Стил на обличане според възрастта

• 42 303
  • 938
  •   1
Отговори
# 795
Еми наклоних везната вече към 39
Честно казано не очаквам една жена поне до 48-50, да не може да изглежда така!
Защо?
Защото всички са с великолепни гени ли?
Представете си ,че има дами ,които дори на 20 год. имат фигура ,която каквото и да направят не могат да постигнат резултатите на момичетата ,които са се показали.
Не всички можем да сме слаби с плоски кореми ,повдигнати дупета ,та ако ще да не излизаме от фитнеса.
И аз си мислех ,че когато се тренира редовно ,спазва се хранителен режим и хоп готово - изглеждаш като фотомодел.
Ама реалността за някой дами е съвсем различна.
Какво правим със стрийте по корема и бедрата?
Как да приберем нацяло увисналия корем след раждането?
И кому е нужна такава критика?
Всеки си знае гена и възможностите.
До 35 г. си мислех ,че никога няма да мога да кача и грам ,но съм се бъркала жестоко.
Тренировки ,хранителни режими и всякакви подобни могат да помогнат до определена степен като да премахнеш целулит ,да стегнеш тялото до определена степен ,но не и да прибереш увиснала кожа или да премахнеш стрийте.

Момичетата показали снимки са невероятно красиви и каквото и да облекат ще изглеждат добре.
Адмирации момичета ,наистина ми събрахте очите.
Аз си нося спортните дрехи ,защото нямам тази увереност за хубава фигура.
Предпочитам широките дрехи с тях се чувствам комфортно.
Рокли не нося ,но когато видя дама с рокля ми харесва много.
Не мисля че ще променя някога стила си ,но знае ли човек?!

# 796
Чак пък критика. Просто казвам че не ме изненадва да виждам добре и гледащи жени над 40.Това че някой е над 40 не значи автоматично, че трябва да е дебела, болна и състарена.

# 797
  • София
Аз имам приятелка около 50, висока към 160 и със склонност към напълняване в дупето и краката. Освен това, има операция за пролапс на матката. Направи 90 дневната по едно време, свали малко, но не беше кой знае какво. Общо взето, нищо не може да промени. Иначе е бойна мадама, работи, търчи, облича се в неин стил.

# 798
Чак пък критика. Просто казвам че не ме изненадва да виждам добре и гледащи жени над 40.Това че някой е над 40 не значи автоматично, че трябва да е дебела, болна и състарена.
А аз искам да кажа ,че гена си е ген.
Имам една колежка на 45 г. и яде по 4-5 филии хляб и 2 чинии манджа и е супер кльощава.
А колко сладки неща и безалкохолно пие......
Ако аз ям с такова темпо ,за 6 месеца ще трябва да си сменя целия гардероб.
Има дами и на 50 и на 60 ,които изглеждат невероятно без да полагат кой знае какви грижи.
А има и дами ,които каквото и да правят не могат да постигнат тялото на момичетата ,които са постнали снимки.
Аз лично смятам ,че е хубаво една жена да тренира и да спазва хранителен режим според възможностите си.
Но не всички имат възможността ,времето ,силите и т.н.

# 799
  • някъде под слънцето...
И не добрия ген, може да бъде приглушен с необходимите усилия.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 13:50 от sl

# 800
Dez, тез хубави крачета и стегнати колене определено заслужават адмирации! Плоският корем - и той Flowers Hibiscus
Rockstar, не виждам кое те притеснява. Есенният ти аутфит ти пасва много добре!
strept, ти имаш още хляб да ядеш, но като те гледам имаш всички дадености и на 60 да изглеждаш добре, облечена по същия начин.
sl, овладяваш си добре гените явно Hands Plus1.

А дупетата - еми рано или късно увисват неизбежно, но то пък  изборът на дрехи е достатъчно голям и с една идея по-свободна дреха нещата си идват на място. Една жена може да изглежда много добре и с малко повечко килограми, да не говорим че свалянето на много килограми от една възраст нагоре се отразява недобре на лицето.
За мен зле изглежда само неподдържаната жена, до степен на занемареност. Но, това се отнася със същата сила за всяка възраст, че и за мъжете.

Дали не трябва да се пусне нова тема? Или пък да се преместим в модните консултации? Бенибъни пусна мухата и зачезна, пък тук си се развихри дискусия Laughing

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 14:41 от Light Beam

# 801
  • някъде под слънцето...
Light Beam, благодаря Heart, старая се.
С много усилия , вечно съм на диети и внимавам какво ям и пия.

При бременността(рискова) бях стигнала до 90кг, но за 5 месеца(зверски диети, защото  трябваше да отворят секциото заради инфекция и да чакаме да се затвори само)успях да стигна отново 50.Не съм била в първа младост.Родих на 36.
Така че към всичики дами използващи гена за оправдание, бъдете откровени поне пред себе си.
Не всеки може да има дълги крака, красив  бюст тънка талия, и тесни ханш и рамене,  фин скелет, но всеки може бъде слаб.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:18 от sl

# 802
Самата слабост не винаги е голям плюс. Докато поддържаното стегнато тяло, дори и не с дълги крака, тънка талия и другите екстри, си изглежда чудесно.

# 803
Не е необходимо да сме слаби. Просто трябва да изглеждаме прилично и да сме щастливи с това как изглеждаме.

# 804
  • някъде под слънцето...
Колкото по малко излишни килограми има, толкова по малко е увисването.

Всички заем , че   F=m×g, където m e масата, а g e константа.

Някъде в началото пуснах снимка от плажа  на Лидия Ковачва на 50+

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 14:31 от sl

# 805
А аз искам да кажа ,че гена си е ген.
Имам една колежка на 45 г. и яде по 4-5 филии хляб и 2 чинии манджа и е супер кльощава.
А колко сладки неща и безалкохолно пие......
Ако аз ям с такова темпо ,за 6 месеца ще трябва да си сменя целия гардероб.
Не изпадай в заблудата, че колежката ти е добре.
Баща ми яде още по-големи количества, вкл.джънк, на почти 60, кльощав като съчка, с хипертония и диабет.
Това, че колежката ти нагъва боклуци и много храна, въобще не е за хвалба и пример - както я гледаш кльощава, така ще я събори изведнъж и ще се чуди ама какво сега стана.
Има хора, дребни, набити, но стегнати. Има и високи и слаби, но отпуснати като сарма.
Затова и някъде назад в темата писах, че човек трябва да се облича според типа фигурата си, не само според възрастта и килата в абсолютно число.
Това офтопик.

# 806
  • някъде под слънцето...
Странно изказване.
Прозвъча ми като "Богатите също плачат"
Никой не е застрахован , че няма да "се събори изведнъж"
Не е задължително ако човек е слаб и с добър метаболизъм  непременно да има здравословни проблеми.
Какво означава "набит но стегнат" ?

# 807
Май го водят едър кокал, не съм сигурна. Гледаш го едричко, но стегнато, нищо не се подрусва, нито се ветрее, нито виси.
Изказването си е на място от моя гледна точка. Не разбирам хора, за които основният (понякога единствен) признак за добър вид, ген и т.н.са малкото кила, въпреки плюскането. Човек, който яде толкова, особено боклуци, няма как да е ок. Да, може да има чуден ген за не-напълняване, ама дотам.

# 808
  • някъде под слънцето...
Това, че някой се храни здравословно също не гарантира  непременно идеално здраве.

"Едър кокъл" е  когато скелета е по масивен.
И аз не разбирам начина на мислене на много хора, но и през ум не ми минава да им предричам нерадостно бъдеще.

# 809
Това с нерадостното бъдеще какво трябва да значи - че сладкото и газираното не са чак толкова вредни и да си ги консумираме на воля, стига да поддържаме ниско тегло? Малко не е ок това мислене, но изглежда е въпрос на вкус, не на здраве.

Общи условия

Активация на акаунт