Стил на обличане според възрастта

• 42 293
  • 938
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Търсих, търсих летни снимки в цял ръст - нямам. Поне намерих една есенна с любим аутфит.

# 781
Light Beam, супер си всякак!
Скрит текст:
Това ще ми е любимо и на 60 Simple Smile

# 782
А в момента на колко син Simple Smile.

# 783
  • София /Абсурдистан
На стройна фигура всичко стои добре Simple Smile

# 784
Много сте хубави, момичета! Simple Smile

# 785
Ама много, много хубави!

Light beam наистина има излъчването на лъч светлина, много нежна, много фина, много женствена! И сме били почти набори!

Рокстар, а ти имаш толкова детско и невинно лице, че фигурата ти никой не я и гледа (признавам си, виждала съм те на други снимки Simple Smile

Стрепт - машалла! Ти имаш специфичната фигура на ектоморф, която и на 60 ще изглежда на 30 в гръб! Цял живот съм искала такава - аристократично кльощава!

# 786
Еми наклоних везната вече към 39

# 787
Честно казано не очаквам една жена поне до 48-50, да не може да изглежда така!

# 788

Стрепт, и къде на 39 с каките в темата за 40++ / Grinning

Ееех, Савова, тежка дума казахте! Да, разбира се, че има жени с великолепни гени, които са били и стройни и младолики цели 39 год без много зор, но дори и за тях става много по-трудно да се поддържат в този вид след 40-така. Някак за една нощ лъсват и бръчки и тургорът на кожата се променя, появяват се разни странни болежки, цикъл почва да прескача, метаболизмът да буксува. Питайте Ветрена колко тренировъчни часа на седмица вкарва и как контролира храната си за такава великолепна фигура. Или Дез.... Или Змия да ви разкаже интересни неща... Това, което на 20-30 го правехме с 2-3 седмици глад след 40 отнема 3-4-5 месеца диета и тренировки. Не казвам , че е невъзможно, но да отдадем заслуженото уважение на жените, които успяват да го правят И да поддържат този ритъм и дисциплина години наред.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 19:54 от Agent Provocateur

# 789
Еха, дами, прекрасни сте! Твърде самокритични към себе си! Дано и аз след 10 години като стана на 40 да имам вашите фигури 🥰

П.с. И аз смятам, че не е лесно една 50 годишна жена да изглежда така особено в нашата действителност (а не избрани кралски особи или инстаграмарки) и затова трябва да им се възхищаваме ❤

# 790

Стрепт, и къде на 39 с каките в темата за 40++ / Grinning

Ееех, Савова, тежка дума казахте! Да, разбира се, че има жени с великолепни гени, които са били и стройни и младолики цели 39 год без много зор, но дори и за тях става много по-трудно да се поддържат в този вид след 40-така. Някак за една нощ лъсват и бръчки и тургорът на кожата се променя, появяват се разни странни болежки, цикъл почва да прескача, метаболизмът да буксува. Питайте Ветрена колко тренировъчни часа на седмица вкарва и как контролира храната си за такава великолепна фигура. И Змия ще ви разкаже интересни неща... Това, което на 20-30 го правехме с 3-4 седмици глад след 40 отнема 3-4-5 месеца диета и тренировки. Не казвам , че е невъзможно, но да отдадем заслуженото уважение на жените, които успяват да го правят И да поддържат този ритъм и дисциплина години наред.
Говорех за фигурата. За лицето е ясно, че там процесите протичат по-драстично. Верно, че до голяма степен се иска добър ген, но с малко усилия може да се постигне съвсем приличен вид.
Познавам доста жени на тази възраст, които са успели да се съхранят, а и във форума видях също.
Иначе аз съм 45+ и бременна, но всеки ден въртя по минимум 7-8 км, а до скоро бяха и по 15км, но вече ме е страх да не родя на пътя.

# 791
Змия и в лицето е така, както в тялото.

Аз напълнях в последната година. След сериозно заболяване при което свалих 10 кила, после наддадох, но си беше моя вината. Така се радвах, че мога да се храня, че отвързах ламята. Сега внимавам и гледам да се движа повече. Има ефект, но не бърз.

Все още си влизам в дрехите, но не се харесвам особено.

# 792
  • някъде под слънцето...
Еха, дами, прекрасни сте! Твърде самокритични към себе си! Дано и аз след 10 години като стана на 40 да имам вашите фигури 🥰

П.с. И аз смятам, че не е лесно една 50 годишна жена да изглежда така особено в нашата действителност (а не избрани кралски особи или инстаграмарки) и затова трябва да им се възхищаваме ❤
На 20 всички жени са красиви с хубава кожа и тяло, тоест зависи от гена
На 40 + вече са това, което  са направили от себе си.Тоест какви грижи са полагали за себе си.
Не говоря за пластични операции.
И определено не е обвързано  с големи финансови възможности.
Сравнете Селин Дион и Джулия Робертс.
И двете са над 50+ и с добри финансови възможности.
На едната и е важно да изглежда добре, на другата не.Въпрос на приоритети.

# 793
Ето един набор '75 след спорт, без амбиции да е модна икона.
Моля, не ме цитирайте, ще трия.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 19:12 от Dez

# 794
  • София
Какво сега? Надъхвате ме и аз да поема към фитнеса ли? 😜😉

Общи условия

Активация на акаунт