Стил на обличане според възрастта

• 43 750
  • 938
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде под слънцето...
След тази снимка

Трябваше да обяснявам на колегите, че българите сме  християни и не носим бурки
A  Калина всъщност не е българка.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 23:19 от sl

# 196
Доня Маргарита определено има по-добър стил. Калина преди корекциите изглеждаше нормално, не красавица, но симпатична млада жена.  Някъде четох, че причината е медицински проблем, тръгнал от зъби и лекарска грешка при обличането им, а не любов към козметични промени.

Скрит текст:
На приема послучай 80-годишнината на Симеон.

# 197
  • някъде под слънцето...
Това за зъбите е легендата която съпругът и преди време тиражира като  версия.Но май само те си вярват.
Скрит текст:
През 80(на Sunglasses. си счупила зъбите в училище и когато на 27(1999г) трябвало да и сложат корони, докато била студентка в Лондон , зъболекаря и "перфорирал" костта(челюстта).
Година по късно пердорацията се инфектирала  , но първоначално не обърнали внимание и  докато инфекцията засегнала  и окото.Тогава  отишли в спешното, за да спасят окото и я оперирали .По онова време вече били двойка и  по късно направили сватбата

Доня Маргарита се носи съобразено с възрастта си и определено  за разлика от дъщеря си не прави панаири там където се появи.
Държи се поддходящо за възрастта си.

Макар, че лично на мен не ми е симпатична нито тя нито Сакскобурготски.
Особено след като в сайта си бяха писали, че са им върнали да управляват  България
през 1878 , защото Фердинанд е пряк  потомък на Иван Асен.
После явно по нечие оплакване   вмъкнаха скромно Батемберг в българската история.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 09:32 от sl

# 198
Калина явно има някакъв проблем, иначе не виждам как ще се носи така. В техните среди рядко има такива изцепки.

# 199
Я кажете, може ли жените над 40 години да си показват татуировките по откритите части на тялото, или трябва да ги крият с дълги ръкави и крачоли?
Може, аз моята си я показвам, на плешката и до рамото стига моята. Но и лесно се крие, та никога умишлено не съм я "маскирала".
Но и в това трябва да има умереност. Не съм против татуировките изобщо, но пък си мисля, чечовек трябва да има някаква мярка във всичко. И все пак - няма да съдя за чивека по броя татуировки, виж ако са идиотски ще се замисля.

# 200
Ох, да не стане като вижте ме Grinning
Ами една свестна маратонка, клин, худи и пр. са немалко парички. Аз тренирам много, в София карам пеш, метро или велосипед.
Така прието ако искам да ида до залата, но запука сериозен дъжд, няма да се кача на метро, защото съм стара, но съм с клин и маратонки.
Несериозно е.
Изключително взискателна съм на тема външен вид и облекло, към себе си единствено. И ми е все тая, че клинът и туниката не отиват на възрастта ми, защото няма как да се определи (ген да му се невиди), и отивам/връщам се от тренировка.
И ми е все тая къде ще видя една хубава и скъпо облечена дама - дали в метрото, дали слизайки от Майбах. Ще ми е приятно да видя една красива жена, на колкото и да е години, колкото и да тежи, колкото и скъпо да е облечена.
И ми дреме на шапката, че някой, някъде си определя как и къде жена 40+ трябва да си носи скъпата чанта/тоалет/обувка/маратонка и пр.
Само знам, че където и да съм била рядко се среща наистина толкова хубост по улиците (че и в метрото) и то от всякакви възрасти.
Така че по-полека с повръщнята, легенче нямаме. Или някой да Ви предостави.
Напълно съгласна!

Обсъждате възрастта 40 ,все едно е да си на 80.
Какво значение има на колко си ,ако не изглеждаш добре с това ,което си се облякъл?
Мога да поспоря ,че 20 годишните изглеждат толкова добре в днешно време.
По улиците се разхождат доста закръглени ,неподходящо облечени според тялото си тинейджъри.
Къси дънки ,задниците им навън с къси потничета ,които показват паласки.
Малко са момичетата на 20 ,които са с хубаво тяло и добре облечени.

И тук изобщо защо трябва да се прави сравнение и да се нападаме коя е дърта и коя не е?
Моето поколение израстна слабо и пълни хора бяха рядкост.
Мога да кажа ,че има момичета ,които изглеждат на 40 и има жени на 40 ,които изглеждат на 20.
Всичко е до ген.

А за това как трябва да се обличам на 40?
Както ми харесва!
Нося се изцяло спортно и ходя с раница.
Вървя пеша из града ,на работа и обратно ,на разходка....
Нито се качвам в автобус ,нито в кола.
Обувка не обувам и едва ли някога ще обуя.
Може да направя изключение за сватбата на децата ми ,ако решат да правят такава.
В редките случаи в които се обличам /по-така/ ,съм с риза ,дънки ,вратовръзка ,кецове.
Всеки има правото да се облича ,както му харесва.
Пука ми дали някой ме харесва или не!
Аз се харесвам така!
Комфортно ми е така и изобщо нямам никакво намерение да си променям начина на обличане!
Знам на колко съм и си харесвам годините.
Искрено се надявам да имам привилегията да остарея.

А за татусите и пиърсингите - в 21 век ,на кой изобщо му прави впечатление?
Имам и двете!
И изобщо нямам намерение да се срамувам заради това!
Ще си остарея с тях!
Всеки да прави с тялото си каквото реши.

# 201
  • София/Севлиево
Моята т.нар.мащеха е на 48 години,родила е 4 деца и има тяло и визия като на 30-35 годишна.Наистина е и до ген понякога.

# 202
Все е стил........
Скрит текст:
Под 40 г.

Около и над 40

Двете звезди, колкото и звездни да са, според мен, в тоя вид не би трябвало да се разхождат.

И тук над 40.

Разбира се, всеки има правото да се облича и разхожда както си иска, това е неоспоримо.

А тук от 1950 г.

# 203
  • някъде под слънцето...
Тези на които им е смешно да се смеят , на другите на които им се повръща да  си приготвят торбички
Попрезрели целулитни лелички с ултра къси панталони.
Скрит текст:
Къси панталони на хубави крака на 40+

Още едни хубави крака  на 45+ ориентир е възрастта на детето

Същата дама на 65 ( в дясно)

По моите критерии късите панталони  и стоят  много по добре  от колкото на пухкавите дами под 40 в предходния пост.

Не е въпрос на възраст, а на визия.
Макар, че за протокола не харесвам ултракъсите панталони.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 18:20 от sl

# 204
  • София
Памела винаги е имала ужасен стил.

# 205
  • София
Дамата с белия потник П.Андерсън ли е? Не я познах. Чудесно изглежда за възрастта си, но една идея по-дълъг панталон,  ще стои по-добре според мен.

# 206
  • някъде под слънцето...
Памела е в поста над моя.Дамата с белия потник е испанската актриса Ана Обрегон , а с ризата е Пенелопе Крус.
Мисля, че малко по дълги панталони биха им стоели още по добре , но и двете са достатъчно популярни , за да  се нуждаят от моето мнение.
Втората снимка на Ана е от тази година, когато синът и загуби битката със заболяването, което имаше

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 18:41 от sl

# 207
На Памела краката не са за къси панталони според мен.
Испанската актриса обаче има перфектни крака и тези панталонки й стоят зашеметяващо.

# 208
Ана Обрегон е с хубава фигура на модел, на 62 се е снимала за испанския "Плейбой".
Не ми се получава с линка - Ana Obregón luce tipazo a los 62 años en la portada de ‘Playboy’, така ще излезе.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 18:49 от labrex

# 209
  • София
Ана я харесвам много. Я, имам такава рокля и сако!

Общи условия

Активация на акаунт