Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Точно така е, аз слагам 0,5 жуведерм и е видим резултат доста време. С повече ще изглеждам меко казано вулгарно. Но моя близка слага по 1 мл без никакъв проблем и стои естествено.

Ако ти е за първи път, можеш да сложиш наистина половинка, за да се възприемеш и да преодолееш някакво първоначално притеснение, ако имаш такова.

# 481
ItsAnabelle, и аз живея в Англия. Решила съм да си слагам хиалурон в устните, за първи път ще ми е. Имам час за началото на септември.
Момичетата, които са слагали, може ли да споделите дали е болезнено и колко време трае резултата? Също така, има ли някакви странични ефекти?
Благодаря!

# 482
Не е Redensity, а Teosyal RHA 2 😀

# 483
  • в 1001-та нощ
ItsAnabelle, и аз живея в Англия. Решила съм да си слагам хиалурон в устните, за първи път ще ми е. Имам час за началото на септември.
Момичетата, които са слагали, може ли да споделите дали е болезнено и колко време трае резултата? Също така, има ли някакви странични ефекти?
Благодаря!

Беше адски болезнено преди години, когато във филърите нямаше лидокаин. Сега в повечето има, поне аз нямам дискомфорт. Трайността е относитела, но условно година.

# 484
Мерси, Аленка! Аз трябва да попитам дали има в тези дето ще ми слагат. Както не търпя на болка, ужас 🙈
А има ли някакви странични ефекти, тоест опасно ли е, може ли да навреди?

# 485
  • в 1001-та нощ
В Англия ли ще го правиш или тук?  Направи една консултация, поискай тест за алергия. Обсъдете твоите желания и очаквания, какво е възможно, както и възможните странични ефекти.

# 486
Благодаря!

Аз си сложих преди две седмици и мен лично много ме боля след това. По време на манипулацията горната ми устна беше изтръпнала добре и почти нищо не усещах. На долната усещах всичко и ми беше мн неприятно. Много посинях и бях с ужасен оток. 
В него ден не можах нито да ям, нито да пия, нито да говоря. Започнах да съжалявам, дори. След два дни отока спадна и след 7 дни и синините се заличиха.
В момента устните ми са супер естествени и съм мн доволна.
Взех си 1 мл. Juvederm Volift с уговорката, че лекарката ще поставя в устните докато поемат. На 0.8 спря и каза, че това е оптималния вариант.
Останаха ми 0.2, които тази Събота ще използвам за корекции.
Струваше ми 600 лева в Skin Care във Варна.

Успех!

# 487
Мен ме обезболяват с крем преди това - като се предстои достатъчно време, после не е проблем. Но при първото слагане, лидокаинът престоя по-малко и си беше доста болезнено.
Оттоци и синини до момента не съм имала, но имам чувството, че си зависи от кожата.

# 488
Мен ме обезболяват с крем преди това - като се предстои достатъчно време, после не е проблем. Но при първото слагане, лидокаинът престоя по-малко и си беше доста болезнено.
Оттоци и синини до момента не съм имала, но имам чувството, че си зависи от кожата.

Да, то и мен ме мазаха с крем и си лежах доста време, докато започне процедурата.
Но на долната устна усещах всичко.

# 489
Скрит текст:
И аз мисля,че и количеството, и марката филър зависят от устните. Аз винаги съм слагала 0.5 мл през 3-4 години,но например при дъщеря ми 1 мл трябваше да се сложи от раз и го глътна. Лекарката беше сигурна,че е за 1 мл веднага като я видя. При мен и филърът беше друг,точно,защото сме различни. Най-добре лекар може да каже какво количество е нужно, вие трябва да кажете какъв ефект целите. Разбира се всеки лекар има предпочитани марки филъри,но при всяка марка обикновено има различни варианти в зависимост от физиката и търсения ефект.
It's Annabelle, Juvederm ultra smile e по 0.55 мл, аз слагах него, но не е подходящ за всеки. Довери се на лекаря.
Благодаря много, така и ще направя 🤗 А какъв беше методът на поставяне при Вас и дъщеря Ви?

# 490
Точно така е, аз слагам 0,5 жуведерм и е видим резултат доста време. С повече ще изглеждам меко казано вулгарно. Но моя близка слага по 1 мл без никакъв проблем и стои естествено.

Ако ти е за първи път, можеш да сложиш наистина половинка, за да се възприемеш и да преодолееш някакво първоначално притеснение, ако имаш такова.

Определено се притеснявам от крайния резултат! Имам приятелки с много лошо направени устни, които на живо са дори отблъскващи 😫 Две от тях са ги правили в Стара Загора, другата в Пловдив.

Прилагам (не много добра) снимка на устните ми и още една на желания резултат.

# 491
  • София
Някой дали може да сподели мнение за аква пилнг-а?
Благодаря!

# 492
Благодаря!
Правила съм си..не видях нещо “уау” да е

# 493
ItsAnabelle, не знам за конкретен метод, с игла ги поставя лекарката,не с канюла.
Харесват ми показаните от теб устни.

# 494
Скрит текст:
Благодаря!
Миналата година и аз ходих на аква пилинг+ултразвук и радиочестотен лифтинг, в дерма акт. Приятна процедура, медицинският козметик беше също доста приятна дама, но е нещо, без което може да се мине. Ако ходите на нормално почистване на лице, в никакъв случай аква пилинга не го заменя. Само аква пилинга е сигурно десет мин, сещам се, че със скубането на вежди и останалите неща отне към половин час.

Общи условия

Активация на акаунт