, да имам туй що немам, па да купам бел кон
 и да яхам ден и нощем и на яве... и на яве, и на сън.
Ех, да имам туй що немам, па да купам креват,
да заспиваш ти с мене хиляда и...хиляда и една нощ."

https://www.youtube.com/watch?v=FIPcL3nfkLM

# 702

Надничаме.Hug

# 703
Симпатизирам на всички ви.     Марта тъкмо си помисля нещо и ти вземеш че го  напишеш.   Това реших да е обедния ми пост към вас. Желая ви го от все сърце, да бъдете здрави заедно с хората които обичате.   А относно Наре и мен понякога ме хваща яд на постъпките. Всъщност и двамата ме дразнят често. Но както и в живота, когато не си на мястото на някой, не го разбираш напълно. Често се опитвам да си  обясня, защо Наре не разказа всичко преди сватбата. Но гледайки си дадох сметка, че тя познава своя любим, знае каква ще бъде реакцията му, когато научи,ще отмъщава... Жалко, че е избрала този път, явно не е  преценила всичко, все пак не познава света през неговия поглед. Ако му беше разказала , нещата сигурно щяха да бъдат различни. Но дали щеше да й повярва? А и нямаше да я  има Мелек, защото това е истинската любов която го спря да убие... Реакцията му е и разбираема и неприемлива. Аз лично го разбирам,също съм мн ревнива, трудно вярвам, имам проблем със съмнението. Реагирала съм по подобен начин на 18 години, после съжалявях.. Изпитвам чувство за собственост, избухлив характер съм , реагирам емоционално.. С годините започнах да имам така наречената емоционална интелигентност, но това е благодарение на много житейски уроци. Поставям са на мястото и на двамата. Ако ми отнемат най-хубавото време с детето, не бих простила. Надявам се, че ще престанат да се държат като деца и ще бъдат по зрели. Истината е, че е двамата са правили и правят мн  грешки. Не мота да ги изброя. Дано се съберат или спрат да се обичат, защото така ще изпепелят всичко и всички.  Да вметна, Менекше за мен нито познава, нито обича Санджар. Ако обичаш не шантажираш по толкова долен начин. За мен е убийство да знам, че държа някого насила до себе си, а той обича друга. Бих го пуснала, бих се примери а, бих избягала на край света за да бъде щастлив и да не го гледам с друга.. Тя обича парите, интригите, лукса, своите мечти и слабости... Идва август и ще видим какво ще стане..

# 704
   Четири епизода напред,заслужават почивка хаххя

Общи условия

Активация на акаунт