Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, сега през лятото и когато сте на море, с какво овлажнявате устните, в които има филър? Усещам ги сухи и постоянно ги облизвам, но ми се иска някакво по- специално гелче или балсамче.

# 496
Момичета, сега през лятото и когато сте на море, с какво овлажнявате устните, в които има филър? Усещам ги сухи и постоянно ги облизвам, но ми се иска някакво по- специално гелче или балсамче.
Отучи се от навика да ги облизваш, по много причини. На Талодерма е най-доброто, което съм имала, моето е с прополис има и други видове. А купувам непрекъснато балсами. Другото прекрасно нещо е на Филорга, но то е 50 лв

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 13:39 от milanda

# 497
Здравейте, мили хора! Събирам мнения за добър пластичен хирург за поставяне на силикон в гърдите. Ще се радвам да споделите Вашите мнения. Благодаря предварително! Хубава вечер на всички!

# 498

Здравейте, следя темата и то най-вече за
хиалурон в устните ..четох добри мнения за др. Мирчевска . Имате ли препоръки за лекари ? И ако може мнения за тези ,ако имате разбира се . Благодаря ☺
??
Мисля, че няма дами в темата, казвали, че са посещавали някой от тези лекари.

Аз ходя при Мирчевска за филър в устните. Работи много внимателно, никога не съм имала синина и не личи, че имам. В началото исках по-голям обем, но тя отказа - каза, че няма да ми отива. Много е умерена мисля, не бих я сменила

# 499
  • София
Здравейте, мили хора! Събирам мнения за добър пластичен хирург за поставяне на силикон в гърдите. Ще се радвам да споделите Вашите мнения. Благодаря предварително! Хубава вечер на всички!

Има тема специално за гърди казва се Естетична хирургия на гърди.Там може да се прочете доста по този въпрос.

# 500

Има тема специално за гърди казва се Естетична хирургия на гърди.Там може да се прочете доста по този въпрос.

Благодаря! Ще погледна там.

# 501

Има тема "Мамопластика" - там може да получиш мнения от първа ръка.

# 502
Скрит текст:
Някой дали може да сподели мнение за аква пилнг-а?
Благодаря!
Миналата година и аз ходих на аква пилинг+ултразвук и радиочестотен лифтинг, в дерма акт. Приятна процедура, медицинският козметик беше също доста приятна дама, но е нещо, без което може да се мине. Ако ходите на нормално почистване на лице, в никакъв случай аква пилинга не го заменя. Само аква пилинга е сигурно десет мин, сещам се, че със скубането на вежди и останалите неща отне към половин час.

А почиства ли добре или нищо не прави?

# 503
Скрит текст:
Скрит текст:
Някой дали може да сподели мнение за аква пилнг-а?
Благодаря!
Миналата година и аз ходих на аква пилинг+ултразвук и радиочестотен лифтинг, в дерма акт. Приятна процедура, медицинският козметик беше също доста приятна дама, но е нещо, без което може да се мине. Ако ходите на нормално почистване на лице, в никакъв случай аква пилинга не го заменя. Само аква пилинга е сигурно десет мин, сещам се, че със скубането на вежди и останалите неща отне към половин час.

А почиства ли добре или нищо не прави?
Зависи от кожата. Ако има по-дълбоки черни точки - не, за това казах, че не може да замени нормалното почистване, но въпреки това след процедурата кожата се усеща доста освежена. То си е нещо като микродермабразио, но с вода и се добавят някакви серуми, не е същото, но има прилика, има си и вакум. В последствие си взех за домашна употреба микродермабразио и прецених, че мога да мина без водният пилинг. Виж, истинските пилинги с киселини са си друга работа  Simple Smile

# 504
На мен пък Хаджийска ми обясни, че се прави с киселини първо и после се слага хидратиращ агент и се минава пак.
И аз имам вкъщи микродермабразио и сама се поддържам, но нали имам ваучер от Дерма акт и мисля да пробвам.

Аз да се похваля, че вече си записах часове в Дерма акт. Днес бях на ретуш на ботокс, плюс бустер при Хаджийска. Сложихме бустер Сайфа - в ъгълчета на устни, назо гънки, леко над скулите и цяло лице. Доста болеше, защото Сайфа няма лидокаин. Хаджийска има много лека ръка и нямам нито една папула или синина. Страхотно ми повдигна ъгълчетата на устните и запълни новото. Обаче ми каза, че Сайфа не става за под очи, защото задържа вода. Само Restylane там. Също и за филтрите под очите каза,бе могат да стоят и 10-15 години без да се разградят.
В последствие решихме да сложим бейби ботокс в пачи крак, че беше станало хармоника...
Еми, още сега резултатът е уникален.
Записах си час за още един бустер септември, да се възползвам от цената. Ще правя и микронидлинг с кръвна плазма (по препоръка на Хаджийска).
Записах си час и за устни, че вече доста се постопиха. Часът ми е при Трендафилова, обаче гледам устните на Хаджийска и като видях как ми конструира лицето с бустера, се чудя дали да не си презапиша часа да я пробвам нея за устни.

А някой правил ли е скули при Хаджийска?

# 505
KPP, много привлекателно ми звучи това с бустера. Предполагам, че дава някакво запълване? Страхувам се от ефекта на филъра, но ми се иска много минимално запълване например в назолабиални. Нямам изразени бръчки, само леко, може би видимо само за мен хлътване там.
Същото ми се иска за цялото лице - освежаване и много леко запълване. Това ли е ефекта при теб?
Бустер не би променил лицето и чертите му, нали?
Не съм правила нищо при естетичен дерматолог..
Притеснява ме и това, че ми се образува подпухване над скулата и под очите. Ако сложа бустер, дали няма да подпухна навсякъде по грозен начин?

# 506
КРР, права си, че има киселини и при това, мисълта ми беше, че не може да се сравнява с нормален пилинг с киселини, при водният не знам какъв им е процента, но е доста слаба работа.  Ясно, че водният пилинг, нормалният пилинг и почистването на лице са коренно различни процедури, но ефектите, които обещават са сходни, за това правя сравненията. При хора с хубава кожа мисля, че водният пилинг би бил достатъчен  за поддържане на свеж вид, но при мен просто не се получава и за това бях написала, че е нещо без, което мога, въпреки че е приятно като процедура. Ползвай си ваучера, ако си от късметлийките с хубава кожа, може да ти е напълно достатъчно за чиста и свежа кожа.

# 507
Точно така е, аз слагам 0,5 жуведерм и е видим резултат доста време. С повече ще изглеждам меко казано вулгарно. Но моя близка слага по 1 мл без никакъв проблем и стои естествено.

Ако ти е за първи път, можеш да сложиш наистина половинка, за да се възприемеш и да преодолееш някакво първоначално притеснение, ако имаш такова.

Определено се притеснявам от крайния резултат! Имам приятелки с много лошо направени устни, които на живо са дори отблъскващи 😫 Две от тях са ги правили в Стара Загора, другата в Пловдив.

Прилагам (не много добра) снимка на устните ми и още една на желания резултат.

Бихте ли казали, при кой са правени несполучливите устни в С. Загора?

# 508
А показаните устни според мен са направени и с перманентен грим, а не само филър.

# 509
  • Варна
KPP, може ли да снимаш резултата с повдигнатите ъгълчета на устните ти? Стана ми интересно, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт