Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 105
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Ами аз четох за коланите, че уж не спомагали за прохождането, ама то и като го държиш за ръчичките май е същото. Моят още не може да стои съвсем сам прав и сигурно като се научи това да прави и ще проходи. Една рехабилитаторка ми беше казала, че не е нужно и не трябва да се водят за ръцете, а да се оставят само да си тръгнат като решат, ама малкия си е мераклия 😁

# 586
Ами аз четох за коланите, че уж не спомагали за прохождането, ама то и като го държиш за ръчичките май е същото. Моят още не може да стои съвсем сам прав и сигурно като се научи това да прави и ще проходи. Една рехабилитаторка ми беше казала, че не е нужно и не трябва да се водят за ръцете, а да се оставят само да си тръгнат като решат, ама малкия си е мераклия 😁
И аз избягвах до последно воденето за ръце и го отлагах, но преду 2 седмици тя сама поиска и оттогава правим ссмо това или гледа песнички 😁😁😁

Честит рожден ден на всички бебчета, които вече станаха на 1 годинка. Да са живи и здрави! 🥰
Нашият ден е утре иии нямам търпениеее ❤

# 587
Здравейте мами!
Нашият рожден ден беше в събота. Беше страхотно. В планината, времето беше супер... Изкарахме си разкошно. Малкият беше много послушен, спа нормално, яде нормално, всичко беше супер. Вечерта като заспа, ние си допразнувахме до 12 и нещо.
Хубави празници на всички!

# 588
Честит рожден ден на днешните бебета!
Аз имам колан, но го използвах след като стана стабилен, то преди това е трудно да се използва пък и не мисля, че е добре за гърба и за правилното учене на ходене.
Воденето за ръка нищо не го отменя, освен да не ги водите и те сами да се движат по мебелите само. Дарио вече ходи съвсем сам и чак сега мога да кажа че тоя колан е добре, просто за да не тичам след него приведена и да вардя, но като реши да пада го пускам да си падне, не го оставям да ми виси на колана, важно е да се “научи” да пада правилно- по дупе или ръце напред.
Иначе и мен освен кръст, ми е изтръпнала едната ръка от носенето, боли ме бъбрек и ме е страх да отида на лекар, че да не ми измислят друга диагноза......
Все повече започва да ме хваща яд, че на 20 не съм родила първо Grinning

# 589
Аз един ден не съм го водила да ходи,той искаше да стой прав и се хващаше за нвщо и се изправяше.Три дни след рождения ден се изправи сам да се подпира на мебел и направи две крачки и падна😁 и оттогава само това прави и вече си ходи от стая в стая.Не ходя по него да го пазя удря се реве и след 5мин пак почва.Спести ми воденето за ръка че на мен кръста ми е много зле.

# 590
  • Пловдив
Ехааа, вие сте много смели. Ние сме оставяли детето броени пъти на земята. То лази и става, но не ходи само още. И първото около 1 и 3 месеца ми проходи. Нея повече я оставях..сега това дете само в ръце. Даже е постижение,че изобщо иска до ходи и знае как. Ха ха
Честити рожденни дниии....моята идея се избистря. Ще се снимаме в някой парк с торта и ще я омазваме и ще има балонче 1ца и хубав пейзаж. Гости - не , мерси. Догодина или..когато детето си покани само хаха.

# 591
Здравейте ! Да са ви живи и здрави рождениците !
При нас положението не е розово ... преди няколко дни започна да вдига лека Т - 37-37.2 . И в събота започна да се покачва. Отидохме на лекар и той каза , че не било страшно. През нощта се събуди и започна да трепери цялата, а устните и посиняха. Нямате си на идея колко се стреснах. Газ към спешното , там се опитаха да и сложат абокат 20 мин- боцкаха я , а тя пищя от ужас . Накрая ги накарах да спрат и си я прибрах . Сега е на антибиотик и периодично пак сваляме Т. Било от вирус . Пазете си бебчетата , че е страшно. Елица за пръв път вдига Т и аз се паникьосах направо.

# 592
Така е, има вирус. Ние всички вкъщи го изкарахме..

# 593
Охххх това е ужасно преживяване! Бързо да се оправя!

# 594
Да има вирус децата с които Виктор си играе всичките бяха със сополи, само сополи. Сега и аз съм болна. Надявам се Виктор да не се разболее макар че аз от събота съм така. Температура нямам само и единствено носа ми е запушен и от време на време кашлям. Добре че до рожденния му ден има още доста време та поне ще оздравея.

Къде ще правите рожденните дни на мъниците?

# 595
Добро утро, момичета! Днес моето момиченце става на 1 годинка. Направо не знам кога мина това време 😊🥰

В неделя се снимахме на мястото, на което беше сватбената ни фотосесия, и където се снимах като бременна. Станаха страхотни снимки. Днес съм поръчала торта и ще я снимам вкъщи с нея. После ще ви покажа как стана, а самото парти ще е в събота, с много гости и ще видим как ще е тогава 😁

Хубав ден на всички!

# 596
Здравейте и от нас. 
Честита първа годинка на всички, които пропуснахме тези дни! Да са здрави и много щастливи!🎉🎈🎂👼

Аз съм почти готова с организацията на нашия ден.
Ще правим р.д.,питка за прохождане и кръщене...та тази седмица ми беше супер напрегнато и притеснено.
За капак и настинало бебе и батко,но се оправят.
Всичко е купено,опаковано и приготвено,поръчах торта и украса,само за в църквата имам малко за дооправяне и предметите за прохождането.
Вчера бях на фризьор и не ме направи точно както исках,но...здраве да е!
Емо си проходи сам,както си пълзеше сам започна да се изправя и прави крачки,не съм го учила. А сега даже вече и бяга,пада,става...вече съм 47кг,не знам още колко ще сваля.
Спи по 2,3 пъти на ден,всеки път различно,няма определен режим.
Имаме две зъбчета долу и един горе,скоро и втория ще се покаже.
Бързо възстановяване на болните мъници, и при нас върлува вирус и много не го вадя между хора,дано отмине скоро.

# 597
  • Враца
Здравейте, момичета!
Подарявам столче за хранене!
Не е в идеално състояние, но върши работа. Ако ви трябва нещо за проба /дали детето ще седи в столче/ или пък за второ място, за да не носите като ходите у бабите- може би ще ви е полезно.
Пишете ми на лични, за да разменим телефони и да ви изпратя снимки.
Имам и дрешки за момченце на възраст 2г, също ги подарявам.
От София съм, само лично предаване!

# 598
Bambolina, Честита да ти е Никол!
Да бъде здрава и да имате прекрасни моменти заедно!

И нашият наближава, тортата е поръчана, ще бъде с Пепа пиг. Ще го направим в заведение, но само с баби и дядовци.

Хайде и да качвате снимки от тортите поне!

# 599
  • Белгия
Здравейте от белгийските "планини"!

Честит рожден ден на всички мъници, ние сме в събота. Взела съм украса, балони. Ще сме само семейно и ще се радваме на Виктор, който се надявам да благоволи да почовърка тортата си достатъчно дълго, че да го снимаме. Birthday

Общи условия

Активация на акаунт