Стил на обличане според възрастта

• 43 738
  • 938
  •   1
Отговори
# 705
Е, направи го анализа.
Лично за мен е неприемливо да снимаш без позволение непознати и да ги постваш като отрицателен пример.
Разбирам, че искаш да онагледиш мнението си, но не е етично.

# 706
Хайде сега не било етично. Спокойно няма начин някой да се разпознае на снимката. Жената е англичанка и е от оная прослойка която е известна с държанието си и начина си на обличане.

# 707
  • София
По повод друга тема си направих сметката, че за 17 г съм качила само 4 кг. Обаче ми седят кофти, особено в гръб. И се чудя какви дрехи да си купувам и как да си сменям стила. Нито твърде широки, нито твърде тесни...Уф.

# 708
Стилът ми е почти на 100 % женствен, романтичен....харесвам дантели, бродерии, феерични материи, тюл....
Подобно
https://beauty-fr.htgetrid.com/images/article/thumb/450-0/2017/0 … zhenshchin-69.jpg

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 22:06 от Не се сърди, човече

# 709
И аз внимавам да не показвам коленете, че са ми огромни, просто костите са такива, дебела слаба все са екстра размер Sad

# 710
  • Пловдив
Аз съм на 37. Simple Smile Но не съм раждала и това вероятно има значение.
Е, не е казано, че раждалите непременно погрозняват, наделебяват, увисват или каквото там се твърди да им се случва. Simple Smile

# 711
Аз съм на 37. Simple Smile Но не съм раждала и това вероятно има значение.
Е, не е казано, че раждалите непременно погрозняват, наделебяват, увисват или каквото там се твърди да им се случва. Simple Smile
Разбира се, че е така.  Simple Smile Каква приятелка имам на 36! 😍😍😍😍 Ами, никой не може да й ги даде. Изглежда чудесно!Има две деца  на 14 и 4 години.

# 712
Има една теория, според която структурата на тялото би трябвало да определя стила на облеклото ни (Kibbe)
Скрит текст:
http://www.audreyalamode.com/blog-audreyalamode/2019/5/21/whats- … -body-type-kibbee

https://shilpaahuja.com/kibbe-body-type/
(тази статия е интересна и добре илюстрирана)

Теорията е малко комплицирана, но ме накара да се замисля, че аз 25 години съзнателен живот като възрастен човек, който сам си избира дрехи никога не видях себе си в "романтична/женствена" светлина, винаги съм считала, че съм доста грубовата и атлетична и съответно никога, никога не бях обличала романтични фасони/цветове/рокли с такива детайли (може би само на сватбата, но там ясно...а, имах и една подарена ми от ММ розова рокля, абсолютно изключение за мен). Точно както Ветрена сподели за дъщерите си - супер монохромна, когато не съм в черно от глава до пети. Единствените цветове в гардероба освен неутралите ми бяха по шаловете ми, но поне такива имам срамно много!

И преди около две години си търсех рокля за по-тежко парти и облякох едно 15 парчета от типичните за мен супер изчистени модели, а една консултантка ме гледаше със странна полуусмивка и след час борба и пуфтене от мен ми донесе нещо, към което никога не бих посегнала сама! Рокля с волан! Романтичен! Но понеже беше черна и ми беше неудобно да откажа я пробвах. Като се видях я купих без да попитам за цената. И това се превърна в любима рокля, която за разлика от други мои любими рокли винаги събира комплименти. Та мисля, че си научих урока и почнах да меря и по-женствени дрехи, а някои са дори цветни!
Скрит текст:
....

PS А не е като да не харесвам цветове, приятелките ми винаги ги виждам цветни и съм ги побутвала и към цветни дрехи и към по-необичайни съчетания. Между другото след 40 се променя и цвета на кожата освен косата, та на фона на общото "посивяване" цвят в дрехата дава това, което вече нямаме (това е лично мнение, с което не задължавам никого)

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 19:22 от Agent Provocateur

# 713
Аgent Provocateur, роклята е прекрасна, самата Вие, изглеждате невероятно!

# 714
Агент много позната история Simple Smile.
Аз дето не свалям панталоните и дънките от задника, изведнъж взех да се заглеждам по роклите на free people и даже ми харесват.

# 715
Петъка и аз съм романтик😂

# 716
Момичета, много сте хубави!
Слизам от планина и освен да си снимам червеното лице - три пъти се мазах и пак изгорях, трагедия.
Агент, прекрасно ти стои тази рокля! Опитах се да се ориентирам по теста, но съм капнала и единственото което разбрах е, че съм между natural  и dramatic, какво точно означава това?
Дали няма да е добре да махнете снимките на жените от улицата, представяте ли си как биха се почувствали, ако се видят тук, така описани. Прекалено ми се струва. Нека темата остане позитивна.

# 717
Аgent Provocateur, роклята е прекрасна, самата Вие, изглеждате невероятно!
Благодаря за комплимента Simple Smile Все по трудно става да се поддържа (полу)прилична форма, но все още не се отказвам (в сми контрол на храна/пиене + спорт + активна почивка и минимизиране на стреса и истерично мазане на бяла козметика по фейса)

Агент много позната история Simple Smile.
Аз дето не свалям панталоните и дънките от задника, изведнъж взех да се заглеждам по роклите на free people и даже ми харесват.
Очевидно си е преходен период за много от нас и той не се изчерпва само с физиологични промени Grinning

Петъка и аз съм романтик😂
В офиса!?! Много си хубава, но ще докараш сърдечни проблеми на някой клиент, ей!!! Grinning

Силвър, и аз трябва пак да правя теста, имам усещането че хич не съм самообективна. Някъде бях намерила теста с илюстрации, ще го поста и тук за теб ако успея да го намеря пак.
PS Намерих го!
https://answearable.com/kibbe-body-type-test-with-pictures-and-examples/

PS Понеже не успях да видя девойките преди мен се присъединявам към комплиментите, но ще се радвам и на някоя снимка на лични. Не искам да съм нахална, но много по-мотивиращо ми действат снимка на набор във форма и стил, отколкото някои от новоизлюпеничките момиченца-инфлуенсърки.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 20:05 от Agent Provocateur

# 718
Чудни сте, момичета! Браво на вас! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

От няколко седмици съм във възторг от дълги, черни рокли с дълъг ръкав, в комбинация със сандали, или черни гуменки. Ето това:
Скрит текст:

Тази е с къс, но пак ми харесва.

Купих една, но търся още.

# 719
Аааааа не в офиса  .....прибрах се и се премених 😎

Общи условия

Активация на акаунт