Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 65 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Девойки и Батето, страхотни сте, както винаги! 👏
Аз се поплициках на  плаж "Златна рибка", похапнах доволно на all inclusive (при това много вкусна и разнообразна храна) и ей ме на, пак пред печката 😂
Панирах цветове от тиквички... (остана ми панировка и овъргалях и  няколко парченца сирене- от ляво са), миии... май няма да повторя- не си заслужава "масрафа" 

Скрит текст:

и едни пилешки филенца на скара

# 286
  • София
Пица за вечеря, това е и салата и кайсии.

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0

# 287
Девойки и момък, без думи съм!   до !  

Днес научих една мИслА, хареса ми и я внедрих!  " Мястото на жената е в кухнята. С чаша вино в ръка, кръстосала крака, гледайки мъжа й да приготвя вечерята." Не му понесе много на ММ, ама той приготви запеканката. От мен десерта, че да не му горчи много!  Mr. Green 

# 288
  • Bарна, морето, сините вълни
labrex, много ми хареса мИслАта, добре казано! Stuck Out Tongue Winking Eye

В този ред на мисли, това ми приготви ММ снощи за вечеря. Простичко, но от сърце и ми беше много вкусно.

Зеле с моркови и майонеза

Пилешка супа

Баница от лимецова юфка

Кюфтенца от тиквички само с брашно (без яйца и др.)

# 289
  • там където има винаги вятър
Скумрия на фурна, че бързо става и не иска да се въртиш край нея. Уж малко ремонт правим, а вече една седмица не можем да се оправим. Хората къщи строят за това време. Rage

А това един сладкиш с пъпеш:

Моето момче, момче на ...год. което си идва няколко пъти в годината ми вика - майко спомняш ли си какъв сладкиш правеше с пъпеш ... как да му откажа. Рецептата е сигурно на неговите години и не бях я правила от много години. И тъй като ММ не харесва пъпешите от Л... му намерих приложение.

Половината направих с мармалад.

Както някой беше писал като се започне да се прави нещо, правим, правим докато не ни омръзне. Та на следващия ден правих, но този път с праскови. За човек които не яде пъпеш,  сладкиша повече ми харесва с него отколкото с друг плод - някак си по-ароматен е Thinking
Тайна - бързо да се оправяш Hands Plus1

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 12:24 от mama iasi

# 290
# 291
# 292
  • София
Корейския сандвич, леко се усъвършенствах, сгънах го.

# 293
  • София
mama iasi,рецепта за сладкишчето ще споделиш ли?

# 294
# 295
Гозбите от ИП , голям помощник ми е в жегите Simple Smile

Тиквички с ориз

Качамак само аз си го хапвам. Имах малко и го оползотворих набързо.

Леща

# 296
doroty3 къде са тиквичките? Simple Smile
Гозбите от ИП , голям помощник ми е в жегите Simple Smile

Тиквички с ориз

# 297
Blush

Скрит текст:
Не се виждат много добре, защото са на по/ малки парченца, има и моркови....Сложих 2 малки тиквички и 2 моркова, 1ч.ч.ориз. И това се получи на външен вид, но пък вкусно.....

# 298
Yum Тайна, може ли повече за корейския сандвич? Има ли нещо по-специфично като подправки, или технология?

Да не съм без нищо уж, не че бях в настроение за готвене, или сервиране - обикновените ми чушки и с останалата плънка - тиквичка.

# 299
Дробчета с лук и картофки 🍻

Общи условия

Активация на акаунт