Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 844
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
И при мен никакъв ефект от Genesis, както и от Titan, а са скъпи процедури като цяло.

# 136
Скрит текст:
И при мен никакъв ефект от Genesis, както и от Titan, а са скъпи процедури като цяло.
Титан в кои зони сте правила? Какъв ефект се очакваше да се постигне, а не се? Може ли малко повече опит да споделите и за двата лазера всъщност и по колко процедури правихте  Simple Smile

# 137
  • София
Записвам се в темата, тъй като обмислям филър в устните. За сега съм правила само назолабиални, много съм доволна - цялостното излъчване видимо се освежи. Доколкото помня, доктората ми каза, че трайността е между 6 и 9 месеца и задължително ще повторя след това, въпреки че кожата ми е чувствителна и имах малко синки 4 дена след това.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 14:53 от *Logan

# 138
Какъв филър сложихте в назолабиалните? И при кого?

# 139
  • София
Сложих 1 мл Juvederm Ultra 3 при д-р Хатър в Пловдив.  Първоначално бяхме говорили за 1,5 мл., тъй като едната бръчка беше значително по-дълбока, но след като разпредели тези 1 мл. и видяхме резултата, тя ми предложи да оставим така и да видим как ще се възприема и ако реша, тогава да сложим още половинка. Като цяло докторката е привърженик на естествената визия и определено се получи много естествено, за това се отказах от следваща половинка, въпреки че по-дълбоката бръчка не е на 100% изгладена резултатът така ми харесва много.

# 140
  • София
Ей, как ме запалихте. Тия дни ще си запазя час за първи преглед, пък после ще го мисля.

# 141
  • Пловдив
Някой правил ли си е бишектомия в България с локална, а не пълна анестезия.Може ли да сподели къде, при кого, доволен ли е от резултата и дали боли процедурата и възстановяването?

# 142
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, аз искам много Facetite и Acutite, но за сега събирам смелост.
Относно процедурите за целулит които обсъждате, то аз съм сваляла обиколка на бедра и талия с целутрон. За мен това е много ефективен метод, въпреки че апарата е малък и процедурите са евтини.Друго ,което бих препоръчала е тангентор. Изглажда много добре кожата, лично аз го обожавам. Проверете дали не задържа тялото ви вода, защото това е честата причина за целулит. За храненето предполагам знаете,че е от голямо значение.

# 143
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, може ли да ми дадете координати на доктор Хатър

# 144
Чолакова рядко вече е в БГ. Пишете и във ФБ.
Може ли линк към профил или страница, защото аз не я намирам?

# 145
Чолакова рядко вече е в БГ. Пишете и във ФБ.
Може ли линк към профил или страница, защото аз не я намирам?
https://www.facebook.com/tcolakova

това е нейния фб

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 08:38 от alethea

# 146
  • Варна
Alethea, благодаря и аз. Голяма сладурана е тази доктор Чолакова, а явно и добър специалист. Аз пък намерих тази процедура с дезоксихолевата киселина за двойна брадичка във Варна, в Pearl skin и мисля да ходя на консултация. hybrid, благодаря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Alethea, благодаря и аз. Голяма сладурана е тази доктор Чолакова, а явно и добър специалист. Аз пък намерих тази процедура с дезоксихолевата киселина за двойна брадичка във Варна, в Pearl skin и мисля да ходя на консултация. hybrid, благодаря Stuck Out Tongue Winking Eye

Ивка, ако отидеш на консултация ще ми е интересно да споделиш . Би ли попитала дали е Aqualyx .

Аз не съм се сетила да разпитам като съм посещавала за ботокс др Николова .

# 148
  • Варна
Да, непременно! Цената е много ниска, наполовина отколкото на други места, 120 или 140..да не влизам да проверявам сега.. Ще пиша. Heart

# 149
  • София
Има сайт, напиши в Гугъл името й и ще ти излезе сайта. Можеш да й пишеш на Вайбър, отговаря сравнително бързо предвид служебните й ангажименти (завеждащ отделение е).

Общи условия

Активация на акаунт