Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 805
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Бях негативно настроена към HIFu , но прочетох че има и 4D HiFu ( общо 3 апарата са в България - София, Хасково и Бургас ) и резултатите които видях много ми допаднаха .
За двойна брадичка е 300 лв процедурата в Бургас .

Ефектите наистина са много добри поне от снимките, които виждам .

Септември ще посещавам др Антоанета Йорданова от Skinconsult за бустер под очи и тъй като тя слага Ellanse ще я разпитам дали ако сложим по 1 мл от всяка страна на челюстта някакси ефекта с двойната брадичка  ще се скрие .

Ако според нея не се получи този ефект, който искам е възможно да се ориентирам към Агнес при др Чокоева в Пловдив  или 4D Hifu при др Паздерова в Бургас .

# 526
Чета в английските сайтове че Ultherapy е много подходяща процедура за отпусната брадичка и шия, някой дали има впечатления? На мене шията много ми повяхна, освен двойната брадичка.

Бях негативно настроена към HIFu , но прочетох че има и 4D HiFu ( общо 3 апарата са в България - София, Хасково и Бургас ) и резултатите които видях много ми допаднаха .
За двойна брадичка е 300 лв процедурата в Бургас .

Ефектите наистина са много добри поне от снимките, които виждам .

Септември ще посещавам др Антоанета Йорданова от Skinconsult за бустер под очи и тъй като тя слага Ellanse ще я разпитам дали ако сложим по 1 мл от всяка страна на челюстта някакси ефекта с двойната брадичка  ще се скрие .

Ако според нея не се получи този ефект, който искам е възможно да се ориентирам към Агнес при др Чокоева в Пловдив  или 4D Hifu при др Паздерова в Бургас .

# 527
  • в 1001-та нощ
Тези дни гледах и снимки от Ванеска за  зоната между лицето и шията с конци.

# 528
  • София
Аз съм много скептична вече с тази двойна брадичка.. Доста упорита зона..Мисля, че само с един метод резултат задоволителен няма да има Hi fu? Kакво мислите?

И HiFu - то не помага особено. Правих го, има известен ефект на цялата кожа  и визия, но е временен. А да не ви казвам колко ми беше неприятно и болезнено, явно съм с нисък праг на търпимост. И конци слагах, те май най-добре влияят. Ще взема да мина на липосукция и да се свършва.....ама много дълъг възстановителен период , много.

# 529
  • BG
И HiFu - то не помага особено. Правих го, има известен ефект на цялата кожа  и визия, но е временен. А да не ви казвам колко ми беше неприятно и болезнено, явно съм с нисък праг на търпимост. И конци слагах, те май най-добре влияят. Ще взема да мина на липосукция и да се свършва.....ама много дълъг възстановителен период , много.

Колко дълъг е възстановителният период, след липосукция на двойна брадичка?
Може ли малко повече информация какви конци си слагала и при кого? Колко време имаше ефект, след като ги сложи?

# 530
В Дерма и аз мисля,че вече
няма
свободни часове.Но е вариант да си платите процедура сега и да я направите септември.

# 531
https://skandal.bg/news/15974858412571/dermatologat-d-r-etugov-o … avyane-na-kontsi-
Току що ми попадна тази статия,и гледайки накрая снимките,о,ами аз познавам Моника от много години.Ужасно е така да изтеглиш късата клечка...

# 532
  • Варна
Позволявам си да цитирам една дама, с която си бяхме писали преди време за липосукция на двойна брадичка, явно не е лека процедура.
"Възстановяването е тежко и причинява значителен физически дискомфорт. Казвам го като човек, който е изключително издръжлив на физическа болка."
Та така.. Аз конци категорично не искам да слагам още. Липосукцията също ще я пропусна на този етап. Ще търся неинвазивни методи със.... съмнителен резултат.. Joy

# 533
Трагедия,
Напълно съчуствам на това момиче, както по горе съм писала, че имах такава инфекция от хиалурон, та пих месеци антиботици и противоалергични.
Всички интервенции са рисковани, но според мен лекарите стават небрежни от големия поток пациенти и накрая някой страда, при това много.
Да не забравяме, че в някой случай може да е живото застрашавщо. Най- малкото да пиеш месеци антиботици!!! Които никой преди това не знае дали можеш да понесеш, дали и към тях няма реакция и недай боже да имаш, то си обречен.
Настръхнах от статията върна ме точно в онова време на ужас. И точно на 5 март 2019г и при мен се случи.
Хубаво да се пише по форумите за тези неща, нека се знае къде какви бели стават и с внимание да се подхожда.
И друго, което се успокоявам че хиалурона по лесно се лекува от възпалени конци или алергия към тях. Конците се срастват и разграждат в тъканта, което не знам как се премахва 😬 и колко време ще е на лекарства.
А относно грозния отговор на доктора- Почесвала се била!!! Ми кога се почесваш да го питам аз- като има инфекция- сърби!!
Дано да има най- накрая някой осъден, че да внимават занапред... може би.

https://skandal.bg/news/15974858412571/dermatologat-d-r-etugov-o … avyane-na-kontsi-
Току що ми попадна тази статия,и гледайки накрая снимките,о,ами аз познавам Моника от много години.Ужасно е така да изтеглиш късата клечка...

# 534
Цитат
Хубаво да се пише по форумите за тези неща, нека се знае къде какви бели стават и с внимание да се подхожда.
Хубаво е, да. Обаче аз като споделих един проблем, не чак толкова страшен, ама се бях в стрес и депресия, какво получих, мислиш? Повечето момичета ми съчувстваха, но имаше и дървени философки, които назидателно разсъждаваха, че не съм си проучила както трябва нещата, че съм тръгнала от единия край на България до другия и съм си виновна, изобщо хейтърски неща, заради които не бих споделила повече.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 10:41 от milanda

# 535
Здравейте! Отдавна не съм писала, но и не бях правила нищо.
На това прибиране в България реших, че ще направя нещо за лицето си, защото започнах да забелязвам увисване. Запазих си час за д-р Валянова, обсъдих всичко с нея, разгледах вариантите и сложих конци. Аз съм на 34 год., но смятам, че структурата и състоянието на кожата е определяща за направа на дадена процедура, а не възрастта. Имам и наследствен фактор от моята майка. Мисля, че конците са по-добрия вариант от филъри, защото спомагат за собственото производство на колаген и придържат всичко на мястото му, като предотвратяват свличане.
Процедурата не беше приятна, но не беше и болезнена. След 2 дни се появи лек оток, който вече спада (днес ми е седми ден). За следващият път ми предложи филър в брадичка и мисля, че лазер за поддръжка на конците(не съм сигурна обаче, дали помня правилно). Правих контролен три дни след процедурата и използвах момента да сложа ботокс в гневна бръчка. Миналата година слагах за първи път ботокс при д-р Каляшева, но ефекта беше едва месец. Но пък смятам, че беше много по-внимателна и не усетих абсолютно нищо. Както не усещам нищо, когато ми прави устните.
Декември месец ще се прибираме отново за малко в България и се двоумя дали да посетя отново д-р Валянова, или да си запазя час за д-р Ванеска. Не че не съм доволна, но просто усещането, което имах при първото посещение при Каляшева например, че съм попаднала на моят лекар, като че не се появи сега. Мисля, че повечето тук ходите при д-р Ванеска, може би не случайно. Поставянето на конци струваше 1500 лв., ботокс на една зона 250, в случай, че на някой му е нужна такава информация. Прилагам и снимка преди/след.

# 536
Цитат
Хубаво е, да. Обаче аз като споделих един проблем, не чак толкова страшен, ама се бях в стрес и депресия, какво получих, мислиш? Повечето момичета ми съчувстваха, но имаше и дървени философки, които назидателно разсъждаваха, че не съм си проучила както трябва нещата, че съм тръгнала от единия край на България до другия и съм си виновна, изобщо хейтърски неща, заради които не бих споделила повече.

Естетичните процедури си носят риск, както всяка друга интервенция, дори най- неинвазивната. И всеки от нас носи отговорност да зравето си. И неслучайно преди поставянето на каквото и да било се иска информирано съгласие.
Да, трябва да се споделя всякакъв опит и негативен разбира се. И всеки, който споделя очаква всякакви мнения.
Нека не забравяме, че всеки организъм е индивидуалност и ние най- добре познаваме себе си. И тр да споделяме с дерматолозите си всичките си заболявания, алергии и прочие. Няма как иначе рискът да е премерен.
А иначе има загинали и от операция на сливици- това значи ли че не тр да я правим при нужда.

# 537
  • София
няма
свободни часове.Но е вариант да си платите процедура сега и да я направите септември.
И аз за това мислех, но досега не съм ходила там, нито съм ползвала този вид филър/бустер и сама не мога да преценя какво да купя. Може би с мезотерапията няма как да сбъркам само.

# 538
няма
И аз за това мислех, но досега не съм ходила там, нито съм ползвала този вид филър/бустер и сама не мога да преценя какво да купя. Може би с мезотерапията няма как да сбъркам само.
Клиниката прави редовно някакви промоции на процедури.Следете ги и другият път действайте отрано.
Понеже досега традиционно оравят 50%  август и много хора вече ги научиха, то свободни места няма как да се намерят в последния момент. Simple Smile

# 539
  • София

Колко дълъг е възстановителният период, след липосукция на двойна брадичка?
Може ли малко повече информация какви конци си слагала и при кого? Колко време имаше ефект, след като ги сложи?

Мисля, че около седмица и повече, но трябва да се носи стягащ ластичен бандаж, което автоматично изключва възможността да се появи човек на публично място. Поне това, което съм чела. Конците, които имам са около 35-40 , сложени в периода от 2015 г. насам, до 2017г. Има и линейни и спираловидни - в скулите, за да се изтегли долната част и едни , които се поставят на мъже - зъбчати. Те са точно за контура,  но с времето се абсорбират и пак се отпуска лицето. Аз съм на 57 г. и нямам бръчки с изключение на гневните, назолабиалните и марионетните. Но имам отпускане на контурите и двойна гушка. Не мога да кажа доколко конците са помогнали за това състояние, но на челото нямам конци, а и там бръчки няма кой знае какви видими. Вероятно е комбинация от наследствения фактор, грижата за кожата /от 20-та си година не излизам без кремове и без грим/ и, разбира се, конците. Поставям ги при д-р Стефка Василева. Избрах я по препоръки от тук и съм изключително доволна от отношение, от внимание и от работата й.

Общи условия

Активация на акаунт