СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 064
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Няма как 36 от 100 да е добър резултат... Да не говорим, че повишаването от 3т. най-вероятно се дължи на повечето високи оценки в горния регистър спрямо миналата година....

# 706
Здравейте,

Ако запиша детето, в частна гимназия, преди да са свършили класиранията в системата на МОН,  това ще се отрази ли в системата.
Тоест, дали ще си загуби възможността да кандидатсва за класиранията в държавните училища ?

Ако не се запишете на първо класиране в първо желание или не подадете документи за второ (ако не сте в първо желание), отпадате от второ класиране. Затова не знам защо се нахвърлиха на една майка в темата за АК, че ще подадат документи и за ДГ, въпреки, че са почти сигурни, че ще се запишат в АК.

# 707
Здравейте дами, не съм писала тук отдавна (последно май беше за детската градина на настоящата седмокласничка) Simple Smile, та се наложи да си направя нов акаунт, старият е отдавна забавен. Изчетох всичко от тазгодишните седмокласнически теми, гледах статистика, смятах и искам да ви попитам за мнение. Ако не ви достига бал за 1-ва и 2-ра немска, но ви е достатъчен за английска или френска гимназия, бихте ли записали детето си в 35-то, за да може все пак да учи немски като основен език? За София иде реч, да поясня. Благодаря предварително на запознатите с тези училища и отзовали се Simple Smile

# 708
Няма как 36 от 100 да е добър резултат... Да не говорим, че повишаването от 3т. най-вероятно се дължи на повечето високи оценки в горния регистър спрямо миналата година....
НВО без отрицателни точки за грешен отговор страда от същия порок като изпита за АК - ако някой отбележи буква а) на всички отговори, ще има 25% в частта с избираеми отговори ей така от нищото. Затова се нормализира и ако са по 4 отговорите, за грешен би следвало да се дава -1/3 = -0.33, така че подобен подход ще доведе до точно 0 точки. Също втори модул трябва да е значително по-сложен, а не с такива тривиални задачи, така че да не са скупчени така децата в горната част. Но ако това се въведе, средният резултат ще стане съвсем плачевен.

# 709
  • софия
Ако целта е немски, бих записала детето си в 73то. За там не стига ли балът?

# 710
  • София
НВО без отрицателни точки за грешен отговор страда от същия порок като изпита за АК - ако някой отбележи буква а) на всички отговори, ще има 25% в частта с избираеми отговори ей така от нищото. Затова се нормализира и ако са по 4 отговорите, за грешен би следвало да се дава -1/3 = -0.33, така че подобен подход ще доведе до точно 0 точки. Също втори модул трябва да е значително по-сложен, а не с такива тривиални задачи, така че да не са скупчени така децата в горната част. Но ако това се въведе, средният резултат ще стане съвсем плачевен.

По-скоро трябва да се мисли за повече часове и упражения.
И може би промяна във формАта. Ако и да е различен от този на БЕЛ.

# 711
  • София
Ами те го измислиха вече - интегрирани изпити по всичко. Smirk Честито на печелившите! Sob

# 712
Ами те го измислиха вече - интегрирани изпити по всичко. Smirk Честито на печелившите! Sob
Май и ние ще сме от "печелившите" в десети клас, или греша?

# 713
Мисля, че 73-то е т.нар. 2-ра немска и традиционно е в топ 3 по бал в София (след СМГ и 1-ва немска) Simple Smile

# 714
до вдругиден ли трябва да сме си измислили реда на желанията

# 715
  • София
Не грешиш, но би трябвало нищо да не зависи от точно тези НВО.

# 716
Благодаря Smile

# 717
  • София
Май и ние ще сме от "печелившите" в десети клас, или греша?
Абе на кой му пука за 10-ти клас! Joy

# 718
  • софия
Мисля, че 73-то е т.нар. 2-ра немска и традиционно е в топ 3 по бал в София (след СМГ и 1-ва немска) Simple Smile
Да, така е. Не съм прочела, че балът не достига за нея Rolling Eyes

# 719
  • София
И аз съм от тях.
Само дето резултатите няма да са по-добри. Нищо чудно и по-лоши да станат.

Общи условия

Активация на акаунт