Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 832
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, обещах да пиша как е минал скинчекът ми при доктор Георгиевски. Доволна съм много, приятен като присъствие, обясни ми обстойно за 30 мин. Оказа се, че имам себорея и доста труден тип кожа. За корекции препоръча, ако реша, да ми поправят брадичката, защото е мъжки тип, а имам голямо чело и така се получава несъразмерност. Пилинг ми каза никога да не правя.

# 511
Здравейте, обещах да пиша как е минал скинчекът ми при доктор Георгиевски. Доволна съм много, приятен като присъствие, обясни ми обстойно за 30 мин. Оказа се, че имам себорея и доста труден тип кожа. За корекции препоръча, ако реша, да ми поправят брадичката, защото е мъжки тип, а имам голямо чело и така се получава несъразмерност. Пилинг ми каза никога да не правя.

По отношение на брадичката сигурно ти е препоръчал Волюкс на Жуведерм.
Аз също съм слагала, още в началото като излезе този филър, към който очакванията бяха големи.
Обаче след това съм говорила с още двама естетични дерматолози и тяхното виждане е, че въпросният филър
всъщност не се държи точно така както се маркетира и се разлива в околните тъкани.
Аз сложих 2 мл волюк, но някаква кой знае каква промяна не видях. Не бих повторила тази процедура.

# 512
Точно така е, аз слагам 0,5 жуведерм и е видим резултат доста време. С повече ще изглеждам меко казано вулгарно. Но моя близка слага по 1 мл без никакъв проблем и стои естествено.

Ако ти е за първи път, можеш да сложиш наистина половинка, за да се възприемеш и да преодолееш някакво първоначално притеснение, ако имаш такова.

Определено се притеснявам от крайния резултат! Имам приятелки с много лошо направени устни, които на живо са дори отблъскващи 😫 Две от тях са ги правили в Стара Загора, другата в Пловдив.

Прилагам (не много добра) снимка на устните ми и още една на желания резултат.

Бихте ли казали, при кой са правени несполучливите устни в С. Загора?

Съжалявам, не знам конкретни имена. Става въпрос за поставяне на филър преди 3, 4 години - хубаво е да се има предвид.

# 513

А някой правил ли е скули при Хаджийска?

Аз. Много съм доволна. Коригира ми и асиметрия на устните - също чудесен резултат.

# 514
Момичета, бихте ли качили снимки (ако разполагате с такива) от най-първото поставяне на хиалурон в устните Ви и да споделите какво е било съответното количество, лекар и филър. Ще ми бъде изключително полезно, може и на лично! Благодаря LipsLips Hug

# 515
Момичета, бихте ли качили снимки (ако разполагате с такива) от най-първото поставяне на хиалурон в устните Ви и да споделите какво е било съответното количество, лекар и филър. Ще ми бъде изключително полезно, може и на лично! Благодаря LipsLips Hug
Аз имам качени назад из темите...търсете декември 2019

# 516
  • София
На мен пък Хаджийска ми обясни, че се прави с киселини първо и после се слага хидратиращ агент и се минава пак.
И аз имам вкъщи микродермабразио и сама се поддържам, но нали имам ваучер от Дерма акт и мисля да пробвам.

Аз да се похваля, че вече си записах часове в Дерма акт. Днес бях на ретуш на ботокс, плюс бустер при Хаджийска. Сложихме бустер Сайфа - в ъгълчета на устни, назо гънки, леко над скулите и цяло лице. Доста болеше, защото Сайфа няма лидокаин. Хаджийска има много лека ръка и нямам нито една папула или синина. Страхотно ми повдигна ъгълчетата на устните и запълни новото. Обаче ми каза, че Сайфа не става за под очи, защото задържа вода. Само Restylane там. Също и за филтрите под очите каза,бе могат да стоят и 10-15 години без да се разградят.
В последствие решихме да сложим бейби ботокс в пачи крак, че беше станало хармоника...
Еми, още сега резултатът е уникален.
Записах си час за още един бустер септември, да се възползвам от цената. Ще правя и микронидлинг с кръвна плазма (по препоръка на Хаджийска).
Записах си час и за устни, че вече доста се постопиха. Часът ми е при Трендафилова, обаче гледам устните на Хаджийска и като видях как ми конструира лицето с бустера, се чудя дали да не си презапиша часа да я пробвам нея за устни.

А някой правил ли е скули при Хаджийска?

КРР, какъв е продукта на Сайфа, който сложи? Виждам в онлайн офертите Сайфа Рич, Сайфа Волюм и Сайфа Филър и се чудя кой от тях се ползва за бустер. Четох в описанията, но така и не можах да разбера. И понеже и аз мисля да се възползвам от намаленията в Дерма Акт, да питам трябва ли да съм закупила продукта предварително или може на място като отида със записан час да го платя? Защото имам колебания какво точно да правя....

# 517
  • в 1001-та нощ
Рич предполагам.

# 518
Някой има ли отзиви за Система за неоперативен лифтинг Agnes ?

Др Чокоева тези дни качи много хубави резултати особено за двойна брадичка . И то след една процедура .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3628315347182125& … 06006133&_rdr

# 519
Момичета, виждам, че има много запитвания, така че отговарям в един пост.

Сложихме Сайфа Рич - това е бустера на Сайфа. Аз съм правила преди при Георгиевски и ми държа доста време. Запълва добре (ние сложихме в назо гънки (не бръчки, а хлътване), ъгълчета на устни, едно хлътване на скулата и цяло лице) 1 мл ми стигна. Сега имам още лек отток вероятно и не мога да кажа дали има цялостен лифтинг ефект, в момента има, но не знам как ще е след две седмици. Но кожата определено светна,тенът се избистри, имах няколко пъпчици и белези - за една вечер вече ги няма и кожата ми е супер хидратирана. Даже бих казала, че за момента сякаш има по-добър ефект от Restylane Vital Light. Принцес Рич е 1:18 ХК, Restylane Vital е 1:19 или 1:20, а Restylane Vital Light (каквато слагахме с Трендафилова) е 1:15. Light-a сякаш по-бързо ми се резорбира (може би за 2-3 месеца). Сайфата е доста по-гъста и боли доста (имайте предвид, ако сте с нисък праг на болка). Обаче, въпреки мащабното бодене,нямам дори и наченка за синина, само една папулка в едната назо гънка, защото тя там каза, че слага по-повърхностно, за да се повдигне повече.
Ще видим сега колко ще държи.
Лошото е, че Сайфата не става за под очи... Така че може би ще ползвам Restylane занапред или Сайфа за лице и Restylane за под очи (като си го пазя за дозапълване, през 4 месеца).
Някой беше питал за снимка на ъгълчетата на устните - то не се забелязва, особено от човек, който не ме е виждал. И да кача, няма да добиете представа. Има освежаващ ефект и запълнихме една малка бръчица

Интересувам се и аз от тази процедура Агнес. Напоследък забелязвам леко отпускане при брадичката и искам да предотвратя да стане двойна. Мислех за Jawline, обаче аз имам доста изявена челюст и не знам...

# 520
  • София
От доста време един сериозен дефект ми боде очите - двойната гушка. Толкова се е отпуснала, че не мога да я понасям.... може и да е смешно, ама чак не се снимам заради нея. Ходя на фитнес, и въпреки напълняването, тялото стегнах до известна степен /може и още/, но тая пеликанска придобивка няма стягане.Искам да се отърва веднъж завинаги от нея. Затова проучвам  всички варианти. Оперативния не го изключвам, но е на последно място заради дългото възстановяване. Belkyra ми е фаворит, но миналия месец ходих на друга процедура /ще я опиша по-долу/ и докторката каза, че не внасяли вече Belkira, а се ползвал друг заместител - по-малко ефективен. Какво направихте вие и отървахте ли се от тая досада ?  Иначе през юли направих микронидлинг. Няма уау ефект, но и от една процедура няма как да се случат нещата. Не мисля да я повтарям - 500 лв за да те дупчат като телешки стек  ми се вижда прекалено много без да има видим резултат.

# 521
KPP, много ти благодаря. Беше много полезна.

# 522
  • София
Здравейте, току що от Дерма акт ми казаха че няма часове за август вече, чак за септември записват. Питах за Трендафилова, Хаджийска, Чилингирова но ми отговаряха така все едно че изобщо няма часове. 😳 Това дали е така или да пробвам пак да звъня утре.

# 523
За Трендафилова няма, за Чилигирова ми дадоха чак за края на месеца. Така че е възможно.

# 524
  • Варна
Аз съм много скептична вече с тази двойна брадичка.. Доста упорита зона..Мисля, че само с един метод резултат задоволителен няма да има Hi fu? Kакво мислите?

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 12:04 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт