Стил на обличане според възрастта

• 42 261
  • 938
  •   1
Отговори
# 810
Момичета, пуснала съм нова тема за дамите 40+ - малко по-обширна от стилът на обличане. Ако искате, може да продължим там https://www.bg-mamma.com/?topic=1244579.new#new

# 811
  • някъде под слънцето...
Това с нерадостното бъдеще какво трябва да значи - че сладкото и газираното не са чак толкова вредни и да си ги консумираме на воля, стига да поддържаме ниско тегло? Малко не е ок това мислене, но изглежда е въпрос на вкус, не на здраве.
Просто не е необходимо да съдим хората.

Особено ако не присъстват на дискусията  и изобщо не ги  познаваме

# 812
Стил за разходка сред природата, 40+

# 813
Аха, ама аз коментирах пост на присъстваща в дискусията, която изпада във възхита от вредния начин на хранене на кльощава колежка и гледа само килограмите й. Ако на вас ви е по-угодно да си замълчаваме дружно, че нищо от това не е ок, докато не стане наистина късно - ваша работа. Числото е множествено. А че става късно и става изневиделица не е някаква измислица, но хората масово са твърде заети да се радват на малкото си кила или да въздишат срещу многото си кила, за да се замислят сериозно.

# 814
Познавам доста жени на тази възраст, които са успели да се съхранят, а и във форума видях също.
Иначе аз съм 45+ и бременна, но всеки ден въртя по минимум 7-8 км, а до скоро бяха и по 15км, но вече ме е страх да не родя на пътя.
Възхитих се на куража ви 45 год И бременна! Поздравления! Лека бременност!

Лично аз в тийн и ранните си 20 засрамвах всеки хипопотам, та при мен изобщо не може и дума да става за "съхраняване" или "поддържане на младежката форма". Всичко, което съм постигнала и поддържам ( и това което не съм постигнала) е резултат на абсолютно съзнателни усилия и самоконтрол, най-вече да овладея емоционалното си хранене и да превърна в навик тренировки от всякакво естество ( в смисъл не залагам само на един тип и не абсолютизирам ползата на само един тип физическо натоварване)

PS Вчера ММ поиска хамбургер, та го накарах да повърти педалите до по-отдалечена кебапчийница, че да си заслужи този вид манджа. 36 км в двете посоки, въпреки, че се надявах на 40-50, но дъжда го спаси.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:18 от Agent Provocateur

# 815
  • някъде под слънцето...
Галинор
Нито познавате възхищаващата се, а още по малко кометираната колежка за да и предричате, че изведнъж ще рухне.
Явно дори не се опитвате да разберете какво се опитвам да напиша,
Не разбирам и тона с който пишете.
Жива и здрава бъдете.

# 816
Разбирам те чудесно, уверявам те. Вредното не е вредно от вчера, изследвания, статии и теми дори във форума - бол, това, че на някого не му изнася или пък приоритетите му са чиста суета, а не добро здраве - ами, за негово съжаление това ще си остане негов проблем. Независимо какво говори, на какво се възхищава, кой го познава и как интерпретира тона на чисто съобщително изречение.

# 817
Аха, ама аз коментирах пост на присъстваща в дискусията, която изпада във възхита от вредния начин на хранене на кльощава колежка и гледа само килограмите й. Ако на вас ви е по-угодно да си замълчаваме дружно, че нищо от това не е ок, докато не стане наистина късно - ваша работа. Числото е множествено. А че става късно и става изневиделица не е някаква измислица, но хората масово са твърде заети да се радват на малкото си кила или да въздишат срещу многото си кила, за да се замислят сериозно.
Не се възхищавам изобщо на 44 кг. на колежката си!
Просто дадох пример как може дама на 45 г. да има супер бърз метаболизъм.
Слава Богу не съм 44 кг. ,защото до 25г. възраст и аз бях с такива килограми и бях супер кльощава.
Сега мога да кажа ,че изглеждам много по-добре от тогава ,като премахна коремчето ,което ми е останало от второто раждане.
Изглеждам прилично ,не като съфорумките ,които изглеждат наистина супер ,но мога да кажа че изглеждам добре.
Не завиждам на никой за нищо.
Мога само да се радвам от сърце ,че има такива дами като съфорумките ,които са толкова готини ,свежи и красиви!
Гледам себе си и нямам никакво намерение да се състезавам с някой ,най-малко с 44 кг. колежка ,която пък си мечтае да качи някое килце.
Състезавам се единствено и само със себе си ,защото целта ми е да поддържам килограмите ,които съм в момента ,тренировките които ме карат да се чувствам добре ,заредена и с тонус.
А най-важното преди всичко останало е да съм здрава и да поддържам здравето си доколкото зависи от мен!

# 818
Леко ме изненада развитието на темата. Превърна се в състезание кой е по- строен, младолик, стилно облечен. И съответно очакване на овации след постване  на някоя и друга снимка.

# 819
Няма лошо.мен пък ме радват жени които изглеждат като показалите се до сега.

# 820
Леко ме изненада развитието на темата. Превърна се в състезание кой е по- строен, младолик, стилно облечен. И съответно очакване на овации след постване  на някоя и друга снимка.

Честно казано, първоначалният замисъл на тази тема звучеше като "започвай кални бани, за да свикваш с пръстта".
Нищо чудно, че тези от нас, които не бързат да слагат покрова, онагледихме със снимков материал.
Така де, има живот след 40.

# 821
Ха-ха, Dez, абсолютно!
Всички момичета +/- 40, които видях, много ми харесаха. Отделно адмирирах и съфорумка, която въпреки неперфектната си фигура (по нейно мнение), си носи рокли, топове и прочие. Така че, наистина има живот и след четиридесетте

# 822
Дори имаше хвърлена ръкавица, "ами онагледете се".
Ами....удовлетворихме желанието на потребителката.
Сега пък много снимки сме пускали....все ще има недоволни, значи. 😜

# 823
Пускайте, пускайте, приятно е да се гледат стилно облечени и добре изглеждащи жени без значение на възрастта. Аз пък мразя да се снимам, а големият син ме будалка как съм щяла да доказвам на внуците, че баба им е било убавица. Като застана пред фотоапарат, все едно с пищов някой ми е насреща. Joy Но снимките ме радват, различни, но добре изглеждащи дами.

# 824
Аз пък мразя да се снимам... Като застана пред фотоапарат, все едно с пищов някой ми е насреща. Joy Но снимките ме радват, различни, но добре изглеждащи дами.
И аз съм от твоята порода, винаги фотоапаратът е в моите ръце.
И наскоро осъзнах, че имам 1! обща снимка с двете си деца като малки!
Което не ме прави щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт