Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Трудно ми е да намеря контакти на д-р Чолакова, Пловдив.
Това ли са: http://belotero.bg/find-doctor/ ?
Ели естетик е в Бургас, защото тя ходи и там. Действително няма информация и аз трудно я намерих.
Аз имам този номер, но не съм я търсила от една година. Ще го напиша на лично съобщение.

# 121
Друг и е номера на Чолакова, поне аз на друг номер се свързвах с нея миналата година, тогава беше на адрес: ул."Родопи" 106, но някой тук сподели, че вече работела в чужбина.

# 122
  • тук-там
Чолакова рядко вече е в БГ. Пишете и във ФБ.

# 123
Следя ви уж аз, но искам съвет как да се погрижа за шията си? Започнала е да се отпуска кожата и да повяхва.

# 124
Аз ще чакам тогава август за 50% евентуално за ботокс в пачи крак и устните ми са за допълване.

Иначе и мен първия път ботоксът в Дермаакт почти не ме хвана (октомври), но сега е направо бетон (в добрия смисъл). Веждите в крайбрежната се повдигнаха много приятно, но в основата още не са се и стои леко странно. До ретуша ако не се е оправило, ще трябва да сложим малко и там, за да се повдигне. Ще видим колко ще ме държи ботокса.

Иначе устните при Манолова, която показахте по-горе са страхотни.

Аз така, като гледам, май октомври ще трябва да допълвам и скули (сложих ги края на февруари)

Момичета, а за разширени пори, които правят комисиони, микронийдлинга ли се отразява най-добре? Аз имам доста проблеми със скулите... Все се пълнят там пори, аз стискам и става ужас...

# 125
Чолакова рядко вече е в БГ. Пишете и във ФБ.
В момента качва снимки от Арапя, явно си е тук .

# 126
  • here, there, everywhere
А Чолакова къде е в чужбина? Тя там живее ли работи? Има ли правило кога е в България или както дойде?

# 127
  • Пловдив
Здравейте!
След изписаното относно ботокса, направо ме хвана страх.
До сега имам само филър в устните. Сложих го преди година с уговорката да е малко, естествено и не биещо на очи. Дори ходих на 2 пъти от страх, да не е много. Година след поставянето все още си стои.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 22:30 от *dreamer*

# 128
dreamer, това да първите устни с филър, които виждам и на които не личи, че са правени нещо и са толкова хубави. Кой лекар е слагал филтъра?

# 129
Може ли да дадете мнение за филър Teosyal RHA 2?
Ползвал ли у някой такъв?
Добрели е за назобиални линни, ще има ли ефект при първо слагане

# 130
Дами, какво можете да ми препоръчате - без ботокс - за зоната на пачия крак? При мен не е пачи крак точно, а по една малко по-дълбока линия, която започва от външния ъгъл на окото. Още не са толкова видими линиите, но бих искала да действам отрано.

Иначе, вчера станаха 2 седмици от липосукцията на двойната ми брадичка, долната част на бузите и липофилинга на назолабиалните гънки и скулите. В областта на брадичката имам още синьо и оток, така че ще дам по-подробни отзиви след като изчезнат. Скулите се получиха много дискретни и приятни, много съм доволна и от филинга на назолабиалните гънки. Това, която виждам от брадичката също ми харесва, но да не слагам коня пред каруцата, Скерлев каза, че ще отнеме около 2 месеца "нещата да си дойдат по местата". Вече излизам на кратки разстояния без бандажа и колкото познати са ме видяли, всички реагират с "ауу, ти много си отслабнала!" А аз на кила не съм свалила, но явно действително двойната брадичка и бузите са ми придавали значителен ефект на пълнота, тоест не е било в моята глава само.

# 131
Може ли да дадете мнение за филър Teosyal RHA 2?
Ползвал ли у някой такъв?
Добрели е за назобиални линни, ще има ли ефект при първо слагане

Два пъти са ме слагали Teosyal 27G Deep Lines и веднъж Teosyal 30G Global Action по 1 мл и съм доволна, ефектът беше видим от раз. Подновявам на около година веднъж.

# 132
За пори, розацея, стягане на кожата ми препоръчаха лазер в дерма акт - Genesis , прави се целогодишно, веднъж месечно. Имам позната с великолепна кожа от този лазер.
Аз ще го пробвам края на месеца и после ще дам лично отзиви.

Аз ще чакам тогава август за 50% евентуално за ботокс в пачи крак и устните ми са за допълване.

Иначе и мен първия път ботоксът в Дермаакт почти не ме хвана (октомври), но сега е направо бетон (в добрия смисъл). Веждите в крайбрежната се повдигнаха много приятно, но в основата още не са се и стои леко странно. До ретуша ако не се е оправило, ще трябва да сложим малко и там, за да се повдигне. Ще видим колко ще ме държи ботокса.

Иначе устните при Манолова, която показахте по-горе са страхотни.

Аз така, като гледам, май октомври ще трябва да допълвам и скули (сложих ги края на февруари)

Момичета, а за разширени пори, които правят комисиони, микронийдлинга ли се отразява най-добре? Аз имам доста проблеми със скулите... Все се пълнят там пори, аз стискам и става ужас...

# 133
  • Бургас
zxcpoi11 като пробваш, може ли да наблюдаваш и дали изсушава кожата този лазер и да споделиш, ще ти бъда много благодарна!

# 134
Аз съм го правила два пъти. Абсолютно никакъв ефект нямаше при мен.

Общи условия

Активация на акаунт