Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 100
  • 755
  •   1
Отговори
# 600

Такава бешвще нашата и беше много вкуснаа.

# 601
Честити октомврийчета,
Ние сме към края на месеца, но вече стягаме кръщене и рожден ден 2 в 1, за прощапулник не сме готови хахахах
От сега се притеснявам как ще се организирам със спането, че да може да е наспан и да издържи максимално дълго в добро настроение, но бабите и те ще са на линия, така че ще има кой да го дундурка....

# 602
  • Пловдив
Бамболина , честита годинка!! Ех!!! Да сте живи и здрави и всички, покрай нея! 😗

Добре, че сте вие, че да набирам идеи и емоции ...
Благодаря за поздравите от гората, тжва спален вагон ли е или мобилна къща?! И ние скоро бяхме на един къмпинг, където имахме температура и изкарахме вируса , за който говорите. Бяхме леко луднали, но пък и там беше страхотно.
А онзи ден бяхме на тикви, тук е масово това тиквено време и се яде, посещават ферми около виена и какво ли не с Тикви. Хах

# 603
Красота!!!
Обожавам Виена. Там ми е сърцето.
Тази е първата година, в която не изкарвам поне няколко седмици през лятото там. Липсва ми ужасно! Благодаря за хубавите снимки!!!

# 604
Честити октомврийчета.

Ние сме към края на месеца, но вече сме почти готови. Балоните за украсата са взети, тортата с останалите сладки неща са поръчани, детския кът е запазен. Остана само поканите да направя и да се надявам всички деца да дойдат на рожденния му ден 🥳.

Кръщенето тази година отпада, но ММ каза че ще го кръстим другата година лятото, тъкмо ще се съберем и с роднини и приятели.

# 605
  • Пловдив
Красота!!!
Обожавам Виена. Там ми е сърцето.
Тази е първата година, в която не изкарвам поне няколко седмици през лятото там. Липсва ми ужасно! Благодаря за хубавите снимки!!!

Красиво е, като има и слънце даже още повече.
Прави един тест и пристигай хаха.
Ето на центъра малко снимки, ние живеем близо и всеки ден сме като едни туристи

# 606
Благодаря ви, момичета! Денят мина бързо, в напрежение, смях, игри, мазане и т.н. 😁

Днешната торта си беше за размазване само 😁

За дъската нямах време да творя, но пак добре се получи, като за пълна импровизация 😁

# 607
Благодаря ви, момичета! Денят мина бързо, в напрежение, смях, игри, мазане и т.н. 😁

За дъската нямах време да творя, но пак добре се получи, като за пълна импровизация 😁

Дъската в супер. Да ви е жива и здрава. Тортата ми хареса много, с френската сметана ли е? И откъде я поръча?

# 608
  • Белгия
Това е караваната, която неотдавна купихме. Сега я изпробваме за първи път и е С-У-П-Е-Р! От време на време повалява, но е толкова свежо и красиво! Всеки ден горски пътечки, замъци сгушени в хълмовете, есенни цветове.. Всеки ден ми дайте това вместо забързания град! Heart

# 609
bambolina7 , desuni Да са Ви здрави дечицата! Щастливо детство!
🎉🎈🎂🎂🎈🎉

Тортата и дъската са страхотни!
Караваната също,а за Виена нямам думи...😍

# 610
Диди ние сме с кемпер и също е много яко!
От както го имаме, забравихме какво са това хотели и да се съобразяваш с хиляди неща. На мен понякога ми липсват де Wink
На бебето много му харесва в кемпера и спи толкова по добре там, направо ми идва да се преместя в него да живея ако ще спим. Grinning

# 611

Дъската в супер. Да ви е жива и здрава. Тортата ми хареса много, с френската сметана ли е? И откъде я поръча?
Тортата я поръчах на едно момиче в Търново. Има сладкарски цех, като я помолих да не е многи сладка, а моделът харесах в интернет.
Дъската е от интернет също, надявям се като порастне да си рисува по нея, а не по стените 😁

# 612
  • Пловдив
Бамболина , ще си направим и ние подобна на твоята торта за размазване. Със сметана отгоре е.най-яко да се маже предполагам?! Ще опека и изрежа два кекса и насложа един върху друг и ще я покрия със сметанени цветчета. Все ще мяса. Хахах .
За ядене искам веганска със авокадо и блат от фурми. Дали има рецепти някъде за торта от авокадо. Влече ме зеленото. Ще я ядем и трябва да става. А ако става и за Атанас узунов диетата, че имаме гост на нея...още по -добре!

# 613
Нашият празник мина днес, беше хубаво 🥰

# 614
Бамболина, чудесно е! Да ти е жива и здрава кукличката!

Аз днес съм се отдала на ... зимнина! Ха-ха!
Чушки замразяваме, сложихме зелетооо, мъжът ми пече чушки... ох, мирише на зима. Уютно е Simple Smile

Нашият празник е след седмица, ще го празнуваме вкъщи с най-близките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт