Стил на обличане според възрастта

• 44 802
  • 938
  •   1
Отговори
# 285
Да, на тези жени това им е работата, да се поддържат, имат време, имат ресурси.
Средностатистическта жена е заета с работа от сутрин до вечер, отглеждане на съпруг, деца и домашни любимци и общо взето трудно би изглеждала така на 65'години.

# 286
Хубава е, харесвам я и смятам, че добре изглежда. Гадните папараци обаче, са хванали и нейните издайници на възрастта - ръцете и краката. Но няма как да е другояче, възрастта си е възраст. Снимките, които се тиражират са обработени, разбира се, няма как, професионален модел е все пак, но и нормална жена.

Скрит текст:

# 287
  • София
Аха, съвсем еднакви са краката. На първата снимка изглеждат по-добре, защото е по-младежка полата. 😉

# 288
  • тук-там
Да не забравяме и, че съпругът и е доста известен пластичен хирург....

# 289
Вчера попаднах на това видео и се сетих за тази тема:
Американка споделя какво според нея не трябва да носят жените над 40...

# 290
Честно казано и на мен ми е странно, но наистина изглежда добре. Била е балерина и има доста пластични операции. Не носи къси поли, с къси панталони на плаж съм я виждала само на снимка и не мога да преценя.

Иска ми се да ви я покажа, но наистина не е редно.

# 291
Може да изглежда добре, но със сигурност възрастта ѝ си личи.

# 292
Е и........................какво като си личи възрастта. Тя е нещо, от което никой не може да избяга, но виж добрата визия не зависи от възрастта от индивида под нея.

Нито си крия годините, но не парадирам и не се замислям чак толкова, възрастта си е част от нещата от живота.
Да искам да изглеждам добре заради себе си, а не заради мнението на напъващите кариеристките или кифли или там който се вълнува толкова от годините на другите.
Те и на 20 годишните много неща им личат Sunglasses

# 293
  • София
Напълно съгласна съм за къса рокля по тялото. Не знам въобще кой носи такова нещо, освен фолк певиците. Аз обичам да ми е удобно при движение и да знам, че няма да ми лъсне Д-то като си вдигна ръцете.

# 294
И какво като си личи възрастта? Срамно ли е? Нямаш право да се покажеш навън със стари ръце ли?
Жената има значение само като сексуален обект ли?

Опомнете се малко.

# 295
  • София
За мен точно в това е разковничето - да подбереш аутфит, който показва красотата на твоята възраст.
Прекалено младежките тоалети, облечени на по-зряла жена ми стоят жалко. Сякаш се срамува от възрастта си, сякаш наваксва нещо пропуснато, сякаш за тези 40+ най-значимото, което е постигнала е, че краката ѝ са във форма. Много по-красиво ми изглежда да ги покаже с дръзка цепка, отколкото с пола-препаска.

# 296
  • Пловдив
Нямаш право да се покажеш навън със стари ръце ли?
Жената има значение само като сексуален обект ли?
На първия въпрос - и аз това се питам, а важи също и за крака, цици (в блуза), деколте, задник и други такива. Ако нещо, което издава възрастта, не трябва да се показва, то дъртите трябва да носим непременно дълги ръкави, ако не и ръкавици, поли до земята и евентуално шапки с воалетки.
Всичко е въпрос на "прието е", на баланс и на личен добър или лош вкус, няма правило да изглеждаш на 20, за да си позволиш да се обличаш "като 20-годишна". Каквото и да значи последното.
На втория въпрос: жената сама по себе си - очевидно не, обаче обличането с хубави дрехи и грижата за външността, независимо дали изглеждаш вулгарно, или елегантно, имат връзка точно със сексуалността, непосредствена или по-отдалечена, така че въпросът според мен лично не е много уместен в точно тази тема.

# 297
Независимо от възрастта, жените искаме да сме привлекателни. Това не означава вулгарно разголени, дори и на 20.

В Югоисточна Европа жените като че ли след една определена възраст започват да се носят като бабички. Не всички разбира се, но голяма част. Наблюденията ми са от Южна Италия и балканските страни.

В северна Италия е различно. Там са шармантни на всяка възраст.

# 298
Е и........................какво като си личи възрастта. Тя е нещо, от което никой не може да избяга, но виж добрата визия не зависи от възрастта от индивида под нея.

Нито си крия годините, но не парадирам и не се замислям чак толкова, възрастта си е част от нещата от живота.
Да искам да изглеждам добре заради себе си, а не заради мнението на напъващите кариеристките или кифли или там който се вълнува толкова от годините на другите.
Те и на 20 годишните много неща им личат Sunglasses
Личи си възрастта и не е срамно, нито грозно. Една жена може да изглежда добре и на 80, но годините си личат. Не съм виждала жена на 70, която да изглежда на 40, както твърдеше съфорумката.

# 299
  • София
А, ето затова са ми гадни и "модерните" дълги рокли на цветчета. Направо все едно гледам баба си. Младо момиче да го облече как да е. Обаче ако аз се наредя с такова нещо директно се пренасям на двора да варя зимнина.

Общи условия

Активация на акаунт