Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Пак се включвам с въпрос..
На снимката е един известен "инфлюенсър" в Инстаграм, cyrille_laurent. Като цяло е компетентен и го следя, та ми направи впечатление, че има едно хлътване на мястото на "гневната" бръчка. На клипчетата е още по-очевидно.

И при мен се е образувало точно същото и се чудих дали това е хлътването след ботокс, за което говорят някои хора?
Както писах, слагаха съм 2 пъти по 20 единици.

# 151
Благодаря за отзивите за Генезис лазер, ще помисля дали да го правя.

Аз съм го правила два пъти. Абсолютно никакъв ефект нямаше при мен.

# 152
Записах си час при д-р Чолакова.

# 153
  • Варна
Пак се включвам с въпрос..
На снимката е един известен "инфлюенсър" в Инстаграм, cyrille_laurent. Като цяло е компетентен и го следя, та ми направи впечатление, че има едно хлътване на мястото на "гневната" бръчка. На клипчетата е още по-очевидно.

И при мен се е образувало точно същото и се чудих дали това е хлътването след ботокс, за което говорят някои хора?
Както писах, слагаха съм 2 пъти по 20 единици.
Ох не мога да помогна, ама този и аз съм го гледала и е голяма гротеска. Не го знам какво се прави, но изглежда ужасно. Бях му гледала клип за продукти на Biologique recherche и доста тъпи неща каза за продукти, които не е ползвал.

Искам да попитам, някой има ли отзиви за Sunekos 200?

# 154
  • София
Привет, момичета Simple Smile
Записвам се с подновен Ботокс и Радиес от вчера в Дерма акт при д-р Чилингирова.
За сега съм доволна и с нетърпение ще следя разгръщането на филъра. Наблегнахме на скули и брадичка и резултата ми допада доста. д-р Чилингирова е мн внимателна и обяснява мн внимателно имам само една малка синка на брадичката.Simple Smile

# 155
Здравейте момичета .Венус Легаси или Плазмо терапия.Може ли мнние.Мазна кожа, разширни пори 45 г.

# 156
Венус легаси не топи ли мазнини?

# 157
Един бърз въпрос,  колко е времето за ретуш на ботокса? Знам, че обикновено е около 10-14 дни, ако съм направила ботокс на 8-ми, ок ли е ретуша да бъде на 17-ти или е рано?

# 158
  • BG
Един бърз въпрос,  колко е времето за ретуш на ботокса? Знам, че обикновено е около 10-14 дни, ако съм направила ботокс на 8-ми, ок ли е ретуша да бъде на 17-ти или е рано?

Аз правя ретуш на 14-тия ден.

# 159
Здравейте, момичета . На 29 години съм и преди 2 дни си направих първата естетична процедура по лицето.  Скин бустер Рестилайн.  Имам изразени назолабиални бръчки,които много ме дразнеха.  Те се повлияха ,но май не ми е достатъчно .
С Докторката обсъждахме челото там имам доста изразени мимически бръчки, но за ботокс все още ме е  страх . 
Докторката ми каза ,че имам двойна брадичка. До сега не забелязваха това ,но откакто ми каза наистина се замислям  за брадичката . Според вас тази част от лицето играе ли роля на изражението., понеже до сега само назолабиалните ми се набиваха  на очи.
И последен въпрос каква е разликата между бустер и мезотерапия?Виждам някакъв ефект от бустера, но ми се иска да е по изразен.  И за филъри на брадичката има ли някоя от вас ,която е правела . Малко се притеснявам ,защото съм чела за странични ефекти при някои бустери.  Много благодаря

# 160
  • Варна
Към въпроса си за Sunekos 200 добавям и за Carbon peel. Има ли добър ефект и 350лв една процедура ли е или някакъв пакет (в на Денкова ценоразписа гледах).

# 161
Здравейте, момичета . На 29 години съм и преди 2 дни си направих първата естетична процедура по лицето.  Скин бустер Рестилайн.  Имам изразени назолабиални бръчки,които много ме дразнеха.  Те се повлияха ,но май не ми е достатъчно .
С Докторката обсъждахме челото там имам доста изразени мимически бръчки, но за ботокс все още ме е  страх . 
Докторката ми каза ,че имам двойна брадичка. До сега не забелязваха това ,но откакто ми каза наистина се замислям  за брадичката . Според вас тази част от лицето играе ли роля на изражението., понеже до сега само назолабиалните ми се набиваха  на очи.
И последен въпрос каква е разликата между бустер и мезотерапия?Виждам някакъв ефект от бустера, но ми се иска да е по изразен.  И за филъри на брадичката има ли някоя от вас ,която е правела . Малко се притеснявам ,защото съм чела за странични ефекти при някои бустери.  Много благодаря

Бустерът е за освежаване, но не дава обем, а и препоръчват поне няколко процедури да се направят в интервал от около месец между всяка. И аз сложих преди седмица и август отново.
За мен двойната брадичка е неприятна, защото прави долната част на лицето отпусната, абе не ми харесва накратко Grinning Има апаратни процедури - при мен не е толкова изявена, но ще направя наесен или през зимния период една серия.
Самите назолабиални зависят много и от структурата на лицето - може да се постигне ефект с филър в скулите. Най-добре си го обсъдете с лекаря. Понякога ние виждаме неща, които ни дразнят, но са част от анатомията ни и това ги прави естествени за нас. Поне това е моето наблюдение.

# 162
Момичета, аз тези дни гледам снимки на Ванеска на бодишейпинг с конци. Резултатите наистина са доста добри, но...заслужава ми си, при условие, че резултатът не е траен?

Слага конци и за двойна брадичка

# 163
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, някой правил ли си е интервенции при д-р Дарина Кръстинова. И като цяло кои според вас са добрите лицеви хирурзи в България?

# 164
Благодаря за отговора.  А какви  са апаратните процедури.  Аз исках да си правя РФ лифтинг но докторката каза че не е препоръчително ,заради бустера
Скрит текст:

Бустерът е за освежаване, но не дава обем, а и препоръчват поне няколко процедури да се направят в интервал от около месец между всяка. И аз сложих преди седмица и август отново.
За мен двойната брадичка е неприятна, защото прави долната част на лицето отпусната, абе не ми харесва накратко Grinning Има апаратни процедури - при мен не е толкова изявена, но ще направя наесен или през зимния период една серия.
Самите назолабиални зависят много и от структурата на лицето - може да се постигне ефект с филър в скулите. Най-добре си го обсъдете с лекаря. Понякога ние виждаме неща, които ни дразнят, но са част от анатомията ни и това ги прави естествени за нас. Поне това е моето наблюдение.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 21:05 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт