Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 153
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Нашето Лорели също е с някаква щипка и едно като колан. И на мен така ми се стори в магазина, че повечето колички нямат напълно изправено положение. Значи да не ме е яд, че не съм взела по-скъпа. Нещо нямах много муза и желание да избирам пак количка и просто отидохме и купихме уж само за път. Тя се оказа супер удобна и единственият минус е положението на гръбчето. Мисля, че като порасне няма да е така. (Ако изобщо седи в нея)

# 241
Ние сме с "лека" херпангина. Било вирус,някой е пипнал нещо,после той го е пипнал,ръцете в устата и ето от къде има афтички.
Изписаха коластра, витамин Ц и анафтин гелче. Педката каза,че е имал много силен организъм щом така бързо е свалил сам Т.
Тежи 9,830кг и е 75см.

# 242
Ние сме с "лека" херпангина. Било вирус,някой е пипнал нещо,после той го е пипнал,ръцете в устата и ето от къде има афтички.
Изписаха коластра, витамин Ц и анафтин гелче. Педката каза,че е имал много силен организъм щом така бързо е свалил сам Т.
Тежи 9,830кг и е 75см.

Каква коластра са ви изписали? Питам от интерес, защото съм виждала само на едни определени фирми, които не можеш да си ги купиш ако не ги поръчаш от някой, който се занимава с това и са адски скъпи.

# 243
Тежи 9,830кг и е 75см.

Каква коластра са ви изписали? Питам от интерес, защото съм виждала само на едни определени фирми, които не можеш да си ги купиш ако не ги поръчаш от някой, който се занимава с това и са адски скъпи.

# 244
  • Белгия
Здравейте, мамита.

От десетина дни имам предменструални болки, доста по-силни от преди. Дали това означава, че най-накрая цикълът ми ще дойде? Все още нищо нямам, и седя, чудя се, дали да се притеснявам или да се презапасявам наново с превръзки.  Joy

# 245
И аз не мисля, че Uwu има..на снимката ми си личи , че е по-малко от 90 ъгъла. Също е с пристягане и щипка вдигането на седалката, а не с копче. Т.е детето като е легнало и е тежко да го стягаш с щипката с една ръка..неудобно си е!

Josefin, много е хубава количката. Как се справя по БГ пътищата?
Аз си взех Ергобейби Метро и се бута тооолкова лесно и леко спрямо Балиоса. Обаче! хич не ми харесват тези малки колела. Като качвам или свалям количката по стълбите, само я тряскам в стъпалото и здраво раздрусвам детето. Къде ти с огромните гуми на Сайбекса Sad Свалянето на седалката също е измислено супер куцо. Не ми допада и спирачката как се натиска при отблокиране на колелата. Другото, което ме дразни е, че като се вдигне изцяло сенника, опира в ръцете ми. Направо ме побърква. Чудя се дали да не я продам и да огледам за някой Сайбекс пак

# 246
Dark аз взех Сайбекс изи С+. Доста лесно върви, лека е и компактна за размера на гумите. Пробвах я вече на село по поляните и върви Simple Smile

Диди най вероятно е това и при мен така беше и ми дойде преди седмица /забравила съм да се похваля/. Точно си бях запазила час за гинеколог и ми дойде....

# 247
Момичета , ние вчера кръстихме нашето момче. Държа се много добре , не плака , във водата започна да цопна все едно е във ваната Grinning накрая помрънка малко , но вече му се спеше и заради това Blush

# 248
Америкас, ти беше с Балиос С, нали? Как ти се струва като ги сравниш двете? А Балиоса как го чувстваше? На мен напоследък ми се струва много тежка, тромава, едвам бутаща се. Вчера ходих да гледам като твоята, обаче точно нея я нямаха в магазина. Та, видях Изи С. Много лека и приятно се бута, но е с малки колела, сенникът и той е малък... Днес ще ходя да тествам пак Ергото и евентуално да я пускам да се продава, докато е почти нова

# 249
Момичета , ние вчера кръстихме нашето момче. Държа се много добре , не плака , във водата започна да цопна все едно е във ваната Grinning накрая помрънка малко , но вече му се спеше и заради това Blush

Честито и много здраво да ви е християнчето.  👼

Аз мислех да правим кръщене на 15.08. но с тази корона го оставихме за догодина. Тъкмо и ще върви и ще разбира повече.
Много е хубава украсата, може ли и други снимки, че събирам идеи.😊

# 250
Честито християнче! Живо и здраво!

Ние днес бяхме на кръщене на близки и така ми се прииска и на мен да направим... ама с тоя тъп коронавирус се чудя дали да не го оставим за догодина.. защото правим списък с гости и излизат близо 40 човека (само най-най близки).

# 251
Как сте с косопада?

# 252
  • Белгия

Моят косопад спря изведнъж, преди около месец. Hug

Честито кръщене!

Тук православните църквички са предимно гръцки (самият стил, имената на светците са изписани на гръцки и т.н.) и въпреки че кой ли не ме убеждава, че е едно и също - сърце не ми дава да го направя тук.

Има го и факта, че таткото е католик и свекито заяви, че и по католическите канони щяла да го кръщава. ММ се шегуваше известно време, че ако бебчо е двойно кръстен или взаимно ще се изключат кръщенетата, или ще е двойно подсигурен.

В крайна сметка все още нямам план. Може би догодина, като се приберем в България.

# 253
Честито християнче! Живо и здраво!

Ние днес бяхме на кръщене на близки и така ми се прииска и на мен да направим... ама с тоя тъп коронавирус се чудя дали да не го оставим за догодина.. защото правим списък с гости и излизат близо 40 човека (само най-най близки).

Ние бяхме 30 човека .. на морето сме  .. ресторанта беше доста голям и открит и казаха ,че няма проблем за бройката Blush
Благодаря на всички ! Най-вече да е здрав ... Hug

# 254
Честито Християнче. Това е голям празник за семейството . ❤
Аз нямам косопад, моя премина бързо и към 5 месец спря, косата ми расте доста бързо, но пия витамини, къпя се с конски шампоан, мажа балсами, подстригвам се често.
Малката е почнала да се върти много нощем. Както е по гръб сяда и спи седнала и клюма на различни страни и пада и така по 1,2 часа доста е странно.
Тази жега никак не ѝ понася, вчера ходихме на Леденика (пещерата) и там беше хладно на поляните и като живна това дете леле рай.

Общи условия

Активация на акаунт