Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 825
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,много полезни теми сте отворили.
За Дерма акт,аз също съм правила устни при Трендафилова,с много убождания. Много съм доволна.
Аз също исках да си запиша час при нея и да се възползвам от промоциите, но пък на мен от рецепция ми казаха,че дори и да предплатя, трябва да използвам услугата до края на август и не могло септември. Тази година искали така да бъде.
Да де, но аз съм им редовен клиент и е малко некоректно, та на 24 съм на проверка на ботокса, който ми слага Трендафилова при Клаклова. Та мисля тогава да засегна въпроса за предлагането и ползването на процедурите през септември, с оглед на това, че съм редовен клиент,а моят лекар го няма и няма часове.

ДХЗ, на теб от клиниката ли ти казаха, че може с предплащане?

Beeps, през какъв период правиш дермаролер и след него непосредствено ли правиш и хайфуто?

# 196
Ха, на мен също ми казаха по телефона, от Дерма акт, че мога да предплатя процедура и да я ползвам септември месец. Специално се интересувах от лазерните процедури и ми казаха, че сега не е подходящо да се правят, но мога да закупя процедура и да я ползвам септември. Дано го уточнят този момент и да го отбележат на страницата, защото би било много неприятно.

# 197
  • Sofia
На страницата им във ФБ пише,че може да се ползва цял септември.Ако по телефона са дали друго инфо по-скоро е било объркване,а не тенденциозно

# 198
Цикатридина ли препоръчвахте срещу белези ?
Имах херпес симплекс, който ми беше над устната и сега ме е страх да не ми остане белег тъй като раничката почти е зараснала .

# 199
Здравейте! Сложих 1мл хиалурон в устните, но забелязах, че устната ми не е симетрична. Слагах го миналия четвъртък. И си мисля, че отокът би трябвало да е спаднал. Как се процедира в подобна ситуация?

# 200
  • Варна
Alethea , спрея не знам дали ще ти е удобно да го ползваш, срещу белези, може bio oil също, Содермикс, Белекс.. Едва ли ще остане белег, но ползвай слънцезащита.
Лято, може ли снимка? Ако е фрапиращо може да отидеш за корекция, но моят съвет е фа изчакаш, седмица е малко, сякаш. Понякога си въобразяваме, съм забелязала, затова питам за снимка.

# 201
  • София
Вчера записах за началото на август ботокс и филър при Чилингирова, която ще посетя за първи път (лекари, включително и за секцио съм го правила, избирам по снимка и не съм имала фал хаха). Никакви притеснения нямам, че е млад специалист и т.н. Потвърдиха ми, че предплатеното до 31.08 може да се ползва до 30.09.
КРР,
Скрит текст:
0.5 правих на 2 седмици, 1 мм. през три. Кожата е супер жадна след това; пие 3 пъти повече серум/продукт. Хайфу машинката, разбира се, не я пускам веднага- гледам да минат няколко дни. Нямам нерви обаче да се занимавам много дълго. По 30-ина минутки няколко пъти седмично и то не системно. Ползвам и третиноин, за който също съобразявам да не слагам някакви дни след ролера.

# 202
В момента мажа с био ойл, крем невен, дори дефламол по едно време  ама не минава това чудо .
И много ме притеснява да не остане белег, защото се намира точно над горната устна и за жалост не е малко .

Затова се чудя на спрея или крема Цикатридина . .....

# 203
  • Варна
Цикатридина ли препоръчвахте срещу белези ?
Имах херпес симплекс, който ми беше над устната и сега ме е страх да не ми остане белег тъй като раничката почти е зараснала .
Имах преди години. С какво ли не мажех. Мина със Здраве и нямам белег.

# 204
  • Варна
Нищо повече няма да ти свърши спрея, с талк е и не е подходящ за това място, на крема състава не е нищо особено. Това, което правиш е добре и достатъчно за възстановяване на кожата, но за самият херпес помага единствено Ацикловир, предполагам знаеш това. За белег, конкретно по - целенасочени са Содермикс и Контрактубекс.

# 205
  • София
alethea, контрактубекс имат и лепенки за белези, освен крема. Скъпички са обаче; кремчето е към 15 лв.- лично пробвано и препоръчвам.

# 206
Всъщност херпеса ми изчезна благодарение на Зовиракс Дуо, но това което остана е тази рана и се опасявам да не остане белег, защото е голяма и е над устната ми .
Затова и не знам с какво още да я мажа .
Офффффф много ми е криво .

# 207
Добре, аз пак ще питам... искам да си направя антицелулитна мезотерапия в Дерма акт и ако може, някой който познава лекарите там да ми препоръча лекар специално за това.

# 208
alathea, виж терезиен ойл, много го хвалят, аз в момента го ползвам за белег от операция, но е доста скъп!

# 209
Благодаря, виждам че има и малки опаковки от него може и да го пробвам .

Общи условия

Активация на акаунт