Стил на обличане според възрастта

• 43 732
  • 938
  •   1
Отговори
# 720
Дез, наскоро си купих точно такава, близка до първата снимка, от една норвежка марка. Дълга, черен лен, с ръкави. Като я облякох ми заприлича на патрахил, нося я само с навити ръкави и ниски чехли или сандали. Една голяма жълта чанта като на снимката добре ще и се отрази май.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 22:01 от silver pearl

# 721
Да, има нещо култово в тези рокли. Напомнят расо,  патриарси, ято врани, вещиците на Пратчет Two Hearts.
Микс от религиозен култ, ортодоксия, the Morigan,  стари банди- The Cure, The Sisters of Mercy,  литературни икони (Дракула).....

Момичета, има ли желаещ да пусне нова тема "Стил 40+", или нещо такова? С позитивна насока?

Едит:

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 20:36 от Dez

# 722
Ами, все любими неща изреждаш!
Преди няколко години, като почина Пратчет, мир на праха му, се разтърсих из магазините и си купих подобна на неговата шапка, но по - висока и смачкана. Супер доволна от покупката се прибрах, а малката ми дъщеря с отчаян глас помоли да не ми хрумне да я взимам от училище с нея! Joy
Основно служи за декорация в антрето.

# 723
Аз съм от тези, които се обличат без да мислят, че са на 40 Joy
Скрит текст:

# 724
  • София
Аз не виждам нищо прекалено младежко в последната снимка.

# 725
  • София
Аз съм от тези, които се обличат без да мислят, че са на 40 Joy
........

Това е точно моят стил за свободното време.

# 726
Simple Smile strept, и аз имам същата жилетка в светлосиво - във всекидневието я нося със скъсани дънки и кецове най-често, макар, че и с флеърс стои добре, както и със скини, напъхани в ездачески ботуши. За офиса гледам да я комбинирам със нещо малко "по-бабешко" като палацо панталон и топ +/- шал.

# 727
  • София
Нямам идея какво е флеърс и палацо панталон.
Ще взема да науча нови неща покрай тази тема.

# 728
Извинявай, Змия Simple Smile

Флеърс = flared jeans

Палацо = palazzo pants - панталон с висока такива и прави широки или леко разкрояващи се крачоли. Със подходящ ток е много ефектен(обикновено са доста дълги и в съчетание с високата талия прави краката да изглеждат 20 см + отколкото всъщност са)

PS Дез, супер ефектни са тези рокли, но искат и много хубава фигура заради екстра обема. Или поне аз ги виждам така. Ти я имаш ерго продължавай да търсиш. Съгласна със Pearl, че ярък цветен акцент доста ще ги освежи Simple Smile
Ако не си намериш такава, която да ти хареса ще ти пратя моята роба от дипломирането тук Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 21:41 от Agent Provocateur

# 729
Да, има нещо култово в тези рокли. Напомнят расо,  патриарси, ято врани, вещиците на Пратчет Two Hearts.
Микс от религиозен култ, ортодоксия, the Morigan,  стари банди- The Cure, The Sisters of Mercy,  литературни икони (Дракула).....

Момичета, има ли желаещ да пусне нова тема "Стил 40+", или нещо такова? С позитивна насока?

Едит:

Аз пуснах тема, но без ограничение във възрастта. Wink

# 730
  • София
Такива панталони не бих носила. Не мисля, че подхождат на фигурата ми.
Поне за чарлстона важи със сигурност.

# 731
  • София
Дайте линк към темата за стил 40+, моля ви. Не я откривам.

# 732
# 733
Ех, човек  тръгне да си купи някои домашни непотреби и докато се върне изтървал снимките Simple Smile. Наличните обаче ми харесват Simple Smile.

Dez, много полово неутрални тези рокли... За мен, по - скоро не.
Agent Provocateur, голямо четене с този тест. Но май трябва някой обективен поглед за прецизно изпълнение. Ще гледам по картинки явно Simple Smile . Засега се изкарах драматична класика...Флеърс са ми много любими панталони.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 05:07 от pep_si

# 734
Не е темата от линка. Такива  чарлстон панталони ми стоят кошмарно, но преди много съм носила. Палацо( сега разбрах, че се казват така) имам, наистина са много елегантни, но не ги нося често, не ми се носят токове.

Общи условия

Активация на акаунт