Стил на обличане според възрастта

• 43 746
  • 938
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Какъв лен, каква коприна, като в БГ цените на една такава риза е над 120 лв?!
Колко от тези 40+ годишни могат да си ги позволят, имайки предвид, че имат семейства?
И не ми казвайте, че по добре по малко дрехи, но по качествени.
Предвид нивото за заплатите, 40+ годишните масово имат малко дрехи, с ниско качество.
Някой беше качил линк към клипове на жени в Париж по улиците. Всичките бяха в лен, коприна и памук!
Памукът и той скъп. Мъка!
Ленена или памучно-ленена риза може да се намери за около 50-60 лв. Чисто памучна - за около 20-30. Иначе аз ризи не нося, нося рокли от такава материя.

Нали се сещаш, че те не представляват 90% от населението на тази възаст.

Аз мога да си позволя и дреха за 2000, но това не значи, че всички на моята възраст могат.
Това какво значи - че 90% от 40-50-годишните жени у нас не могат да си позволят да си купят дреха за 40 лева?
Да му се не види, как се случва така, че познавам все хора от останалите 10%!
В провинцията съм.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 13:07 от Магдена

# 616
Аз ги харесвам тези дънки, стоят особено и с определен стил други дрехи са ми симпатични.

Но като ги нмеси се сетих как с мъжа ми ходихме да си купуваме пижами и анцузи за изолацията, а той мрази да пазарува и видял нещо, което на цвят и материя му допадлало и го забърса. Като го облече в къщи се оказа анцунг - "потур" Simple Smile. Така съм се хилила с него, ама няма да пускам снимки, че ще ме убие Simple Smile.

# 617
Ризи трудно се намират, особено за жени. Трябва да се пробва, губи се време, въртел голям. Но харесвам и имам няколко, като по чудо.

# 618
Алба, имах предвид, че вложените пари във визията не са решаващото за резултата.

# 619
  • Пловдив
Няма да го кажа толкова грубо, но слим дънките не са модерни от 2015 горе-долу.
Ужас, а аз нося нещо, което от пет години е демоде! Wink
---
Цитат на: G.Savova
Това е валидно за Бг. В повечето случаи в чужбина си знаеш, че...
А пък как става така, западните марки като "Масимо Дути" да пращат специално в България стоките, които ще се сцепят, не знам, не знам.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 13:05 от Магдена

# 620
Скъпо, не е равносилно на качество. Цената нищо не гарантира, отдавна не всички брандове държат на качеството.
Скъпото често е цената на логото, а не цената на материалите и изработката.
От Масимо не пазарувам вече, след като на една риза плата се сцепи, а на друга изпуснаха шевовете, отделно и измислената им политика на намаления.
Това е валидно за Бг. В повечето случаи в чужбина си знаеш, че като купиш примерно скъпи обувки ти гарантират качество и сервиз.
И не ми казвай че нямаш такива случаи за които споменах, че като видиш дадена стока и без да поглеждаш етикета знаеш, че е скъпа.
Ми не е така, ама ти си вярвай, че да нашия малък пазар правят специални серии. Марки други, които вече не купувам още доста мога да изброя и повечето не се намират въобще у нас.
А във фабриките на Масимо и  Зара във Виетнам лично съм ходила, оттогава станах фен на движението, което не купува дрехи от брандове, за които е използван детски труд или се експлоатират работниците да работят в кофти условия.

# 621
Момичета пускайте по някоя снимка без глава ,как сте облечени Grinning  да черпим идейки ...

# 622
  • Пловдив
Аз днес съм с евтина китайска рокля (жълта, А-образна, до над коляното), полиестер с малко памук, и нищо няма да пускам. Wink

# 623
Аз съм по пижама, ама джиджана и уонзи, че е студено Simple Smile.

# 624
Аз днес съм с евтина китайска рокля (жълта, А-образна, до над коляното), полиестер с малко памук, и нищо няма да пускам. Wink
Близо до нас има студентски блок където живеят много китайци. Ами не са облечени с китайските дрехи, които продават в България. Забелязвам че носят много хубави и интересни дрехи.

Скрит текст:
Скъпо, не е равносилно на качество. Цената нищо не гарантира, отдавна не всички брандове държат на качеството.
Скъпото често е цената на логото, а не цената на материалите и изработката.
От Масимо не пазарувам вече, след като на една риза плата се сцепи, а на друга изпуснаха шевовете, отделно и измислената им политика на намаления.
Това е валидно за Бг. В повечето случаи в чужбина си знаеш, че като купиш примерно скъпи обувки ти гарантират качество и сервиз.
И не ми казвай че нямаш такива случаи за които споменах, че като видиш дадена стока и без да поглеждаш етикета знаеш, че е скъпа.
Ми не е така, ама ти си вярвай, че да нашия малък пазар правят специални серии. Марки други, които вече не купувам още доста мога да изброя и повечето не се намират въобще у нас.
А във фабриките на Масимо и  Зара във Виетнам лично съм ходила, оттогава станах фен на движението, което не купува дрехи от брандове, за които е използван детски труд или се експлоатират работниците да работят в кофти условия.
Нищо не разбрах. В Бг пазара е ограничен и там мотото на търговеца е ден година храни, така че това което казваш, че цената не е определяща е валидна за Бг. В чужбина хората държат на реномето си, особено ако са скъпа марка.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 13:55 от bubanka

# 625
Днес съм с евтините избелели jeans from China.  😃

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 15:33 от Анонимен

# 626
  • Пловдив
И аз така нищо не разбрах по въпроса какво общо имат китайците от студентския блок с моята рокля. А написаното от Зари 65 иде да рече, че няма логика дрехите на "Масимо Дути" да се сцепват само в България, и то по причина, че мотото на търговеца в България, и само там, било не знам какво, а извън България да не се сцепват, ако приемем, че самите производители не правят специални серии лесно сцепващи се дрехи със същата марка за продажба в България.

# 627
.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 15:12 от Стрина Калина

# 628
Тази седмица нямам никакви официални срещи, август е много лежерен месец при нас, затова пренебрегвам бизнес облеклото за сметка на една от любимите ми рокли това лято - българска, от чист памук, с джобове Blush ("Стилна жена").

# 629
Здравейте,интересно ми е какво мислите за жени които са над 40 години , а се обличат като 20 годишни.
Че изглеждат смешно, инфантилно и ....причудливо?
Скрит текст:
Особено облечени така...
https://i.hercobuca.rs/img/bfc372c4ab3e0588ca52db9ec211b.jpg
Да, виждала съм жени на видима възраст Над 40 с подобно ...облекло.
Което ме подсеща...
преди месец седя в кафене, на съседната маса двама млади мъже, видима възраст около 30-те."подслушан"-говореха си доста високо, разговор:
-Оная вечер се пробвах при 3 мадами, нито една не ми върза...
-Един съвет:ако търсиш основно секс, се оглеждай за мацки с къси дънки и падащо от тях дупе, дащни са.
-Верно ли?
-амииии...с такива никога не съм имал проблем.Чукаш и бегиш.
(цитирам почти дословно...)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А в един блог, съжалявам че не го запазих, попаднах на "статия", че това е "Униформа лято 2020г."-къси дънки и топ.
Та, явно поне 90 % от момичетата/жените са униформени това лято, съдейки по масовостта на това облекло по улиците....

Общи условия

Активация на акаунт