Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
Тази жена на първата снимка е на не по-малко от 75 години. За какво им е на тази възраст да се опъват?
Дали ще изглежда на 75 или на 65...
Много такива недомислия гледам по снимките на различни клиники. Защо не си остаряват тези хора с достойнство!
По същия начин разсъждават и двайсетгодишните за вас - дали ще изглеждате на 30 или на 40, дъртаци сте, но на вас не ви се струва така. Предполагам, че и на 70-годишните също им се иска да изглеждат по-млади.
Абсолютно вярно!
Но младостта на старостта не вярва...  Но колелото се завърта и хоп идва твоя ред. И тогава ще си спомниш колко наивно и пошло е да съдиш само от своята камбанария.
Няма възраст за една жена, която иска да се чувства добре и красива. Да не говорим, че всяко корекция действа като антидепресант, прави живота по-хубав...

# 301
Аз като доайен на групата мога да кажа следното:
Поддържала съм се цял живот, не изглеждам като девойка, но и никой не ми дава годините.Правя каквото мога за себе си, фигурата и лицето са важни за начина по който се чувствам.Освен това работя, срещам се с много хора и не искам да изглеждам занемарена. Надявам се моето поколение да бъде точно от тези пенсионери, които винаги са ме кефили-добре облечени, със свой живот и добър стандарт

# 302
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217239501201959&am … or_composer=false

Видяхте ли този резултат след 12 (!!!) мл филъри поставени при Денкова .

# 303
Резултата е хубав, но е много важно да се знаят рисковете и това го казвам от собствен нелеп опит!
Компетентния лекар винаги започва от най-малкото количество хиалурон и след седмици или месец добавя.
Представете си стане инфекция или алергия при 12мл хиалурон сложен на веднъж не знам как ще я опрявят.
При мен от 1мл стана инфекция, та пих три месеца антибиотици, кортикостероиди инжекции и година и нещо след това още правя алергии разни, които преди товя не съм имала!
Та вече по друг начин гледам на тия процедури.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217239501201959&am … or_composer=false

# 304
Аз затова се отказах от Денкова.
Не съм чувала за друг лекар и в Бг, и в чужбина, който да слага 10 мл филтър.
Това е нелепо, колкото като това да ти взимат 400лв , за да ти пуснат банка... Пак при Денкова.

# 305

Винаги съм си мислела, че тази инвестиция не си заслужава спрямо дълготрайността на ефекта. Не знам, дали правят отстъпки за 12 мл филър, но въпреки това по-скоро бих си направила друга интервенция за този бюджет.

# 306
При слагане на филърите, особено с лидокаин в тях, уж за по-безболезнено се получава алергия, но към упойката.Хиалурона не би трябвало да даде такъв резултат. Дамата говори за инфекция, това пък е непрофесионално от страна на лекаря. При кого е извършена манипулацията, моля да сподели!

# 307
Ифекция може да стане от небрежност на лекаря( непочистена добре зона), от афти в устата, от гранулом на зъб и от замърсена пратка хиалурон...
Хиалурона се произвежда от бактерии, които в последствие се премахват, но... ако някой производител нещо е пропуснал и е останала бактерия в хиалурона, то тогава и инфекции могат да станат и алергии, както знете много бактерии причиняват алергии... изобщо има много, много неща които има да се знаят за хиалурона. Вероятно никой не се е замислял от какво се произвежда Simple Smile както и аз до преди година. При Бърдаров беше процедурата. На един от контролите се засякох с жена със същия проблем, ако и някой друг е имал същия проблем от там моля да сподели, аз във фойето се срещнах с още една жена, която по същия начин и се е случило, жалко че не разменихме контакти, явно е имало нещо общо, я в почистване, я в продукта, но ... кой ти казва, да се оправяш после, както можеш 😡

При слагане на филърите, особено с лидокаин в тях, уж за по-безболезнено се получава алергия, но към упойката.Хиалурона не би трябвало да даде такъв резултат. Дамата говори за инфекция, това пък е непрофесионално от страна на лекаря. При кого е извършена манипулацията, моля да сподели!

# 308
Съгласна съм, още повече е имало и друга потърпевша. Той какво обясни,компенсира ли Ви с нещо?Мнение на други доктори?

# 309
Каза че е инфекция, дадох маса пари да търся грануломи, афти, различни лекари и изследвания, защото информацията от него с ченгел да вадиш, нищо не казва. Накрая каза ами това е, 3мес. антибиотици и кортикостероиди, само една инжекция дадох. Никакво обяснение, от мен си били алергиите!!  Е как бе след като преди това не съм имала такива, лекарите вдигат ръце.
Не дават точно обяснение, само двама други дерматолози казаха, че алегрии мога да правя от бактерия...
Лично аз мисля че пратката е била замърсена, лошото е че вече го е знаел, защото жената, която засякох във фойето беше правена месец преди мен и вече я лекуваше от същото! Ей за това ме е най яд, да си пробута лошата пратка така, а може и да не е била изобщо от официалния производител, въпреки че имам паспорт с стикера, но кой ти гледа какво слага от къде вади... изобщо мога само да предполагам.
И най-лошото е, че сега идея нямам какво да слагам за напред.
Последно бях на консултация при Трендафилова, каза правим тест с хиалурона и тогава слагаме каквото и да е. Също и тя каза че ще се поинтересува какво може да е било това възпаление, и на нея и беше странно.
Симтомите започнаха 5дни след поставяне с потдуване, лека болка и температура 37.1/2
И така по всички точки където бях бодена.
Жената, която беше със същия проблем, каза че след две седмици пиене на антибиотик продължава да се потдува тук и там... където е бодена.
Пиша всичко ако някой е имал подобни състояния да каже мнение.
Иначе не търся компенсация, няма какво да ми върне месеците по  лекари, на алергии, лекарства и ужаса утре как ще съм!

Съгласна съм, още повече е имало и друга потърпевша. Той какво обясни,компенсира ли Ви с нещо?Мнение на други доктори?

# 310
Ужасно е това, което сте преживели,  бих го съдила.Така поне ще се знае със сигурност какво се е случило.Вещите лица са длъжни да дадат становище

# 311
Изпуснах момента, от паниката и лекарствата не бях на себе си.
Мисля че всичко си идва на мястото, особенно ако е било направено умишлено!
Нека го имат предвид всички, които по някаква причина пострадат, да си търсят правата, че тези доктори милионери станаха и съвсем забравиха, че са първо лекари!

Ужасно е това, което сте преживели,  бих го съдила.Така поне ще се знае със сигурност какво се е случило.Вещите лица са длъжни да дадат становище

# 312
Денкова поне от една година върви и разказва как по обученията им, работели с по 6-8 мл на една страна на лицето.

# 313
Ужас и това като се разорбират къде отива...

# 314

Ползват и в чуждестранни клиники по повече от 10 мл.
Линк към самия пост в инстаграм:
https://www.instagram.com/p/B1NLrCIFZuw/?igshid=1j5rcjvftf3ry
В описанието пише, че това са моментални резултати, т.е. наведнъж са слагани всички мл.
Аз също съм скиптична спрямо контурирането на лице с филъри, дори първият път всичко да мине чудесно и резултатите да са добри, първо - не се знае как ще мигрира, второ - вече след информацията, че филърите не се разграждат (напълно), а мигрират, изниква въпроса на колко "пълнения" имаш право, преди да подпухнеш. И след това - разграждане на всичко и отново поставяне? Наистина скалпелът изглежда по-разумна и изгодна инвестиция за момента, поне що се отнася за отпусната кожа по лицето. И ринопластика. Rolling Eyes

Дори за устните започнах да се замислям - ако се постави собствена мазнина в тях, пак ли мигрира? И пак ли се разгражда с времето? Някой поставял ли си е, има ли наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт