Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
 • Мнения: 47
Секса е един от най-важните компоненти на една здрава връзка. Останах силно изненадана, че не се споменава в повечето постове. Колкото и добре да се разбират двама души, няма ли страст, желание, не е ли задоволяващ секса всичко си отива.
Очевидно авторката и много други са отвъд сексуалното и вместо това предпочитат да пишат алманаци за желано поведение и дресировка на партньора - как да се държат, как да комуникират, как да се приемат и прочее ала-бали. Такова третиране на партньора така или иначе убива сексуалното.
И секса е важен разбира се,но за мен от малко по голяма важност е нещата да не се свеждат само до секс..След 9г.брак,все още нямаме проблеми нито някакво отблъскване,с всяка изминала година става още по страстна връзка..Любовта не е само физическа близост,искам да достигнем и душевна близост,дори и да не можем да имаме и интимни отношения,както сега защото имам рискова бременност..Познавам хора,които всеки ден,всяка сутрин и вечер го правят,но страстта любовта я няма,просто нужда..

# 61
 • Мнения: 4 219
Секса е един от най-важните компоненти на една здрава връзка. Останах силно изненадана, че не се споменава в повечето постове. Колкото и добре да се разбират двама души, няма ли страст, желание, не е ли задоволяващ секса всичко си отива.
Очевидно авторката и много други са отвъд сексуалното и вместо това предпочитат да пишат алманаци за желано поведение и дресировка на партньора - как да се държат, как да комуникират, как да се приемат и прочее ала-бали. Такова третиране на партньора като малко дете така или иначе убива сексуалното.
Не мога да не призная, че си прав. Често или жените се опитват да смачкат партньора си или търпят неща, с които те вътрешно не са ок или пък слагат маска и се държат с човека до себе си така "както трябва". Излишно усложняване на човешките отношения и временно закрепване на брак между несъвместими личности. Най-лесно е просто да открием човек със същите разбирания за живота, като нас.

# 62
 • Мнения: 4 219
Няма защо да се извиняваш, всеки споделя колкото прецени. Просто ми стана интересно. Така казано от теб не става ясно дали сте преодоляли някакви различия по между си или са били проблеми независещи от вас двамата, като двойка.

# 63
 • София
 • Мнения: 883
Доста декларативна тема. И аз, като няколко потребителки имам съмнения, че всъщност се търси конкретен "положителен" модел, който да пасне на разбиранията на авторката. Която подскача като ужилена, заговори ли се за нещо различно.

# 64
 • Мнения: 47
Така казано от теб не става ясно дали сте преодоляли някакви различия по между си или са били проблеми независещи от вас двамата, като двойка.
Различия има почти навсякъде само,че аз не бях достатъчно осъзната да видя някои неща..Но слава богу осъзнах .В началото не приемах различия,но с времето разбрах,че именно тях трябва да приемем с любов и разбиране,както той направи за мен и изчака с търпения да преодолея тези трудности,а те бяха заради моето тежко минало на ,което той беше свидетел..Казах си,той ме приема такава каквато съм,защо и аз не се опитам да направя същото..И доста време имахме проблеми независещи от нас,които с времето заедно успяхме да променим..Опитвах се в началото да променя него,но в крайна сметка разбрах,че аз трябва да се променя..

# 65
 • Мнения: 4 219
Тръгне ли човек да се променя заради партньора си, работата не е на добре...

# 66
 • Мнения: 47
Тръгне ли човек да се променя заради партньора си, работата не е на добре...
Променям се,заради себе си..
Когато попитат жените за мъжете ли се издокарват,те казват,че е не е заради тях..За грима не е заради мъжете,ама,когато някой се опитва да промени себе си за да е по-добър човек промяната е заради мъжа така ли..??

# 67
 • Мнения: 4 219
Преди да се събереш с мъжът ти нямаше ли нужда да станеш по-добър човек?

# 68
 • Мнения: 47
Преди да се събереш с мъжът ти нямаше ли нужда да станеш по-добър човек?
Тогава трябваше да съм вълк за да оцелея,защото в живота ми имаше само,зли хора,които се опитваха да ми навредят..Докато не видях него,не виждах такъв пример около мен..Той е смирен,спокоен, търпелив..Всичко,което аз съм заровила дълбоко в мен и не съм го показвала,защото много хора се възползваха от любовта и добротата ми..Той ми помогна отново да съм себе си...Но ми отне много време да се отпусна отново и да променя,някой неща в мен..

# 69
 • Мнения: 449
Всичко зависи дали имате проблеми - финансови, здравословни, и тн. Ние много си допадаме, но имаме проблемно дете и колкото и да си ни е добре, е много трудно да е спокойно в къщи. Само двамата, нямаме никакви проблеми, но като сме всички заедно не е лесно. Има разлика дали имате добро, социално, ученолюбиво момиченце или хепарактивно аутистично момче примерно. Едното изисква много усилия и на двамата. Също има значение, каква работа работите, дали е отговорна, напрегната, досадна.

Общи условия

Активация на акаунт