Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 825
  • 743
  •   2
Отговори
# 210
Момичета, запалихте ме и мен с това Дерма Акт, а как знаете кое да заплатите предварително, че после да го ползвате, на консултация ли първо ходите? Гледам, че има много варианти на ботокс, а не съм сигурна кой ще е подходящ за мен, или разните там други процедури Simple Smile)))

# 211
Привет, момичета! Надявам се за в бъдеще след като родя по-често да се засичаме тук, но сега въпросът ми е мога ли да си направя скинчек въпреки че съм бременна?

# 212
Не съм питала изрично докога може да се ползва предплатената процедура,  досега беше и септември.
Аз ще ходя края на август и затова не съм се интересувала
Ама са крайно зле администраторките понякога!!!

# 213
  • Варна
Аз пък намерих тази процедура с дезоксихолевата киселина за двойна брадичка във Варна, в Pearl skin и мисля да ходя на консултация. hybrid, благодаря Stuck Out Tongue Winking Eye
ivka_smile, ходи ли на консултация за двойна брадичка? Всъщност тази процедура, за която говориш в Pearl skin е Belkyra или не? Все още съм в търсене на добра естетична клиника /лекар/ във Варна...

# 214
Аз си слагах мезоконци на шията, че си беше доста повехнала. Ефектът е по-явен и добър, отколкото на лицето ми. И си мисля, че също така добре ще подействат на двойна брадичка. Навивам мъжа ми, ама той си се харесва с гушка. Мъж! Те винаги са влюбени в себе си.

# 215
Аз си слагах мезоконци на шията, че си беше доста повехнала. Ефектът е по-явен и добър, отколкото на лицето ми. И си мисля, че също така добре ще подействат на двойна брадичка. Навивам мъжа ми, ама той си се харесва с гушка. Мъж! Те винаги са влюбени в себе си.
Къде си правиш конците?

Аз като питах за моята шия Ванеска ми препоръча филъри, а не конци.
С лицето или вече свикнах или съм забравила какво беше увисването преди, но ми се иска да беше още по-изразен ефекта. За съжаление конци чак след 1.5г може пак, а дотогава ще пробвам филър в назолабиланите и марионетните.

# 216
Във Варна, при д-р Узунова. Сложих през три месеца конци, защото искам много наведнъж, но тя иска да е постепенно, за да виждаме ефекта.
Аз съм по-смела от нея, но като гледам по видеоклипове какви количества слагат, искам като ме боли, да е на един път и да се приключва.

# 217
  • Варна
Аз пък намерих тази процедура с дезоксихолевата киселина за двойна брадичка във Варна, в Pearl skin и мисля да ходя на консултация. hybrid, благодаря Stuck Out Tongue Winking Eye
ivka_smile, ходи ли на консултация за двойна брадичка? Всъщност тази процедура, за която говориш в Pearl skin е Belkyra или не? Все още съм в търсене на добра естетична клиника /лекар/ във Варна...
Ходих, но избрах д-р Светлана Узунова от Аура, защото ми е съвсем близо, а и не само. Направих 1 процедура, още имам оток и не може да се види резултата, мисля месец. Според нея най - много да се наложи още 1,всъщност по - вероятно е. 160 лв общи за двете процедури. Не са Белкира и на двете места, в Аура е Aqualyx продукта, мисля че и в Pearl skin, защото цената в сходна. Много съм доволна от консултацията и отношението на д-р Узунова.
milanda, разкажи за конците при д-р Узунова повече, доволна ли си?

# 218
Гледам остърганите женски кореми на  доктор Денков и се чудя : тия жени не виждат ли че меките им ръце и бедра не кореспондират с тия изкуствени мъжки преси, които им прави доктора ?
Малко на свинче - звънче работата.

# 219
Може, да, аз ходих, но нищо особено.
Привет, момичета! Надявам се за в бъдеще след като родя по-често да се засичаме тук, но сега въпросът ми е мога ли да си направя скинчек въпреки че съм бременна?

# 220
Здравейте, момичета, след несполучлив опит за поставяне на филър под очите, кожата ми се разтегна и бръчките значително се увеличиха. Моля, посъветвайте ме каква процедура да направя за стягане на околоочния контур?

# 221
Може ли да кажете, какъв филър и при кой сте слагали? Как така разтегна, филъра мигрира или? На колко години сте и къде са бръчките? Филър под очите не се ли поставя за хлътванията и за оформяне на тази зона?

[quote author=magic_twist link=topic=1230805.msg41108085#msg41108085 date=1595430684]
Здравейте, момичета, след несполучлив опит за поставяне на филър под очите, кожата ми се разтегна и бръчките значително се увеличиха. Моля, посъветвайте ме каква процедура да направя за стягане на околоочния контур?
[/quote]

# 222
Абе не е ли опасно да се слагат конци на шията?

# 223
На 43 години съм, от Велико Търново. Две седмици след като ми поставиха филъра, започнаха да ми се получават торбички под очите, точно над скулите, и буквално кожата под очите ми се отпусна и ми се появиха доста дълбоки бръчки, които преди това не съм имала.  Филъра е Redensity

# 224
  • в голямото село
Момичета, запалихте ме и мен с това Дерма Акт, а как знаете кое да заплатите предварително, че после да го ползвате, на консултация ли първо ходите? Гледам, че има много варианти на ботокс, а не съм сигурна кой ще е подходящ за мен, или разните там други процедури Simple Smile)))
Аз също се присъединявам към питането относно ботокса - първо час за консултация ли записвате и след това час за процедурата или става с един час?
Не съм ходила до сега на такъв тип процедури та за това е толкоз лаишко питането Blush

Общи условия

Активация на акаунт