Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 609
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Бубка, консултирай се с лекаря ти, все пак това са изследвания. Имай предвид, че при бременност може да има изменения в кръвната картина, но само и единствено лекар може да ти каже кое е нормално и кое не.
Здравейте , днес пуснах ПКК и съм притеснена от резултатите , има ли някоя бъдеща мама която да се е сблъсквала със подобни резултати

# 631
Бубка , и аз вчера правих ПКК . И моите левкоцити са завишени и хемоглобина ми е на долна граница . Док каза , че е нормално левкоцитите да са по-високи , а за хемоглабина ми изписа добавка .

# 632
Благодаря ви момичета Simple Smile малко се успокоих , дано всичко да е наред до финала на всички Simple SmileKissing Heart

# 633
Бубка, отклоненията ти са незначителни. Лекаря ти няма да ги отрази въобще за проблем. Хемоглобинът е нормално да е под норма при бременност,  ама го взимат  на сериозно ако е под 100, макар че може някакво желязо да ти предпишат колкото да не е без хич.

# 634
Добре, че си имаме медицинско лице в темата. Grinning 
Skrubi, каката да не се стиска със стотинките, а да купи играчка и на малкото братче. Hug
Аз бях на ЖК днес, гледахме бебето, а то се прозява ли прозява -  вярно, че беше рано сутрин. Simple Smile Сега ще си чакам основната ФМ след месец.
Уж съм качила само 1.5 кг до 19 г. с. и познати не разпознават изобщо, че съм бременна, но аз се усещам като буре и всичко ми стои прилепнало на талията вече. Откъде купувате по-свободни и еластични дрехи?

# 635
Страшна сладурана тази малка Мони!
Fifiana, аз нищо не съм качила, но заради лекото коремче имам чувството, че съм някакъв балон Close не съм си купувала дрехи за бременни, купих си наскоро от Теранова памучни семпли обикновени рокля и къси панталонки, бяха намалени на по 10 лв. и материята е хубава и хубаво стоят. Роклите са за навън, късите гащи вкъщи си ги нося. Вчера изчезнах с рокля дето е по мен и ми се загледаха за първи път в коремчето Heart Eyes П.С. Роклите дето ти казвам не са широки, но не са и прилепнали.
И аз днес бях на преглед при моето АГ, успокой ме с тая пуста 3А група преди бременността, че няма какво да го мисля и да си живея живота. Всичко с бебето е наред, спеше си, събудихме я и тя най-демонстративно се завъртя към нас да види кои са тези дето така й нарушават спокойствието Grinning
Засече ми и контракция, казах й, че не усещам никакви, изписа ми биолектра магнезии сутрин по едно.
Чакам и аз ФМ на 3ти Hug

# 636
Момичета, да ви споделя днес какво ми се случи. Бях навън по работа, но далеч от работата и след няколко часа обикаляне много ми се припишка. Бях в центъра на града, до една уж "изискана" пекарна, сложих си маската, влизам,а вътре една лелка ме гледа лошо (винаги, когато ме е обслужвала се е държала ужасно). Питам я най-учтиво дали може да използвам тоалетната и тя още по троснато ми казва "Само за клиенти на заведението е". Аз й казвам, че разбирам, но съм бременна и наистина имам спешна нужда, при което тя пак отказа. Е наистина полудях! Какво значи само за клиенти на заедението, аз съм клиент, в момента не съм купила нищо, но какво ще им направя на тоалетната, това са нормални физиологични нужди. Просто съм потресена от тази практика, да не се позволява на някого да използва тоалетна, ако не е клиент. За щастие в съседното заведение ме пуснаха, ако не бях толкова на зор тази лелка щях да я направя на нищо..

# 637
Скруби, дъщеря ти е невероятно чаровна сладурана! Да ти е жива и здрава и тя и лека бременност с мъжката рожба!
Бубка, наистина хемоглобинът пада при бременност, но третият триместър ще е и под 100 щом сега е с такава стойност, така че вероятно ще ти изпишат някакво желязо, както е практиката при голяма част от бременните.
Аз да се оплача от болки в кръста, таза и придърпвания и тежест ниско долу. Коремът не е стегнат, т.е не наблюдавам контракции. Знам, че е нормално вероятно, но винаги се шашкам и от това дори вдигам кръвно, а обичайно измерено ми е не повече от 105/70.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 17:20 от pamela_bo

# 638
  • София
И тук е същото положение с тоалетните...
Но аз и не питам... Неудобно ми е, при положение че не съм купила нещо, или не съм седнала в съответното
заведение. Flushed

Дженна, дойде ли ти поръчката от Алиекспрес ?

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 19:23 от rave

# 639
Джена, ти си една щастлива жена, която чака бебе и има мъж, който я обича. А онази бедна душа вероятно мъжа й пие по кило ракия всяка вечер,  децата я врънкат за пари, шефа я хока, не си харесва работата, не е ходила на почивка от 10 години и пие шепа лекарства всяка сутрин. Просто поведението й към теб е едно от малкото неща, които я правят щастлива. Тези хора биват разбивани емоционално ако приемаш думите им с усмивка.

# 640
Purple HeartЗдравейте мами,

Днес бях на втори скрийнинг, таткото беше с мен. Беше ми много мило и драго да го видя как той за първи път видя бебето на живо Revolving Hearts. Той ми превеждаше какво обясняваше доктора.
Всичко е наред, слава богу. Обаче продължавам с Акард, обясних му, че от него ми е лошо около 1 час всяка вечер. Каза ми, че не е от него и да пия повече вода след като пия хапчето Disappointed Relieved
Вече разбрах пола - момиче е Heartpulse Въпреки  че аз и таткото много искахме момче, това момиче много ще си го обичаме и пазим като съкровище Revolving Hearts

Поздрави Heart

# 641
Скруби, така е, абсолютно си права! Но въпреки всичко, а сега и заради хормоните Grinning винаги търся правата си и се свързах със собствениците.
Мъжа ми се бъзика с мен, че всеки ден си имам някой враг Joy я някой онлайн магазин, я някоя намусена продавачка хаха.
Рейв, чакам ги още, в сайта е зададена крайна дата 4 август, така че има време.

# 642
Добро утро момичета. Знаете ли че забелязах, че от както съм бременна кожата на лицето ми се изчисти.  Аз съм с една вечно мазна кожа с комедони,  а сега няма мазно и няма черни пори. Косата ми също не пада. В това отношение съм доволна. Яко се мажа с кокосовото, че докато бях в Надежда,  някои мами бяха с яко нацепена кожа по корема,  което според мен няма да може да се махне на 100% и реших да се стегна в това отношение.

# 643
  • Sofia
Добро утро момичета. Знаете ли че забелязах, че от както съм бременна кожата на лицето ми се изчисти.  Аз съм с една вечно мазна кожа с комедони,  а сега няма мазно и няма черни пори. Косата ми също не пада. В това отношение съм доволна. Яко се мажа с кокосовото, че докато бях в Надежда,  някои мами бяха с яко нацепена кожа по корема,  което според мен няма да може да се махне на 100% и реших да се стегна в това отношение.
Скруби, и аз се мажа вече три седмици. Аз имам малко стрии от първата бременност и не са се увеличавали, но определено мазането не може да навреди. Аз си взех на cocosolis и не пропускам вечер Simple Smile

# 644
Кажете от кои продукти за мазане сте доволни. Аз имам Bio Oil, мажа се с него последната седмица, бях взела и Tummy butter на Palmers, но много трудно се взима от кутийката продукт и се размазва, а и страшно силно мирише на какаово масло и в момента не ми е много приятна тази миризма.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 13:04 от Djenna

Общи условия

Активация на акаунт