Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Днес бях на консултация при д-р Ванеска. Нейното предложение беше - бейби ботокс за повдигане на клепач, филър в брадичката и конци Аптос за овала на лицето. Ще започнем с ботокса и филъра, а конците каза - есен-зима.

# 166
Днес бях на консултация при д-р Ванеска. Нейното предложение беше - бейби ботокс за повдигане на клепач, филър в брадичката и конци Аптос за овала на лицето. Ще започнем с ботокса и филъра, а конците каза - есен-зима.

Какъв филър в брадичката планирате?
Аз поставих преди време Волюкс, но честно казано не съм доволна от трайността.
Маркетират го като плътен и дефиниращ, но разговарях с лекари, които ми казаха, че всъщност не се е оказало точно така, както и че самият филър се "разлива" в околните тъкани.

# 167
  • София

Маркетират го като плътен и дефиниращ, но разговарях с лекари, които ми казаха, че всъщност не се е оказало точно така, както и че самият филър се "разлива" в околните тъкани.

Teosyal Ultra Deep - каза, че е твърд филър и е подходящ.

# 168
Дайте мнение за Teosyal RHA 2?
Нящой слагал ли е?
За нозобиални ме интересува
Да попитам и за биостимулиращия филър
Елансе, който го довот до 1 или 2 г
Доста е скъп

# 169
Аз съм с RHA 2 в устните,и съм доволна много.Аз като цяло съм фен на Теоксан,и изцяло с техни филъри съм.
За назолабиал не зная обаче.Там не съм слагала нищо.Но филъра според мен и ок
Дайте мнение за Teosyal RHA 2?
Нящой слагал ли е?
За нозобиални ме интересува
Да попитам и за биостимулиращия филър
Елансе, който го довот до 1 или 2 г
Доста е скъп

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 21:04 от bubanka

# 170
Здравейте момичета .Венус Легаси или Плазмо терапия.Може ли мнние.Мазна кожа, разширни пори 45 г.
Аз съм доволна от плазмотерапията. Ефектът не е уау, но кожата ми стана сочна и свежа.

# 171
Цитат
Докторката ми каза ,че имам двойна брадичка. До сега не забелязваха това ,но откакто ми каза наистина се замислям  за брадичката . Според вас тази част от лицето играе ли роля на изражението., понеже до сега само назолабиалните ми се набиваха  на очи.
Много голяма роля. Аз имам близки с двойна брадичка и забелязвам, че те не си я забелязват, защото човек вижда себе си фронтално, а другите го виждат обемно. Преди години много ме беше яд, че една приятелка, с явна гушка, се подстрига на много къса черта, с което си причини една неприятна дебела шия, но не посмях да и кажа, че хич не е ОК.

# 172
Цитат
Докторката ми каза ,че имам двойна брадичка. До сега не забелязваха това ,но откакто ми каза наистина се замислям  за брадичката . Според вас тази част от лицето играе ли роля на изражението., понеже до сега само назолабиалните ми се набиваха  на очи.
Много голяма роля. Аз имам близки с двойна брадичка и забелязвам, че те не си я забелязват, защото човек вижда себе си фронтално, а другите го виждат обемно. Преди години много ме беше яд, че една приятелка, с явна гушка, се подстрига на много къса черта, с което си причини една неприятна дебела шия, но не посмях да и кажа, че хич не е ОК.

Благодаря

# 173
Еми, кога Ви е часа за бейби ботокс и филър?
 Аз също бях на консултация преди дни при д-р Ванеска, ще слагаме (за първи път) бейби ботокс и филър под  очи, с цел повдигане  и очакваме, че ще даде ефект и върху назолабиални и няма да има нужда там от филъри. 
Записахме час за август, дни преди това имам час за микроблейдинг. Мисля, че е важно да направя микроБлейдинга преди ботокса, но нямаше по скорошен час и малко се притеснявам с току-що направен микроблейдинг и ботокс, какво ще се получи... Simple Smile  Ще имам няколко дни с по силно изразени вежди, пък и повдигнати нагоре..., Simple Smile) но ако всичко е наред и с двете неща, няколко дни или седмици ще издържа, докато цвета се нормализира...

Това е много лека(за карбонов пилинг), освежаваща тена процедура, подходяща за мазна кожа, според мен изключително завишена цена за такава процедура. Преди време си бях правила пакет от 3 или 4 процедури, свежа кожа, избистрен тен, но по скоро моментен ефект, нищо особено Simple Smile

Към въпроса си за Sunekos 200 добавям и за Carbon peel. Има ли добър ефект и 350лв една процедура ли е или някакъв пакет (в на Денкова ценоразписа гледах).

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 09:29 от bubanka

# 174
  • София
Stefanova, записах час за 18 август. И аз за първи път ще слагам ботокс.

# 175
Зачетох се в една стара тема, където се споменава микронидълинг. Алена, ти беше писала, че жената оператор имала кожа като на дете. Разрових се и виждам, че се посочва като ефект и подобряване на контура. Според вас, може ли да помогне при леки увисвания около брадичката? Нещо като на снимката, но не толкова изразени:

PS Какво е бейби ботокс?

# 176
Малка доза ботокс .......  с цел  превенция , за да се избегне задълбочаването на проблема.

Like Smoke , защо не си доволна от Juvederm Volux ?
Teosyal дали няма да задържа много вода ако е поставен там ?

Teosyal Ultra Deep - каза, че е твърд филър и е подходящ.

# 177
  • София
Аз ползвам от три месеца дермаролер като преминах от 0.5 до 1мм. С последното имам само две сесии. За това време, съчетано с домашното Хайфу, определено имам голямо подобрение в еластичността, свежестта и цялостния вид на кожата. Представям си ефекта от салонна терапия, а и в темата имаше снимки. Резултатите обаче не са мигновени и си трябва време. Следващата ми покупка ще е дерма пен.

Да не е спам- за другата седмица имам мезо с 3 мл. Сайфа рич. После съм замислила три зони ботокс+назо филър.

Излязоха намаленията в Дерма акт Simple Smile

# 178
  • Варна
Сега забелязах, че и Гала има въпросното хлътване, за което споменахте наскоро. Но дали е ботокс или е от мигрира филър в гневна?
https://www.instagram.com/p/CCyraE1pW9H/?igshid=1aa0xu05m2ai

# 179
  • Варна
За мен при Гала е някакъв белег, не знам, винаги го е имала сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт