Стил на обличане според възрастта

• 43 706
  • 938
  •   1
Отговори
# 735
  • Mediterraneo
Аз съм от тези, които се обличат без да мислят, че са на 40 Joy
Скрит текст:

Ето това  е моят 40- годишен стил. Така е най- вероятно да ме засечете облечена есента и зимата.

# 736
То май всички сме така  Heart Eyesимам жълта,зелена,черна ,розово фуксия  жилетка-комбинирам с къси кожени якета ,скъсани и слим дънки ,потници,топове без презрамки ,къси панталони и т. н
Аз като млада де обличах много монохромно,но така ми е писнало от тази скука  ,че сега гледам да има ярък  цвят и то по много 😂
Общо взето бягам  надалеч от дрехите за възрастни ,добре,че работата не ми го налага ,не ми пука много ,много за търсена елегантност даже ми е смешна.И а една мацка в парка страхотно се облича като от модно списание ,винаги дрехите и са съчетани до много дребни детайли,винаги е с висок ток и направена коса ,кара елегантен малък Фиат ❤️който имаше някаква дизайнерски ъпгрейд ,но не помня какво точно беше.....ами някак си ми е прекалено, over dressed ми е ,струва ми се голямо бреме....

# 737
Хм, и аз все си мисля, че е крайно време да излязат от мода слимовете, а в нашия мол почти нищо друго освен тази кройка не мога да видя. И тук-таме бойфренд и с виснало дъно.
От металните копчета на повечето панталони ми се получава никел алергия на корема. Както и от някои супер некачествени дънки.
Я дайте пример за слим, защото аз точно такива харесвам както и скини - и двата вида с висока талия. Типа mom също са ми по вкуса, но там кройката е много важна. Май само чарлстоните не ми харесват като се замисля и тези тип "dipaer pants" или иначе казано тези с висналото дъно. Нещо не разбрах защо не са модерни слима и кои са модерните в момента.

# 738
Такива панталони не бих носила. Не мисля, че подхождат на фигурата ми.
Поне за чарлстона важи със сигурност.
Не е темата от линка. Такива  чарлстон панталони ми стоят кошмарно, но преди много съм носила. Палацо( сега разбрах, че се казват така) имам, наистина са много елегантни, но не ги нося често, не ми се носят токове.
Позволете ми да не се съглася напълно с вас. Чарлстон е драматична кройка, много характерна за 70 год на 20 век. Flared jeans е много по-умерена работа и не носи този силен бохемски вайб и през 4-5 години все изплува като актуален модел. Но разбира се, че всеки трябва да се чувства добре в дрехите си и ако не ви допада или не се одобрявате в дадена дреха (защото това са 2 разлини неща все пак!) не носите!

Новата тема частично ще се дублира с тази за стила, но ако има мераклии защо пък не!

# 739
  • София
Аз нося kick flared - къс до глезена, малко по-широк горе чарлстон.
Дългите жилетки ги зарязах миналата зима. На мен лично ми стоят бабешки вече. Ето това ми е трудно в стила на обличане над 40 - да не е твърде младежко, но и да не седи бабешко. Тъмните дълги рокли на цветчета също са в тази категория.

# 740
Нося bootcut и страшно се харесвам с тях. Нося прави, скини, нося и 7/8, и изобщо панталоните са моята стихия Simple Smile.

# 741
  • София
Трябва да си взема някой bootcut с висока талия, да го нося с боти.

# 742
Зависи за какви боти говориш. Трябва да са изчистени и съвсем тесни по глезените и на горе, да нямат токи и разни подобни, иначе издуват крачолите и не седят добре. Също така държа да са достатъчно дълги, така че като седна и кръстосвам крака, да не се виждат краката а само ботите. Не харесвам и с висок ток. Това за през зимата. Иначе моите ги нося с гуменки и спортни обувки и имам един чифт боти, които са точно това което искам и нося с дънки или панталони.

# 743
И на мен са ми любими bootcut и прави.
Скини, или както се казват тези по краката, не ми харесват , въпреки че имам крака Grinning за тях.
Нося ги само с ботуши, защото по-лесно се напъхват в тях.

# 744
Права си, Агент, има разлика. Тези за които говориш са по - приятни. Имам чифт такива, но са ужасно дълги, може да ги преправя. На мен не ми се побират никакви дънки в ботушите, закопчавам ги криво - ляво, но ми убиват. В последно време нося само ниски боти и нещо не намирам подходящи идеи за ботушите си. Надявам се тук да открия.

# 745
За тази цел си вземаш чифт скини и ги пъхаш в ботушите без проблем Simple Smile.
Отдавна съм отказала високите токове и наблягам на височини между 2 и 4 см.

# 746
За тази цел си вземаш чифт скини и ги пъхаш в ботушите без проблем Simple Smile.
Отдавна съм отказала високите токове и наблягам на височини между 2 и 4 см.

При мен това е мисия невъзможна Grinning
Прасците ми са развити и рядко мога да намеря ботуш, който да ми е удобен.
Но пък поне е едно от нещата, които няма нужда да тренирам, за да го имам, за разлика от много хора във фитнеса Grinning Както се казва, всяко зло за добро.

# 747
  • София
Аз имам 2-3 чифта ботуши и боти с ток, тъй като държат глезена и се справям с ходенето. Ето точно ботите, за които мисля:

# 748
Имай предвид, че bootcut не падат така като flared и не закриват целия ток и ако са много дълги се набират ужасно по ботуша/обувките.
За това и ги нося само с ниски токове.

Предпочитам този вариант.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:02 от G.Savova

# 749
Скини дънки през седмицата нося рядко, само през люта зима, или в хладно, дъждовно време с ботуши, кубинки, или високи гуменки. Харесвам сиви и черни. Сини за уикенда. Прави дънки имам само един чифт,  boot cut също един чифт. Така и не намерих нещо което да не скъсявам, и ми писна да се занимавам. Заради това намразих панталоните. Търся шивачка, чакам, губя си времето с глупости.
Тренди денимът от последните сезони е като изваден от противоядрен бункер в Куба, забравен през 70те.

Дънките ми са по-скоро по дифолт за уикенда с децата. Всичко е от Зара и Манго ( не скъсявам! Smile Two Hearts), нямам опит с интересни брандове, защото не са ми важен елемент от гардероба. Помисля ли си за скъсяване, ми се отщява дори да вляза в магазина.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:18 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт