Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 184
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Аз му взех тези на биомеханикс ,по препоръка на ортопеда (били му по меки крачетата и трябвало хубава обувка,да сържи здраво петата )

Друг е въпроса ,че той с обувките някак не миже да свикне и ходи бос в нас и навън в двора ..
За тръшкането - същите сме .. рев и рев .. буквално започва да се тръшка ,изпъва се назад ,реве ,рак червен става .
Нашите му подариха кола .. в нея иска да се вози прав Flushed слгаш го да седне започва едно сумтене и се мъчи да се изправи .. ако няма къде да се хване започва пак да плаче .. иска само прав .. на мен също кръст не ми остана Sad

Чудя се за въвеждането на прясно мляко .. как и кога мислите да го направите ? От следващия месец кухнята (менюто ) вече е с прясно мляко ..

# 331
Биомеханикс са от най добрите!! Wink

# 332
Момичета, купихме си апартамент на морето, та бързичко гледам да обзаведем. Тук в София всяко от децата си има стая, но там няма да е така, та затова търся двуетажно легло (голямото детенце така мечтае за такова!). Въпросът е: някоя от вас взимала ли е двуетажно? От коя фирма? Не ми се дават 1000 лв. за легло, ако може да минем по-тънко ще е чудесно Wink И най-вече: да си правят доставки извън София!

# 333
Ааа значи не вървим назад с въвеждането,аз не съм давала риба и прясно мляко,белтък и алергените. Свинско няма да давам въобще. И при нас тръшкането е редовен номер за получаване  на нещо което е решила че иска да играе с него,аз обувки не съм купувала все още,скоро няма да ходи,тя даже не се изправя още сама само се повдига до колене и до там. Има време ще се отпусне. 
Novichka1 За легло на 2 етажа може да провериш във Икеа,скоро ни се наложи и ние търсихме за вилата която даваме под наем и цените са прилични около 550 лв с матраците ще ти излезе.

# 334
  • Белгия
Америкас, обувките са Bopy (Bopy.fr) - естествена кожа и укрепена пета.

Прясно мляко давам в попара със сирене или само с бисквитки. Кисело мляко давам обикновено за следобедна закуска с плод.

Риба и аз не съм давала. Animal Fish

Фен съм на Икеа. Misc Wrench Но не знам как са в България с доставката. Бяхме поръчали миналата година матрак за спалнята от там 180х200, 80 евро доставка платихме. Наскоро исках да поръчам един малък допълнителен матрак за едно легло/диван, което сложихме за игра на двора на малкия (около 30евро цена, размер 120х60) и пак искаха 80 евро. Ми не го взехме тогава - чакахме да отворят магазина и сами си го взехме.

# 335
  • Пловдив
Ехе , честито! Къде на морето? Аз съм фен на созопол и си мечтая там или околооо там Simple Smile)
Иначе за обзавеждане - с 2 ръце икея. Варна има склад дори и доставят по морето сигурно. Освен това са практични изчистени и имат леко по-скъпи серии, които са прекрасни.
Относно тръшкане - тръшка се . Обаче да тръгна да й взимам нещо от ръцете , което не е животозастрашаващо(примерно малко топче, опасен уред и.т.н) , не й дърпам нищо. За мен е грешно да се дърпа от току що тръгналите да опознават света деца ( освен както писах ако не ги застрашава пряко). Особено играчки , предмети.
Обувки ..не съм купила. Има време
Днес сме на 10 мес!! Тортата като стане ще снимам!!

# 336
Здравейте, понякога и малката се сърди ако ѝ взема нещо, но чак истерии няма. Разбира се аз взимам само опасните неща, като обяснявам защо го правя и ѝ давам нещо дрего в замяна. Оставям я да опазнае средата сама (като ѝ обяснявам кое какво е и за какво служи). Ако е крива мрънка повече като взема нещо съответно.
Снаха ми взеха двуетажно от икеа много е хубаво, до Варна/ Бургас и района доставката е на нормални цени.
Аз не съм давала мляко, но ще започна с козе заради дерматита.

# 337
Диди много са яки тия Бопи обувки, за съжаление ние в Бг нама как да купим, нито пък намерих чужд сайт който да доставя до бг.....

# 338
  • Пловдив
Америкас , и твоите са хубави! Нормално в Белгия и навсякъде всъщност да има различни неща.
 Обаче и в Австрия няма всичко, което пък е в Бг. Човек си живее добре и без да е така наясно. Сега съм доволна като съм си в Бг. Виждам само позитивите!
Има едни Superfit обувки в Австрия. Геокс също доста. Richter също. Харесвам Camper много. Ще избирам като се приберем в Австрия нещо от там. В Бг без това ни е рано сега...
Едно време все взимах и аз непопулярни обувки за нашия пазар - Gios eppo, Agatha ruiz de la prada, See Kai run...хубави са. Но сега не бих подивявала така по тях, наситено ми е откъм стоки ежедневието.

# 339
Аз купих оттук от този магазин буйки Беко за 27 лв, много са хубави, ест.кожа. Те дават см на ходилото и трябва да се прибави 1 см отгоре на ходилото на бебчето. Доволни сме меки, високи да обгръщат глезена https://bebeshkidreshki.com/catalogsearch/result/index/?dir=asc& … D0%B9%D0%BA%D0%B8

# 340
Ние с буйки на Колев , но са летни и скоро ще трябва да взимаме други. Някой има ли впечатлени от primiggi? Мислите ли за рожден ден вече? Препоръчайте място с хубав детски кът, защото ще имаме доста гости с по- големи деца

# 341
Чакайте да не бързаме за рожденият ден. Предчувствам че сега септември и октомври пак ще ни кажат че в зле короната и не е ясно какво ще стане......
Точно вчера се чудихме с една мама дали заведения с детски кът ще работят въобще.
Вие какво мислите по въпроса?
Дали само в моята глава е този филм Grinning

# 342
  • Белгия
Мое лично мнение е, че короната ще си съжителства с нас още доста дълго време. Mask Тук заразените в момента са много повече от март месец, но мерките според мен са доста хлабави и неефективни. Пък и на хората почва да им писва и не винаги ги спазват.

Аз изобщо не съм си представяла рождения ден на малчо като многолюдно събитие. По-скоро само с най-близки от семейството и две торти Birthday - една за ядене, а с другата бебчо да се омаца от глава до пети докато го снимаме и умилително охкаме и ахкаме. Blue Heart

# 343
Привет и от мен!
И аз тъкмо обмислям как да празнуваме рождения ден. Надявам се да няма забрани, защото имаме близки, които още не са я виждали и ми се иска за празника да се съберем.
Записах я н кухня от утре, надявам се да й хареса, че в момента нямам никакво време да готвя, все пътуваме и т.н. и да не яде все бурканчета.

Иначе новата й стая стана уникална. Бих живяла там с нея 😁😁😁🥰

# 344
Бамболина, честита нова стая! Да е много щастлива с нея!!! Само смях от там да чуваш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт