Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 609
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
И аз се надявах да кажат за някаква грешка....
В нашето училище имаше едно момиченце с множество операции за увеличаване на крака.Така едното му краче е било по- късо.Но явно е било само това. Докторите и медицината ни е на ниво,щом казват е по- добрия вариант явно,да не се мъчи детенце.
Скруби, аз имам последните три години поне четири кюретажа,не съм следила за такива неща,божа работа и това,дори не съм знаела да следя. Уффф

Хюлия на място най- добре,и В различните банки може да пробваш на няколко места.Най- вероятно ще искат един двама поръчителя Не е голяма сума. Държат и заплатата да минава през банката. Ще ти отпуснат според мен с поръчител за гарант. Или от бързите кредити,но там е по-лошо и големи лихви. Според мен най- добре банка. Сега нали заради короната отпускаха някакви кредити уж без лихви. С питане ще намериш вариант. Друг вариант е ако ще взимате мебели , да вземеш тях на изплащане. А боя и латекс все се купуват.

# 601
За кураж на двете ни дами героини,  мога да кажа , че за изминалата една седмица болничен престой се запознах с жени с такива житейски съдби,  че ако това не го чувах от първо лице, щях да си мисля че е измислица.  Всички те бяха на финала на своя дълъг път. Милита и Инфинити, на вас ви предстои много, но вие знаете че всичко ще си заслужава. Когато детето ми бе интубирано,  една позната ми каза, че Господ изпраща изпитания само на тези, които са достатъчно силни да ги преодолеят.

# 602
Хюлия, наистина както казва Изгубен, по-добре мебели на изплащане, отколкото кредит, пробвай и така, има доста евтини варианти, а боята не е скъпа, към 50лв стигат за една стая за боя. Инфинитив, бързо ще станат нещата при теб май, мен защо ми казаха, че в четвъртък и събота хапчета, после балон катетър и вече тогава чакаме "раждане".
Много ме е страх, най-вече този балон катетър уж много болял, някой слагали ли са му? Обещаха качествено обезболяване, но аз пък и с упойките съм скара а и ще видим дали може кюртаж с епидурална... Някоя мама със съвет или подобен опит?

# 603
Милита точно с балон катетър се случва това .
 Няма да пиша подробности. Дано ви обезболят някак си и вече да са го измислили да не боли.
 Кураж момичета.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 17:29 от изгубен

# 604
Май както казвате това ще бъде по-добър вариант,не се бях сещала за това..Мисля да взема мебели,и да сменя пердета,килими и т.н...Ще си пробвам късмета с лизинг.. Благодаря за съветите и отговорите момичета.. 💐

# 605
Милита точно с балон катетър се случва това .
За жалост много боли. Няма да пиша подробности. Това ми е най- големия кошмар в живота. Дано ви обезболят някак си и вече да са го измислили да не боли. Аз се молех да умра.
Бях на 19. Смееха ми се гадовете, че съм била млада и пак ще имам. Оставиха ме да се мъча.
 Кураж момичета.
Оле ужас, при поставянето ли е болката или след това? Докторът ме увери, че се усещало само лек дискомфорт... Лъжец такъв!

# 606
Момичета, някоя от вас да има болки в тазобедрените стави? 🤔 При мен се появяват от няколко дни, подобни болки имах като тийнейджър и майка ми ги наричаше "болки на растежа". 😃 Сега обаче не знам на какво да ги отдам, да не би да ми се разширява таза и от това да е? Или пък матката започва да притиска някакви нерви? Обичайно след като съм седяла по-дълго време и стана, направо не мога да ходя няколко минути, после изчезват като се раздвижа, много странно.

# 607
Изгубен, правиш им мечешка услуга с описването на подробностите. Това че ще влезе да ражда супер притеснена не стига ли?

# 608
Ох, аз вече изчетох доста страхотни, няма проблем...

# 609
Милита , по прочетеното разбирам , че Изгубен споделя опит от преди години . Вярвам , че медицината напредва бързо и ще бъдеш добре обезболена . Успех и кураж , мило момиче 🤞😑

# 610
LoriYaсъс същите болки в тазобедрените стави съм, чак ми изтръпва кракът. По принцип съм и с дископатия, та днес ходих до личната . Каза ми да се движа повече и да пия магнезий, витамин Д и Б12, а също ми изписа Seraza , това са ми го давали преди за болките в кръста. Но все пак ще се консултирам и с гинеколога за Серазата. Иначе за движението се опитвам да убедя ММ, че няма да се счупя, ако идем малко на планина или направим по+дълга разходка, ама не. Шубе го е.

# 611
Ох, аз вече изчетох доста страхотни, няма проблем...
Миличка не е толкова страшно!
Минава сравнително бързо, да ти кажа физическата болката се забравя!  Два часа след процедурата си изпросих да си ме прибере мъжът ми и си търсех храна.Не се страхувай, същинския процес е не повече от час, два. А защо те е страх от упойка, това е едно от най  яките неща, докато те гали анестезиолога по главата и си заспала вече (а те  не са пълни упойки за тези неща са краткотрайни венозни).
Няма страшно, прегръщам те и ти пращам цялата си положителна енергия!

# 612
Затова казах, че подробности няма да споделям.
Достатъчно е шока от ситуацията.
Наистина е преди много години и всичко зависи от ситуацията.
Сега медицината е много напред. Има обезболяване и тнт.

Мен ме боли не точно тазобедрена става а долу ,незнам как да обясня. На следващия преглед това ще питам.

# 613
Момичета и аз не съм писала отдавна. В 16 г.с. и лежах малко в паталогията, имах зацапване, всичко е наред, само казаха, че съм с ниска плацента и ме изпратиха вкъщи с лечение на - магнезиий, утрогестан и лежане , докато св вдигне плацентата. Казаха, че имало вероятност след месец,два да се покачи. Цапането след 2 дена спря.Надявам се повече да не се появи. Исках да ви попитам дали е нормално да имам безцветно някакво течение от влагалището?

# 614
Лара , аз мисля , че е съвсем нормално да има увеличен секрет при бременност . Важното е да няма особен цвят и мирис .

Момичета , изследвали ли сте СУЕ ? Знам , че е завишена при нас , но навсякъде нормите са различни .

Общи условия

Активация на акаунт