Стил на обличане според възрастта

• 43 740
  • 938
  •   1
Отговори
# 690
Тези дни ми е шарено. Днес, послучай петък и намерението ни с половинката за коктейли в Капана (артистичния квартал на Пловдив) си облякох най-шарения панталон, който по принцип става само за морето или полето Blush
Вчера бях с бял, ама пък с шарена блуза.  Наистина не знам какво ми става - няма ли необходимост от дрескод, ме тегли към пъстрото, а такава тенденция ми се появи след 40-те. Преди това се чувствах много добре в изчистени монохромни решения (каквито предпочитат сега двете ми девойки Blush).

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 10:41 от Vetrena

# 691
Първата комбинация е страхотна. Обикновено всички правят втората.

# 692
Страхотни цветове и съчетанието им, Vetrena!
П.П. Радвам се, че темата се поразчупи, малко. 🤗

# 693
Страхотни цветове и съчетанието им, Vetrena!
П.П. Радвам се, че темата се поразчупи, малко. 🤗

Да, и аз се радвам на развитието на темата Blush В крайна сметка какъв стил трябва да имаме според възрастта си повече проличава от нашите собствени избори, отколкото от това, което пишем.

# 694
  • София
Днес съм с любимия ми гащеризон.

# 695
Aз пък нося къси панталони.  На 40+ съм. Разбира се не на работа, само на почивка и в квартала.

[/spoiler]

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 15:01 от sladko

# 696
  • Пловдив
И аз нося. Довечера ще се снимам с днешното облекло и с дрехите, с които се разхождах из София в сряда. Г. Савова можеше и мен да ме види и да се потресе. Wink Една идея по-облечена бях от майката на снимката, но съм двайсет идеи по-дебела.

# 697
  • София
Снощи изведох кучето с къси панталонки от Лидл - жълти.
Нямам навик да се снимам, затова не се показвам.

# 698
  • Пловдив
Аз ги заглеждах миналата седмица тези жълтите и сините, ама от жълтите нямаше да ми стане най-големият номер, а от сините се притесних, че ще ме одумват като тук, и не си взех. Sunglasses

# 699
  • София
Ето ме с едни къси панталонки пак от Лидл.

...........

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 16:02 от змия

# 700
змия, с тази фигура, можеш да си позволиш  не само къси панталонки, а и къси рокли. Фигурата, определено има значение, както и съчетанието на основаната дреха. В случая за мен си топ!😘

# 701
Змия, прекрасна си Hug За такъв изваян крак много 20-годишни могат само да мечтаят. Добре, че си казвала тук на колко години си, че не е за вярване.
И да, да и да - дрехи се подбират според фигурата и повода, не според възрастта Blush

# 702
Сладко и Змия - перфектно ви стоят панталонките.
Ветрена и тя цветна хубавица.
Магдена ме кефи. Каквито и снимки да постнеш, момиче, от мен ще имаш лайк. Харесва ми духът ти, а той има съществена роля в облика на човека и в частност жената.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 22:14 от Не се сърди, човече

# 703
Аз да попитам, сигурни ли сте,че сте над 40, лични карти моля , прекрасни сте

# 704
Аз да попитам, сигурни ли сте,че сте над 40, лични карти моля , прекрасни сте
Аз съм на 37. Simple Smile Но не съм раждала и това вероятно има значение.

П.П. Към критичните дами по - специално Савова -  спрете се малко, моля.... Това да снимате случайни хора на улицата с цел, да ги унижавате в публичен форум, говори не особено добре за Вас.

Общи условия

Активация на акаунт