Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 32

  • 64 443
  • 739
  •   1
Отговори
  • София-Младост
  • Мнения: 23 321

Ежедневните ни кулинарни вдъхновения
- снимки и коментари!



"Тема за всеки, който иска да покаже, разкаже и коментира.
Нека да имаме свободата да покажем ежедневното ни меню в снимки и коментари.
Да можем свободно да изкажем мнението си за видяното - да похвалим,
да критикуваме, да попитаме.
Има едно единствено условие - когато се пише текст на рецепта да БЪДЕ в скрит текст!
Моля само за едно - нека няма злобнички подмятания и хапливи забележки! Предупреждение – ВСЕКИ пост със  снимки взети назаем от чужди блогове или интернет – ще бъдат изтривани !





Предишна тема 31

Camera

Сезонен календар за месец ноември Flowers Herb

На мобилната версия няма иконка за скрит текст, таговете се изписват на ръка:

Код:
[spoiler]текст, който желаете да "скриете"[/spoiler]

Добавяне на изображение
[/quote]

# 1
  • Мнения: 15 018
Благодаря за темата.  Вкусно да ни е.
Морските дарове от последната страница много ми харесаха, всичките.

# 2
  • Мнения: 9 162
Цоп в новата Мерси!
Бързи соленки

# 3
  • Мнения: 1 443
Привет в любимата ми тема.От години само чета,сега се престрашавам да участвам.Blush
От снощи:
Руло Стефани на топки

Намачкани картофи с чушки от туршия

Баница/щрудел с тиква и ябълки

# 4
  • София
  • Мнения: 3 472
Ала- Бала, благодаря за най- вкусната тема 💐
Очаквам нови кулинарни чудеса.
Включвам се с варени пъдпъдъчи яйчица



и тиква с мед и орехи

# 5
  • Мнения: 982
Здравейте! Благодаря за новата тема!
От вчера:
Кюфтета по чирпански

и печени овесени ядки с ябълки и орехи (станаха страхотни, благодаря на Ала-Бала за рецептата)

# 6
  • Мнения: 2 152
спаначена супичка


панирани дробчета


първата партида зелева салата - след 10-а дни ще е перфектна

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 14:11 от bubanka

# 7
  • Мнения: 281
Ще трябва да спра да поглеждам тук, че с тоя слаб ангел, дето имам Joy
Не можах да устоя, та го направих

Добруджански бюрек
Обаче като не ползвам фини кори и не знаех от кои да взема, та взех Одрински, но кръгли, които се оказаха 5 броя Grinning Е, сгъвах, рязах, накрая ги подредих малко на ветрило и така. Но за вкуса всички сте много прави - уникално вкусно е!

# 8
  • София
  • Мнения: 3 472
За добруджанския бюрек използвам едни турски финни кори (за баклава се водят) изключително меки, еластични и тънки,  става много пухкав и не спада като изстине.
Като гледам творенията на benii и mistery, май става добре и с по- дебели. Следващия път ще пробвам.

# 9
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 021
Благодаря за вкусната нова тема, Ала-Бала! bouquet

Пристигам с кестени. 🌰 Хапвам ги с масло и сиренце. Никога не бях опитвала досега, ужасна вкусотия е, ама много пипкаво това белене, ако има кой да ми ги бели... Grinning

# 10
  • Мнения: 46

Пържени банички

# 11
  • София
  • Мнения: 15 452
Ала-бала , благодаря!

За запис сладко-киселото хрупкаво пилешко по желание на внука, аз съм още на кафе.





Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:26 от Тайна

# 12
  • Шотландия/Абърдийн
  • Мнения: 650
Благодаря за новата тема! ❤️🌹👏За закуска на децата соленки със сирене. .                     

# 13
  • София
  • Мнения: 11 688
Ала-Бала, благодаря! Чудесно оформена заглавна страница!
Пристигам с кафето и една салата със сос Цезар, това обядвах днес

# 14

Общи условия

Активация на акаунт